Se hit homo sapiens!Ordet girighet symboliserar den materialistiska syn på moder jord och människan i kapitalismens samhälle. Tjejen i inslaget vädrar desperat till politiker världen över att VAKNA. Vi kan inte tänka pengar pengar pengar längre. Planeten gråter och så gör jag inombords med.
Vad är det som står i vägen?
-Vi !!
Varför?
- Vi låter girighet styra framför karma. Vi låter andra lida för att vi själva ska må bra, eller för att göra den gemensamma nämnaren tydligare för er som fortfarande sover:
- Alliansen sänker skatterna för de som har det bra till kostnad för de som har det sämre. Kapitalister tar från de fattiga och ger till de rika. Människor med en sådan bild av sig själv och vår omvärld är de som har gett ordet GIRIGHET dess definition.
Det är dessa människor som står i vägen för vår framtida överlevnad.
Det är dessa människor som flickan i klippet vädrar till.
Gör något, så har du gjort något!

Mvh / Joakim

Människans försvarsmekanismer

Talade med min kusin som nyligen hoppat bungy-jump och då jag frågade hur det kändes gav hon mig denna eminenta beskrivning:

- "det var helt omöjligt att blunda fast jag ville

och när jag föll kändes det som att hjärtat exlploderade

det blev liksom för stort föratt få plats i bröstet

eller kanske flög det så högt upp i halsgropen att jag inte kunde andas".Tanken fick mig att fundera kring kroppens försvarsmekanismer. Jag har höjdskräck och då jag kollar ner från en mycket hög höjd eller dyligt fylls jag av en ångest och rädslan och vill bara därifrån. Min reaktion är "fara" och signalerar att jag skall undvika den.

I min kusins fall har jaget i henne förnuftigt resonerat i omedvetna termer med hennes drifter och försvarsmekanismer och intalat sig själv att det är ofarligt även om man inte kan hejda ens instinkter om fara. Tiondelen av en sekund efter att hon hoppat av avsatsen så sker en konflikt i hjärnan, ryggmärgen och kroppen som får mig att undra hur tankegångarna ser ut. Kroppen fylls av diverse hormoner som adrenalin m.m men vad händer i hjärnans kemi samt i ens medvetande under de där sekunderna och strax efteråt då man från att "jag döööörrrrr" insett att "jag klarat det", "jag överlevde".

Skulle vara skitkul att se en vetenskaplig analys (och hur fan genomför man en sådan???) på¨ett bungyjump.

Nåväl det var bara en psykologisk konstruktion av hur händelsen kan ha sett ut och fick mig att fundra lite....
Grymt imponerande, kusin !!!!


LCHF-FIK I NORRTÄLJE (Sveriges första?)

http://www.norrteljetidning.se/nyheter/artiklar/id/10973

Är det någon som känner till någon restaurang eller café i Sverige där de serverar LCHF (lowcarb-highfat)?


Moderaters sanna jag !!!!


EXTRA EXTRA OM SVININFLUENSAN (ständigt uppdaterad)

Hej!

3:e uppdateringen kommer nu med nya uppgifter från forskare och läkare världen över ang. svininfluensa-vaccinet. All text med den här svarta tjocka stilen består av de senaste uppdateringarna för er som läst detta inlägg tidigare. I slutet av inlägget kommer några ord om etik & moral kring vaccinationen. Dessutom kommer några nya länkar från svenska myndigheter.

SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER OM DET SENASTE OCH VIKTIGASTE RÖNET OM SVININFLUENSAN OCH SOM FÅTT MIG ATT BESLUTA ATT INTE VACCINERA MIG (uppdaterat 28/9)
http://www.netdoktor.se/?_PageId=115761&Tab=Blogs#Blog[115768]  (30/9)
http://www.myspirit.se/images/design/Svininfluensa.pdf  (30/9)
http://svtplay.se/v/1632479/kritik_mot_influensalarm  (30/9)
http://www.myspirit.se/vaccin.aspx 
http://www.myspirit.se/ (30/9)
Nya rön om D-vitamin och dess goda egenskaper för immunförsvaret (uppdaterad 22/9).
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/09/22/Low-Vitamin-D-Increases-Flu-Death-Risk-in-Kids.aspx

Talade idag med en anställd på apoteket i centrum (Borlänge) ang. svininfluensan och vad deras information varit och så här sade hon: (uppdaterad 21/9)
- Drabbas man av svin-influensan som är ett nytt virus så skall man vara hemma och vila då det farliga är om man drabbas av någon följdsjukdom eller komplikation av viruset eftersom immunförsvaret blir hårt ansträngt. De flesta yngre människorna har inte samma motståndskraft att bekämpa virus som de äldre, så stanna hemma och vila och drick mycket vätska. Dock är det väldigt överdrivet och uppförstorat med denna influensa då de flesta som inte befinner sig i en riskgrupp klarar av detta virus utan problem.

Var 3:e tänker inte vaccinera sig mot svin-influensan i dalarna, enligt dalarnas tidningar. (UPPDATERAD 16/9)
http://www.dt.se/nyheter/dalarna/article476977.ece

Sjuksköterskan Rolf Forslund om varför han inte tänker vaccinera sig. (UPPDATERAD 16/9)
http://www.newsmill.se/artikel/2009/09/09/varning-vaccinationsfundamentalisterna

Jaan Suurküla, leg läk, ger sin syn på influensadebatten. Jaan har även en väldigt sund syn på mediciner och kropp&själ.
http://veg4health.net/svininfl.htm

Tom Jeffersson, epidemiolog vid Cochraneinstitutet, ger sin syn på svininfluensan och vaccineringen.
http://svtplay.se/v/1632479/kritik_mot_influensalarm

Infektionsläkaren Sven Brittons artikel.
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_3213187.svd

Influensaforskaren Björn Olsson.
http://figureskate2008hb.svt.se/2.22620/1.1652213/vaccin_dyrt_och_verkningslost

Ann-Cathrin Engwall, doktor i molekylär cellbiologi.
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_3427795.svd

En sida med påstådda myter och rädslor kring influensa och dess vaccin
http://www.sciencebasedmedicine.org/?p=1296

Jag fick denna länk som påstår att vaccin-riskerna är felaktiga och väldigt överdrivna. Här förklaras innehållsförteckningen samt den minimala risken för komplikationer av vaccinet.
http://www.sciencebasedmedicine.org/?p=851

Denna länk fick jag även som förklarar squalene (ett innehåll i vaccinet) och dess verkan och påstådda skadlighet
http://www.who.int/vaccine_safety/topics/adjuvants/squalene/questions_and_answers/en/index.html

Jag fick detta mail av Dr.Mercola idag
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/09/08/Another-Shocking-Warning-About-Swine-Flu-Vaccine.aspx
För er som ej har tid att läsa denna länk så kan jag berätta att en lungspecialist och hälsoexpert från Tyskland, 
Wolfgang Wodarg har sagt att det finns många risker förknippade med vaccin för H1N1-viruset. Den näringslösning för vaccinet består av cancerceller från djur, och vissa befarar att risken för cancer kan ökas genom att injicera cellerna. Vaccinet kan också orsaka värre biverkningar än det faktiska svin-influensaviruset.

Dessutom släpps här innehållsförteckningen på vaccinet
http://www.zarahssida.se/blog.php?bid=658

Dessutom kommer här lite fakta om kvicksilver + läkemedel (vaccin)
http://www.kvicksilver.org/hg/lakm.html

Dessutom yrkar läkemedelsbolaget som tillverkar vaccinet om ansvarsimmunitet för all framtid, mot de komplikationer som vaccinet kan ge
http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/18/us-government-gives-baxter-novartis-legal-immunity-for-injury-and-death-caused-by-their-h1n1-jab/

På dessa platser i hemmet trivs viruset bäst
http://www.aftonbladet.se/nyheter/svininfluensan/article5762026.ab

Några av de möjliga varningar som publiceras ang. influensa-vaccinet är: plötslig kollapps, dödsfall, förlamning, adhd, cancer, autoimmuna sjukdomar, mängder av psykiska besvär, hjärnsjukdomar, fosterskador, nervsjukdomar m.m
Risker med influensan är: dödsfall, långvarig sjukdom, komplikationer med lungorna m.m.
Fördelarna med vaccin vs. Riskerna med vaccin   -> Det är det som är den stora frågan.

Så här säger  Ann-Cathrin Engwall, doktor i molekylär cellbiologi: "Det finns en påtaglig risk att en massvaccineringen mot svininfluensan orsakar större skada än nytta. Om viruset muterar och utvecklas till att bli farligare kommer sannolikt vår befolkning att ha en sämre motståndskraft mot nya varianter än om vi inte hade massvaccinerats."

"Foster och barn kan få obotliga skador av det etylkvicksilver som finns i varje dos vaccin mot svininfluensan, säger professorn emeritus i miljömedicin, Maths Berlin, som är en av världens ledande kvicksilverforskare och ordförande i Amalgamskadefondens vetenskapliga råd.
Sen om de som om några år klagar att de inte kan få barn, så bryr inte sig läkemedelsbolagen att de har sabbat deras DNA."


(Här kommer lite uppdateringar på detta inlägg)
Detta är ett unikt inlägg där jag kommer skriva om vad världens ledande hälsoexperter ger för information i dessa influensa-tider. Jag kommer ref. till nya studier och avslutar detta inlägg med vilka produkter som kan stärka ditt immunförsvar, och enligt vissa kan dessa tillskott ge oanade effekter. Ok då kör vi!

Kosttillskott-paketet från näringsterapeuten/medicinsk terapeut och naturläkaren Peter Wilhelmsson (ägaren till Alpha Plus AB) har nu kommit till Hälsokost AB i Borlänge centrum. Där berättade personalen att en ny föreläsning kommer att hållas med Peter den 22/10 kl. 18.30 - 21.00 vid cozmoz. Vidare berättade personalen om den föreläsning i falu gruva där Peter förklarade denna masshysteri som helt onödig och med dessa kosttillskott som han nu släppt i paketpris (299:-) stärker immunförsvaret till den del att om man får influensan så ökar man doseringen och man kommer uppleva den som en vanlig förkylning eller ännu lindrigare. Tillhör man dock någon av riskgrupperna så kan man ju tyvärr råka illa ut precis som vilken influensa som helst. Paketet ser ut så här:

Detta paket-erbjudande kommer säljas slut ganska omgående och jag rek. att ni skyndar dit och skaffar detta omgående. Vidare kan man här se att det är den effektiva formen av D-vitamin, nämligen D3 (kolekalciferol).
Dessutom skaffade jag även Björkaska som har dokumenterade stärkande effekter åt lungorna (lungcancer har tom botats av björkaska i Orsa och Finland) och immunförsvaret. Det är väldigt basiskt (mycket mineraler) och då denna influensatyp sätter sig i luftrör så beslutade jag mig för att införskaffa björkaska, som man även kan blanda med andra kosttillskott.1976 infördes en massvaccination i USA mot den tidens svininfluensa där man provat ut vaccinet på ett 100-tal människor som var friska. Detta blev resultatet:
* Ett fåtal människor dog i svininfluensan medan mer än det tiodubbla dog av vaccinet.
* Risken för GBS (Guillain-Barré Syndrome, som är en otäck nervsjukdom) ökade avsevärt.
* Efter den starka ökningen av GBS drogs vaccinet tillbaka och fiaskot var ett faktum.
* Den Amerikanska regeringen fick betala mångmiljon-belopp i skadestånd till befolkningen som drabbats.

Detta klipp blev ganska nyligen publicerat i amerikansk media där man fruktar samma scenario då detta svininfluensa-vaccin inte hunnits testas under längre tid på människor. Klippet är ca 15 min långt om ni är intresserade.
Vidare publiceras data från Storbrittanien där hälften av alla barn som fått tamiflu har fått dessa biverkningar:
* 20% har fått ont i magen och kramper.
* 20% har fått problem med psyket och nervsystemet som att tänka klart, mardrömmar och märkliga beteenden.
* 29% illamående.

Risk med vaccinet vs. risk med svininfluensan !!! Det är den stora frågan just nu och enligt en av läkarna som engagerat sig, Dr. Joseph Mercola  så är svaret glasklart:
* Om du inte tillhör en signifikant riskgrupp (div. sjukdomar, lungproblem, nedsatt immunförsvar osv) så skall man inte ta vaccinet då det kan ge svåra biverkningar som blir permanenta. http://www.mercola.com/

BARBARA LOE FISHER anses av många vara en expert ang. vaccin och egenvård. WWW.NVIC.ORG är hemsidan jag starkt rek. er att läsa. Denna sida ger er all information som ni inte får av myndigheterna. Denna sida är ofinansierad dvs. Barbara är inte sponsrad av ekonomiska intressen från läkemedelsbolag och dyligt. BESÖK DENNA SITE!!!
Det här avslöjar Barbara på www.nvic.org (National Vaccine Information Center) klippet är ca 10 min
 Vad anser svensk expertis?
En av mina favorit-sidor på internet är läkaren Andreas Eenfeldt´s och han skriver detta på sin hemsida: http://www.kostdoktorn.se/1-dod-i-svininfluensan-eller
Andreas är ST-läkare i Karlstad och har specialiserat sig på kost och hälsa.

Den omdebbaterade och ibland förföljda läkaren Annika Dahlqvist skriver om lchf och svininfluensan på sin blogg http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/

Naturläkaren Peter Wilhelmsson som skrivit flertalet böcker om människans immunförsvar, skriver så här i en ny artikel: http://www.presskontakt.se/?option=com_compropressrelease&id=136941&uuid=E3A1560A-2089-2A1B-77CB-43766AD25389

Dock tycks flertalet av proffesorer och experter att man skall ta vaccinet. Hur kommer det här sig? Jag vet att både Dr.Eenfeldt och Dr.Dahlqvist ej låter sig "belönas/mutas/erhålla bonusar" (kalla det va ni vill) utan går emot etablissemanget och vill värna om människors bästa UTAN ekonomisk vinning vilket retat gallfeber på div. auktoriteter som smutskastar dem i media m.m.
MEN, fler och fler läkare, biokemister, kemister, proffesorer, experter inom olika inriktningar, runt hela världen börjar göra sig hörda och når ut till allmänheten med annan information.

Vad är då denna information och vad rek. dessa experter?
Här kommer det intressantaste, nämligen vad man skall göra!
Alla är överens om att D-vitamin är den starkaste immunhöjaren som idag har den starkast dokumenterade effekten mot virus, bakterier och andra partiklar som kan ställa till med besvär. Faktum är att de senaste årens forskning gett anmärkningsvärda resultat t.o.m mot starka sjukdomar som cancer.

Annika Dahlqvist rek. lchf + omega-3 + D-vitamin
Andreas Eenfeldt rek. lchf + omega-3 + D-vitamin
Professor Stig Bengmark rek. D-vitamin (artikel i dagens medicin http://www.dagensmedicin.se/google/index.xml?cx=004021494131014365651%3Aq55dv-hjvts&cof=FORID%3A10%3BNB%3A1&ie=ISO-8859-15&q=stig+bengmark#1412)
Dr Joseph Mercola rek. lågt intag av kolhydrater + omega-3 och höga doser vitamin-D
Dr. Cannell är en av världens ledande experter på vitamin-D och rek. 50.000 IU (internationella enheter), vilket är en hög dos, som skall tas då man känner symptom, annars skall man ligga runt minst 60 ng/ml året runt.

Mercola skriver detta i sitt mail till mig:

Just last week I reported on Canada’s decision to investigate the role of vitamin D in protection against the swine flu. This is great, but there are already overwhelming evidence showing that your vitamin D levels play a significant role in your likelihood of getting the flu.Vitamin D has been a hot research topic these past few years, and has been shown to have remarkable impact on nearly every single disease studied.

Dessutom åker den svenske naturläkaren Peter Wilhelmsson som driver det kända kosttillskott bolaget Alpha plus AB runt i Sverige och håller extra föredrag om svininfluensan och hur man kan stärka immunförsvaret oavsett om man väljer att ta vaccin eller inte och denna vecka lanseras ett special-kosttilskott-paket till hälsokostbutik-kedjor runt om i Sverige där ett paketpris på 299 kr innehållande vitamin-D, vitamin-C, zink och vitlökskapslar.

Vill man endast beställa vitamin-D rek. Dr Andreas Eenfeldt holistic vitamin-D som kan beställas på hans hemsida
http://www.kostdoktorn.se/rekommenderade-halsoprodukter (holistic är ett kosttilskottföretag som tillverkar tillskott med största renlighet och utan skadliga tillsatser, holistic=kropp&själ helhet, jag har själv beställt många tillskott från holistic och kan starkt rek. dem)

Etik & Moral

(Se senaste uppdatering 28/9, vilket fått en helt ny innebörd i etik & moral)
Många anser att det är en moraliskt skyldighet att vaccinera sig för de människor som riskerar att bli väldigt sjuka i influensan och menar på att gemene kvinna/man bör vaccinera sig för att hindra smittspridningen.
Andra menar på att det är upp till individen om man vill spruta in kemikalier i kroppen och att alla har en fri vilja.
Lagen säger att ingen är tvungen att vaccinera sig.
Vad anser ni ?
Snälla tyck till !! Jag är själv kluven i detta. Dock anser jag såhär:
Med de fakta vi har på svin-influensan (Du har bara runt 30% risk att bli smittad. Och blir du ändå smittad så har du i runda tal 99,998% chans att överleva. Åtminstone om du inte tillhör någon uppenbar riskgrupp.) och de fakta som jag har presenterat ang. vaccinet, så kan jag inte se att det skulle vara moraliskt fel att avstå vaccinering. Jag tycker att alla människor har ett ansvar att stanna hemma när de är sjuka, nysa/hosta i armvecket, hålla god hygien osv. för att förhindra smittspridning. För att förstärka det tycker jag att regeringen borde ta bort den första karensdagen vid sjukdom så fler håller sig hemma då de är sjuka.
Dessutom så ställer jag mig frågan varför denna pandemi uppstått, via en fattig folkgrupp under dåliga förhållanden vid hygien m.m. Vem bär det ansvaret? Fågelinfluensan uppstod även den från en fattig folkgrupp under taskiga förhållanden. Vad kommer härnäst? Vad händer om viruset i fråga muterar sig? Vi håller på att bli överbefolkade på denna planet, resurserna räcker inte till och vi förstör planeten, kan det vara så att moder jord rensar sig själv?
Hur skulle jag resonera om jag hade ett barn i svår astma och ingen vaccinerade sig?
Är riskerna med vaccinet överdrivna? Vi har ju vaccinerats mot andra sjukdomar tidigare, är det någon skillnad med detta? Jag tycker detta är skitsvårt. Tyck mer än gärna till om detta!!! 

Slutsatsen verkar ju bli att även om du väljer att vaccinera dig eller inte så utsätter du dig för en risk. Risken att insjukna (eller dö) i svin-influensa eller risken att bli sjuk av vaccinet (även dö av det), kanske inte nu, kanske om 30 år, kanske aldrig. Det som oroar mig mest med svin-influensan är de unga människor som drabbats av svin-influensan och där lungorna kollappsat. Läkaren Andreas Eénfeldt säger så här om dessa fall: "det som verkar döda några enstaka yngre personer i svininfluensa är såvitt jag förstått inte viruset i sig. Det är en våldsam inflammation i lungorna som stänger ner funktionen." Huruvida dessa personer tillhörde riskgrupperna eller ej vet jag inte. Dock litar jag inte på livsmedelsverket och jag litar inte på läkemedelsbolagen. Jag tar de kosttillskott som jag presenterat i detta inlägg men vet inte om det kommer hjälpa mot det här viruset då jag brukar råka ut för förkylningar och influensor och som brukar sitta i mig länge. Kommer jag ta vaccinet ändå? -
Nej!


Sammanfattning

Längst ner på inlägget ligger länkar till nya stora studier om vitamin-D. Och som synes så tycks vitamin-D vara den gemensamma nämnaren hos många hälsoexperter vad gäller immunförsvaret som numera stöds av forskning.

Dock vill jag starkt påpeka att vitamin-D INTE är ett vaccin mot varesig svininfluensa eller andra sjukdomar. Det är en komponent i att stärka immunförsvaret, liksom att äta sammansatta måltider för att få i sig vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Dock verkar tillskott av vitamin-D, speciellt för oss som inte får många soltimmar här i norden, vara ett fantastiskt bra tillskott som borde tas av alla för dess fina egenskaper (vit-D tillverkas automatiskt i kroppen då huden får solljus på sig). Zink, C-vitamin, Selen samt andra vit-och mineraler har också bra effekt för immunförsvaret, liksom vissa adaptogener (rosenrot) och ämnen i svampar och vitlök m.m men effekten av vit-D som forskningen nu visat måste ändå hållas här som en av de starkare komponenterna.

Om ni vill beställa endast vitamin-D så tänk på att den fysiologiskt mest effektiva formen är D3 (kolekalciferol) och det är den som finns i holistic D-vitamin (lättare att svälja) och Alpha Plus kosttillskott. En kapsel bör innehålla 2000 E och skall tas 1-2ggr/dygn för vuxna och 1ggr varannan dag för barn.
Fördubbla dosen för vuxna vid symptom eller ännu mer enligt vissa experter.

Dr Andreas Eenfeldt skriver detta om doserna av D-vitamin:
Var beredd på att läkare kanske inte vet vad du talar om än. Vikten av D-vitamintillskott har bara varit mer allmänt känd under sista åren.
Provet bör helst ligga mellan 50–80 ng/mL (125–200 nmol/L). Annars kan man anpassa dosen D-vitamin och göra om provet efter någon månad.
Här är en tabell där man (mycket grovt) uppskattat vad olika nivåer av D-vitamin innebär:
D-vitamintabell
Risken för att man skall överdosera vitamin-D är alltså liten. http://www.kostdoktorn.se/d-vitamin

Jag kommer inte att ta vacinet. Risken för biverkningar och en framtida våg två-pandemi verkar för stor gentemot risken för komplikationer av influensan (och då behöver jag ett naturligt skydd mot A/H1N1).
Om ni har funderingar eller vill veta mer om vitamin-D eller vill ha länkar till vissa sidor så skriv gärna en kommentar så skall jag hjälpa er. Återigen ber jag er kika in på sidan www.nvic.org den är väldigt bra.

Ha det bra !
Mvh / Jocke

Länkar och källor till studier om vitamin-D:
http://www.netdoktor.se/?_PageId=115761&Tab=Blogs#Blog[115768]
http://www.1177.se/

http://www.krisinformation.se/web/StartPage.aspx?id=10937
http://www.smittskyddsinstitutet.se/
http://www.socialstyrelsen.se/Amnesord/smittskydd/specnavigation/Omraden/Smittsamma_sjukdomar/svininfluensa.htm
http://www.dn.se/opinion/debatt/undvikandet-av-solljus-har-blivit-en-halsorisk-1.537454

http://www.dagensmedicin.se/nyheter/2008/09/05/forskare-vill-ge-alla-dans/index.xml
http://www.lakartidningen.se/engine.php?articleId=6279
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5750185.ab
http://content.nejm.org/cgi/reprint/357/3/266.pdf

http://www.vitamindcouncil.org/
http://nadir.nilu.no/~olaeng/fastrt/VitD-ez_quartMED.html
http://heartscanblog.blogspot.com/2008/12/high-dose-vitamin-d.html
Special om Vitamin D
http://kolhydrater.ifokus.se/Forum/Read.aspx?MessageId=23926df9-cdd7-44d4-96c7-3e2e79d27fd2
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/08/27/Canada-Looks-at-Vitamin-D-for-Swine-Flu-Protection.aspx
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2008/10/21/avoid-flu-shots-vitamin-d-is-a-better-way.aspx
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17823437?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DefaultReportPanel.Pubmed_RVDocSum
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18030309?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DefaultReportPanel.Pubmed_RVDocSum
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19237723?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DefaultReportPanel.Pubmed_RVDocSum
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez?orig_db=PubMed&db=pubmed&cmd=Search&TransSchema=title&term=Pediatric%20research%5BJour%5D%20AND%20The%20Vitamin%20D%20connection%20to%20pediatric%20infections%20and%20immune%20function
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2002/02/23/vitamin-d-deficiency-part-one.aspx
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2008/12/16/my-one-hour-vitamin-d-lecture-to-clear-up-all-your-confusion-on-this-vital-nutrient.aspx
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2008/10/21/avoid-flu-shots-vitamin-d-is-a-better-way.aspx
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/07/04/Warning-Swine-Flu-Vaccine-Coming-Soon.aspx


RSS 2.0