Anja Pärson

Måste bara hylla denna tuffing. Vilken bragd!!
Jag är så grymt imponerad. Efter en sådan fruktansvärd vurpa, komma igen dagen efter (!) och ta brons i superkombinationen (störtlopp+slalom). Ja det spelar ju ingen roll om hon tar medalj eller inte, bara det att hon har psyke att ställa upp är helt fenomenalt !

Kommentarer
Postat av: Tyke

W O R D!! Detta är inte bara en bragd utan faktiskt hela 3st!

BRAGD No1: Att hon har en enorm bålstyrka som i samband med hennes skickliget och rutin gjorde att hon på något obegriplig sätt lyckas landa på föttern följt av ryggen, vilket resulterade i att Anja klarade sig så pass bra som hon gjorde! Ponera att Hon landat på Magen(!)...Då hade det blivit Begravning istället för OS-Medalj för Anja



Den STÖRSTA Bragden: Att efter en av sitt livs absolut värsta krasher, efter endast 24h knipa ett Brons som i många avseende är bland det största Hon gjort under sin karriär!!



Anja har en kropp som är skapt för alpin skidåkning... men det som gör att Anja är Sveriges Bästa kvinliga skidåkare genom tiderna (I tät strid med Pernilla Wiber) är hennes FANTASTISKA PSYKE när det verkligen gäller! (har svälv varit i samma situation med Chrash ena dagen och tvekat på att sarta (vid de flesta krasher av enna kalliber får man/De flesta

Jag prsonligen är inget större fan av Anja som person...MEN: Hon låter ALLTID reultaten tala, och det är svårt att argumentera emot dem :)

Nu knäcker VI Turin-OS ...som för övrig vann 7st GULD!

Norsksarns kommer gråta ( Som Sidney Crosby varje gång gång,) Lundqist plockar ena skotter efter det andra....Forza Forserg!Forza Sweden!

2010-02-21 @ 20:34:49
Postat av: jocke

Jag håller med dig att Anjas psyke är hennes största styrka.

Lundqvist är bra just nu men jag drar inga slutsatser förrän vi ställs mot transatlantiskt motstånd. Forsbergs kedja har inte producerat en enda poäng och det är för mig märkligt att Bengan inte placerar Franzén och Zäta i samma kedja då de spelar ihop i Detroit.

2010-02-23 @ 10:28:49
URL: http://donsoderqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0