Gott & Blandat

Hej !


Låter inläggen om kvantfysik, medvetande m.m sjunka in då det kan behövas repeteras ett par ggr innan det sätter sig. Under tiden kommer lite blandade grejer från nyhetsvärlden.


Barca vann mot Sevilla men åkte ändå ut i spanska cupen då det krävdes ett till mål. Låg och beundra barcas passningsspel på bortaplan mot Sevilla! och är oerhört imponerad av Iniesta´s mottagningsspel där han vinner ytor till sig själv. Xavi likaså. Sedan sitter man och njuter av Messi som visar upp konstnummer som jag saknar ord att beskriva.


Medan rasistiska talkörer förföljer Mario Balotelli (Inter), pågår ras­upplopp i Kalabrien. Alltihop började med att en grupp ungdomar i en liten stad som heter Rosarno, sköt med hagelgevär på några afrikaner som var på väg hem från arbetet på fälten.
Italien har problem!


Ytterligare fall av självmord pga de hårda sjukskrivningsreglerna från den borgerliga regeringen har uppmärksammats i aftonbladet och dalarnas tidningar.
Denna gång var det Mari-Louise 61 som hittades död i sitt hem i Grängesberg.
Mer om denna sorgliga historia kan ni läsa på
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6418575.ab
http://www.dt.se/nyheter/ludvika/article558769.ece


Jag ber er som läsare att förstå innebörden av detta! Låt inte Mari-Louise´s liv falla till glömska i den statistik som regeringen vill gömma utan hedra Mari-Louise genom att rösta bort denna avskyvärda regering. Jag ber er att ta ert förnuft till fånga och låta ledord som kärlek, gemenskap, allas lika rättigheter, välfärd, miljö, trygghet, glädje och förtroende styra era val och eran personliga utveckling till en bättre värld.


Idag är det tyvärr allt för många som röstar efter ledord som misstro, ilska, fusk, hetsjakt, osämja, rädsla, egen vinning, girighet och allt det som alliansen står för men som de så skickligt vann valet på 2006 genom att manipulera och lura människor att blanda in dessa ledord i vackra strategier.
Verkligheten kommer dock alltid ikapp!!!
Den kom ikapp Mari-Louise!
Den kom ikapp regeringen!


Nu är det upp till dig att göra ditt val, och hur du vill forma ett samhälle.



Slutligen lite om kvantfysik och kvantenergi. Ovanstående om alliansens destruktiva politik kan förklaras väldigt enkelt med kvantfysik, då människor som sympatiserar med borgare inte uppnått den medvetandenivå som beskrivs inom kvantenergin. Den energi som gör healing framgångsrik, den energi som kärleken frodas i, det medvetande som suddar ut missämjor, raser, girighet och krig. Förståelsen om att vi människor är ett kollektivt medvetande, det vi gör mot andra gör vi mot oss själva. Om vi alla kom till den förståelsen så skulle vi ju samlas i detta medvetande och tänk då vilken värld vi skulle kunna leva i......
Krig skulle försvinna....., för vi skulle ju inte kriga mot någon vi älskar ?
Vi skulle hjälpa människor som Mari-Louise, istället för att stjälpa.
Vi skulle forma en värld så vacker och så utvecklande.
Den världen finns men vi har inte upptäckt den ännu.
Jag säger inte att opositionen har detta medvetande men de är bra mycket längre mot denna riktning än den borgerliga medvetenheten, därför är det en mycket viktig plattform att bygga vidare på för mänsklighetens skull.

Kommentarer
Postat av: Mattias

Du verkar stå för många sunda åsikter och tankar som i grunden gör dig till en God individ i vårt samhälle!

2010-01-26 @ 15:25:42
Postat av: Jocke

Tack !

Du med Mattias.

2010-01-26 @ 16:59:16
URL: http://donsoderqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0