Kapitalistiska makten (chockerande fakta från USA där vittnen mördats av eliten)Den gode José

En rörd José Mourinho bryter ut i tårar efter ett kram kalas med Marco Materazzi.

Jag önskar herr Mourinho lycka till i real madrid !!

Hoppet

Något kommer hända 2012, men vad ? Forskarna talar om en tryckvåg från solen som kommer slå ut all elektricitet och all kommunikation osv. Men sedan talas det om att vi går in i en helt ny avgörande och nödvändig period av medvetande. Nödvändig i den bemärkelsen att vi styrs av egoistiskt tänkande som ett resultat av kapitalism dvs. materialism, sjukdomar, miljöförstöring m.m.
Vi håller på att återuppta den förbindelse vi nästintill förlorat med universum självt och vad som än kommer ske så är budskapet från flertalet andliga ledare; Va inte rädda !!
Skapa din egen verklighet genom att tro på det positiva och det goda här i livet. Du blir det du väljer att fokusera på.

Allt som står i t.ex. bibeln är helt tvärtemot de budskap och regler som kapitalismen styr under dvs. medmänsklighet, hjälpa de fattiga osv. Vi går nu mot kapitalismens fall och mänsklighetens räddning såväl som planeten och miljön. Det är vad jag väljer att tro på och således kommer jag skapa min verklighet.

Notera mönstren och cirklarna på åkrarna och fälten i denna video.

Ödets timmar tickar för kapitalismen

Jag fortsätter spotta ut sanningen om kapitalismen och dess syfte, nämligen att tjäna pengar på dig, tro inget annat!!

Food Matters

Trailer från filmen foodmatters och budskapet med detta är att visa hur destruktiv den kapitalistiska ideologin är. Maten idag styrs av ekonomiska intressen, det är vi alla överens om, och vill vi verkligen följa USA:s exempel ?

En ny cirkel

Så var det dags igen för en ny cirkel i storbrittanien inte långt från stonehenge, utanför Wiltshire i England.

100 meter i diameter!! Kika på precisionen och avstånden mellan linjerna och mönstrerna!!
Ska någon inbilla mig att busungar klarat av att göra detta och varför?? Vad är det busiga med detta??
Bönder som kört med traktor och klippt ut detta på en natt?? Jag lovar er att den bonden inte skulle behöva jobba som bonde om han klarat av detta !!!
Nej , faktum är att detta är ett tecken och ett spår för en civilisation från rymden och jag är säker på att många myndigheter vet detta!

Nyheten kan läsas på aftonbladet http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7182773.ab
Där undrar experter vad det är, om det är en avancerad matematisk formel, ett musikstycke m.m.
Det jag undrar är även, hur kom det dit ?

Vad tror ni om detta ?

David Wilcock

Kommer ni ihåg David Wilcock?
Jag publicerade ett inlägg om honom tidigare på bloggen. Nu kommer ett häpnadsväckande avslöjande om godhet, ondska = kapitalism, utomjordingar, svininfluensavaccinet m.m.

Jag vet inte vad jag skall säga.........
Lyssna själva i ett 11 avsnitt (youtube) långt program ur coast to coast .Jag har en länk på min blogg till en fantastisk sida som heter 'Ett nytt paradigm' och det är från den fantastiska sidan som jag hämtar det mesta av mina inlägg inom den nya vetenskapen. Jag föreslår alla er som tycker detta är intressant att själva ta en titt på denna sida och välja bland det enorma utbudet av material som där finns att tillgå.

Chicago Blackhawks

Chicago är klara för final men det som är lite speciellt är det faktum att laget ordinerats D-vitamin (5000 ie/dag) av lagets läkare i syfte att stärka immunförsvaret och prestera bättre. För mer läsning besök http://www.kostdoktorn.se/mot-stanley-cup-seger-pa-d-vitamin


Grande INTER (Campioni d'Europa) !!!

Inter grundades 9 mars 1908 av en grupp italienska och schweiziska fotbollsspelare som lämnat Milanos cricket- och fotbollsklubb (i dag AC Milan), efter att denna klubb beslutat att endast italienare skulle få spela i klubben. Klubben grundades på idén att alla oavsett ras, religion eller ursprung skulle få delta, således valde man namnet Internazionale Milano. Klubben fick snabbt smeknamnet La Beneamata, de älskvärda i folkmun. Inter vann sitt första seriemästerskap redan 1910.

Inter vinner det första seriemästerskapet efter det första världskriget när man slår Livorno i finalen med 3-2. Men kort därefter tvingas klubben att byta namn när fascisterna kommer till makten i landet, eftersom namnet "Internazionale" påminner alltför mycket om den kommunistiska tredje internationalen. 1928 går l'Internazionale F.C. samman med l'Unione Sportiva Milanese och byter såväl namn som dräkter. Under några år kallas klubben l'Ambrosiana, och under detta namnet vinner man 1930 sin tredje mästerskapstitel. Namnet ändras några år senare till Ambrosiana Inter, som behölls fram till 1942 då klubben tog tillbaka till sitt ursprungliga namn.
1979 blev San Siro omdöpt till Stadio Giuseppe Meazza.

Europacupen för mästarlag vann Inter 1964 och 1965. Första året vann laget finalen mot Real Madrid. Andra året spelade Inter finalen på sin hemmaarena Stadio Giuseppe Meazza och vann mot Benfica.
Klubbens ägare under perioden var Angelo Moratti och nu har alltså sonen Massimo Moratti följt i pappans fotspår och vunnit det största ett klubblag kan göra, nämligen champions league. Grande Massimo !!!Själv hade jag laddat kvällen med öl och diverse utsmyckningar


Det är ett fantastiskt skickligt lag Inter mönstrat detta år och det är givetvis José Mourinho´s förtjänst att de kan titulera sig europas bästa lag. Det är dock några avgörande punkter som dyker upp hos mig, nämligen;

1. Moralen !! Den inställning laget visat upp är bland det häftigaste jag sett och den har inget annat lag varit i närheten av.

2. Försvarsspelet !! Helt outstanding....

3. Effektiviteten !! Med en spelare som Diego Milito så har man fått ut maximalt med skicklighet och effektivitet i de avgörande momenten.

4. Bredden !! Bredden på truppen har varit helt avgörande för att ha mäktat med detta.

5. Ledarskapet !! Mourinho har tagit på sig fokus och skapat vi mot dem - känsla och skapat psykologisk fördel i de avgörande matcherna.

6. Taktiken !! Återigen Mourinho

Vad måste då bli bättre till nästa år ?
Först och främst vill jag se en förnyelse i Italiensk fotboll, ett modernare spel och ett publikvänligare spel. Italiensk fotboll har blivit förknippat med tråkig försvarsfotboll och det med all rätt. Om de ska locka mer publik är det ett måste och där har förbundet mycket att jobba på.
Dessutom är de illa tvugna om de skall ha någon chans i europa. Man kan inte räkna med att ett lag skall upprepa det som Inter lyckats med i år.

Satsa nu långsiktigt Inter. Låt inhemska ungdomar släppas fram och bygg ett storlag med italiensk prägel. Ni har nu vunnit allt som går att vinna och släpp därför pressen och satsa klokt.

Årets Inter har haft en minst sagt internationell prägel där sydamerika dominerat laget.

Grazie per questo anno!!!

Pissa med morgonstånd

hahaha hittade roliga bilder där man föreslår hur man lättast pissar med morgonstånd. Vilken skulle ni föredra ?

The Superman


Leg Up


The Girly Man


The Plank


Downward Dog


The Lunge


Strong Arming


The Flying Wallenda
Slutligen vill jag ju inte glömma det kvinnliga könet och lite kiss-tips för er likaså

The Hover


The Travel Buddy


The Squat


DIY Urinary Device


Going Commando
Glädje

Fick svar på tentan och resultatet blev väl godkänd (högsta betyget) :D  !!!!
7,5 universitetspoäng rikare och mitt självförtroende har stigit. Känns förbannat bra och en enorm lättnad.
Ska njuta av detta i ett par dagar för sedan hoppar jag på nästa utbildning som är diplomerad kostrådgivare.


Hälso och näringstest

Slänger in en länk där man kan göra ett hälso-test (tar ca 5-10 minuter). Ta dock resultaten med en nypa salt.
http://www.thinkstrong.nu/naringlivstil_1.htm

Sport m.m

Leifby (Bjurre) skriver om IK Brage i aftonbladet
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/superettan/article7159637.ab

Hockey-VM får ursäkta, spelet är trögt och tråkigt på stor rink och NHL känns mycket mer intressant just nu.
Sverige spelar som Italien i fotboll dvs. trökhockey, lågt tempo och skicklighet.

Om zlatan byter klubb vill jag se han i arsenal.

"Eat right for your metabolic type" är ett begrepp som jag mer och mer blir övertygad om. Jag låter kanske tjatig men enda sedan jag började med den här bloggen så har jag hävdat att kosten är individuell och att man ej kan hävda att en kost är nyttig för alla.
Man kan idag lämna ett DNA till t.ex. Inherent health och få svar på vilken kost och träning som passar bäst utifrån den genetiska kod som vi bär inom oss.
Detta är inget nytt utan har funnits över 5000 år i form av ayurveda (Indien).
Idag försöker man sammanfoga en österländsk holistisk syn med västerländs modern medicin för att optimera en kartläggning av ens hälsoprofil, vilket låter mycket lovande enligt mig. Ett populärt begrepp är bl.a. Metabolic type!


Ref.
http://www.metabolictyping.com/
http://www.inherenthealth.com/

Hälsa

Vad är hälsa ? Hur skulle du definiera begreppet hälsa ?
Pengar ?
Uppmärksamhet ?

För mig är hälsa då man uppnåt ett tillstånd då man är medveten om vilka förmågor som leder till personlig utveckling och välmående. Då ens handlingar ligger i symbios med de förmågor man har.
Lycka är ett tillstånd, liksom glädje, sorg, ilska osv.
Men hälsa är en balans mellan rörelse och vila.
Att vara hälsosam är att vara närvarande och ständigt utvecklande.

Jag slog upp ordet hälsa på wikipedia och fick förklaringen:
"Enligt världshälsoorganisationens (WHO) definition från 1946, som är den mest använda, är hälsa "ett tillstånd av fullständigt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande"

Hur uppnår man då detta välbefinnande?
Det måste var och en komma till insikt med. Alla människor har förmågor som utvecklar och leder till välmående.

Campione


Grattis Barcelona och Zlatan till ligatiteln i La liga


Grattis Inter till den 18:e ligatiteln i Serie A


Nedan kommer lite sköna videoklipp från Inters guldfirande i Milano.
Vi börjar med ett videoklipp i Inters omklädningsrum efter matchen:


Följt av spelarnas ankomst till piazza duomo (till tonerna av dire straits)


Sist vill jag bara slänga upp Scarpini (inter-kommentator) då Milito avgör serie A:

Komplementär-medicin

Kikar just nu på utbildningar och har troligtvis hittat en kostrådgivarutbildning. Kvalitetsgodkänt av SFKM och SBMSport

Jag är imponerad av IK Brages inledning i superettan och speciellt över passningsspelet som de visade upp på söderstadion över 1-0 vinsten över Hammarby. Lennart Kral (tränaren) verkar vara en kanonkille med en sund syn på fotboll. Här en intervju med Lennart http://www.dt.se/sport/article648239.ece.

Leksands IF har signat en junior, Erik Hanses http://www.leksandsif.se/6566.php som verkar vara en lovande målvakt. Lycka till Erik!

Sist men verkligen inte minst, MONTREAL CANADIENS som skrällde inatt igen efter att slagit ut pittsburg (regerande mästarna) med 3-2 i matchserien. Montreal har därmed slagit ut 2 förhandstippade mästarlag (washington och pittsburg) och nu ser det verkligen spännande ut för canadensarna.
Blir det en till i år månne ?


Det skall också påpekas att nattens match spelades i mellon arena i pittsburg (sista matchen i den arenan förövrigt, då pittsburg får en ny arena till hösten) men att 20.000 människor följde matchen hemma i montreals arena Bell Centre !!!! Snacka om intresse och kultur


Försäkringskassan en produkt av nazistiskt tänk ?

Många är det som precis som jag reagerat med ilska över beslutet att inte låta mamman till sin cancersjuke son få ersättning från fk. För er som inte känner till händelsen finns en artikel här.
Nu går områdeschefen för fk Ingo Tengerby ut och försvarar sina SS-soldater (handläggare) och menar på att de följer de lagar och regler som nazi&co (regeringen) stiftat. Artikeln kan läsas http://www.dt.se/nyheter/malung/article648464.ece

Jag kommenterade artikeln på dalarnas tidningar med följande text (se länk ovan);

" Nu får det fan vara nog

Ingo säger i inslaget att han kan förstå folks frustration över beslutet men att handläggaren inte har gjort något fel eftersom de har lagar och regler att följa. Och det är just detta som gör mig så ilsken. Någonstans inom sig vet alltså Ingo att det är fel men lagar och regler står alltså över allt sunt förnuft, humanitet, kärlek, bondvett och moraliska aspekter inom existentiella bevekelsegrunder som liv och död. Pojken kämpar för sitt liv i en fruktansvärd cancersjukdom och en myndighet tycker alltså att paragrafer är viktigare än ett människoliv och humanitärt tänkande????
Hur kunde det gå så här fel? - Jo det kan jag tala om för er alla. Då samhället började byggas upp efter marknadsekonomi och där allt går ut på att konsumera och konsumeras så försvann allt vad mänsklighet och andligt välbefinnande heter.
Jag ber er kära läsare att rösta bort denna allians som mer liknar nazityskland och där du bara är en siffra i statistiken tydligen.
Sist vill jag bara ge mitt fulla stöd till denna familj och jag hoppas av hela mitt hjärta att pojken tillfrisknar.

Anmäl kommentar
Upptillkamp, 2010-05-13 10:51 "

Allvarligt, vad anser ni om den arroganta och hänsynslösa syn som samhället har på organismen människan?

Tenta å litä annat

Sådär !! Blev just färdig med tentan och väntar med spänning på resultatet. Det gick ok och jag bör ha klarat den.
För er som undrar vad jag skrev i så är det kursen kost, närings, hälsa på Linné universitetet. Jag har verkligen hårdpluggat föregående vecka och det känns som en lättnad just nu (förutsatt att jag klarade den förståss).

Hittade lite roliga saker på nätet, först en statistik-site om kvinnors och mäns onani:
http://www.justwanked.co.uk/index.php

Sedan lite roliga hockeyfrillor. Var med och tyck till om vilken som är snyggast ;)

bild 1


bild 2


bild 3


bild 4
Vad händer år 2012 ?

Det finns många spekulationer och teorier om vad som kommer hända 2012.
Här kommer lite fakta som jag kopierat ur ett forum (www.2012forum.se). Besök gärna detta forum om ni vill läsa vidare om olika teorier och fakta.


1: Planeterna befinner sig i en rät linje 12.21.2012


Fakta: Detta händer vart 25,920 år, så det är inget nytt. Eftersom många arter (inkl Homo Sapiens) har överlevt detta tidigare så finns det väll inget att oroa sig för? Eller??
För 2000 år sedan (Jesus-tid), fanns det ca 200-300 miljoner människor på hela jorden; naturligtvis betydligt färre 25,000 år sedan. Det jag försöker säga är, det är inte lätt att uppskatta vad som hände sist, eftersom inga referenser finns att jämföra med (Inga ruiner ifrån stora städer/civilisationer, inga skrifter som berättar om händelsen).Det är möjligt att inget speciellt inträffade sist, eller var det totalt kaos?

Maya-kalandern slutar 2012. Kom ihåg att deras tusenåriga almanacka har visat sig vara mer precis än vår moderna (när det gäller att förutse solförmörkelser osv). Varför valde dom att sluta räkna tid just detta år?

Värsta som kan hända?
Vissa tror att planeternas gemensamma dragningskraft kan utlösa en enorm kavalkad av naturkatastrofer. Hur då? Visste ni att bara månens dragningskraft avgör när vi har låg samt högvatten här på jorden?.
At times of full Moon and new Moon, when the Earth, Moon and Sun are all in a line, the tides are greatest. The high tide is highest and the low tide is lowest. These are called Spring Tides. The name is connected to the sort of spring where water wells up out of the ground."-BBC.

Vad händer då när ALLA planeter är i linje?? :!:

Vissa tror även att dragningskraften mellan planeterna kan också utlösa en sorts "extrem solstorm".
Se nedan.2:Solstorm/solvind


Fakta: Jorden är skyddad av ett magnetiskt fält som skyddar oss ifrån solens allra farligaste/radioaktivaste strålar. Solen får (precis som en vulkan) massiva utbrott ibland, där den kastar ut mängder av energi (se http://sv.wikipedia.org/wiki/Solvinden).

Värsta som kan hända?
Sådana här utbrott inträffar i cykler; ganska regelbundet (vart 11 år).
Jaha!? så varför skulle vi inte överleva nästa då? Pucko!? :|
Jo det ska jag berätta, kraftiga solvindar påverkar elektrisk utrustning mycket negativt. Teknik som mobiler,generatorer, datorer,datorchip och satelliter förstörs. Under 2000-talet har vi lagt våra liv; till stor del i teknikens händer. Hela vår infrastruktur är på något/alla plan beroende av elektricitet och modern utrustning. Kan ni tänka er ett Sverige utan ström i flera månader, eller rent av flera år? Vårt samhälle skulle krascha; och människor skulle få klara sig själva. Hur många kan överleva utan statens hjälpande hand?

Inslaget handlar främst om USA, men solen skiner även i Sverige..typ :roll:


3: Klimatet:


Fakta: Att det är stora skiftningar på gång i jordens klimat är det inget tvivel om längre. Trots detta så lever många människor i förhoppningen att deras handlingar inte kommer hinna ifatt dem. Snälla snälla snälla, alla ni som råkar snubbla in i denna text, se denna dokumentären! Ni kommer inte ångra er!

:arrow: :!: http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU :!:

Den visar inte bara hur allt hänger ihop, men också hur ALLVARLIGT läget verkligen börjar bli! Tar upp bland annat, bristen på färskvatten, Nord/sydpolens raska försvinnande, och hur permafrosten i världen håller på att töa.

Värsta som kan hända?
Permafrosten är något som bokstavligen ligger och puttrar i mitt medvetande. I dokumentären nämner forskare att den kan påverka klimatet med oanade krafter inom ca 10 år (kanske redan så tidigt som 2012?). Forskare vet helt enkelt inte riktigt vad som kommer hända. Detta låter inte bra i mina öron..

Här kommer en liten till filmsnutt som summerar allvaret:http://www.dn.se/nyheter/5-grader-varma ... r-1.538662Källförteckning:
http://www.2012forum.se/viewtopic.php?f=9&t=22

Nassim Haramein om bl.a fenomenet i nordnorge 2009

Den 9 december 2009 syntes en snurrande ljusspiral på himlen i Nordnorge, och det rapporterades och spekulerades kring fenomenet i hela världen. Här är en amatörvideo från händelsen:-Antagligen är det en provskjutning från en rysk u-båt som har gått snett, säger Erik Tandberg, Norges främste rymdexpert, till NRK.

Tidigare ljussken i Norge har visat sig vara just ryska raketer. Men enligt den ryska flottar har inga missiler skjutits under de senaste dagarna. Enligt internationella avtal är länderna skyldiga att informera om alla provskjutningar.

-Jag har aldrig sett någonting liknande tidigare. Jag har ingen aning om vad det är, säger SVT:s meteorolog Helen Johansson när hon fått titta på bilderna.


I radioprogrammet "coast to coast AM" kommenterar den kände fysikern och vetenskapsmannen Nassim Haramein fenomenet och talar även om Gud och mycket annat. Avsnitten i ordning:

del 1 del 7

del 2 del 8

del 3 del 9

del 4 del 10

del 5

del 6
Källförteckning:
http://svt.se/2.22584/1.1807085/mystiskt_ljusfenomen_over_norge?lid=senasteNytt_1764882&lpos=rubrik_1807085
http://www.2012forum.se/viewtopic.php?f=8&t=284

Björn Ferry om OS-guldet på LCHF

Är grymt imponerad av denna kille som upprör och väcker känslor i detta avlånga land. Björn är en person som går sin egen väg och tänker och tycker som han själv, och inte efter andra, och det gillar jag skarpt.
Här berättar han (se länk nedan) i en intervju med Dr Andreas Eenfeldt om hans low-carb kost och hur hans liv förbättrats till det bättre.

http://www.kostdoktorn.se/att-ta-os-guld-pa-lagkolhydratkost

RSS 2.0