Åsikt från en av er läsare

Jag presenterar här en åsikt framförd av en trogen läsare här på bloggen. Kommentaren handlar om klimatmötet i Köpenhamn och polisens rättigheter vs. dig och din rätt att få uttrycka en åsikt.

Det vore ett mirakel om beslutsfattarna tog de beslut som krävs för att rädda vår planet....och jag tror inte på mirakel! Däremot tror jag på individens rätt att uttrycka sin åsikt via demonstationer och protester! Därför tycker jag det är synd att Cop15 hålls i Faschiststaten Danmark.
Via deras nya lag ( Lymmel-lagen ) har de lyckats ta bort ALLA rättigheter till protester från folket på gatorna. En paragraf i Lymmel-lagen innebär att man inte enbart är ansvarig för sina egna handlingar utan även för de i sin "närmaste närhet" som det heter. Det gör att DU som enskild människa i ett domonstrationståg på 100 000 personer ansvarar för ALLT som ALLA gör: Kastar någon en sten är det DITT fel och DU kan bli dömd till fängelse för det! Lagen innebär också en straffökning på civil olydnad från dagsböter till i snitt 40dagar i fängelse ( Hoppas de har stora fängelser i Danmark ). Helt jävla vansinnigt om du frågar mig! Även Amnesty International mfl håller. Så går det när man röstar in partier som Dansk Folkeparti i regeringen, tänk på det innan ni lägger er röst på Sverigedemokrater och Borgare 2010
Lösningen för egen del är att ALLTID kasta sten eftersom jag ändå åker dit när andra kastar, ska jag ändå straffas kan jag lika gärna göra det jag fälls för. Det enda lilla lilla positiva i den här idiotlagen är att den tydligt visar hur jävla rädda dom feta makthavarna börjar bli för sitt eget folk, och det bör de vara för Vi kommer slå tillbaka!! No PASARAN!!


Kommentarer
Postat av: Tommy Gunn

Kan bara hålla med läsaren!

Det är förjävligt att folk inte står upp mot den stat som förtrycker sitt eget folk!

2009-12-23 @ 15:14:35
Postat av: Jocke

Kan bara instämma !

2009-12-23 @ 22:51:19
URL: http://donsoderqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0