Sport

Jag är imponerad av IK Brages inledning i superettan och speciellt över passningsspelet som de visade upp på söderstadion över 1-0 vinsten över Hammarby. Lennart Kral (tränaren) verkar vara en kanonkille med en sund syn på fotboll. Här en intervju med Lennart http://www.dt.se/sport/article648239.ece.

Leksands IF har signat en junior, Erik Hanses http://www.leksandsif.se/6566.php som verkar vara en lovande målvakt. Lycka till Erik!

Sist men verkligen inte minst, MONTREAL CANADIENS som skrällde inatt igen efter att slagit ut pittsburg (regerande mästarna) med 3-2 i matchserien. Montreal har därmed slagit ut 2 förhandstippade mästarlag (washington och pittsburg) och nu ser det verkligen spännande ut för canadensarna.
Blir det en till i år månne ?


Det skall också påpekas att nattens match spelades i mellon arena i pittsburg (sista matchen i den arenan förövrigt, då pittsburg får en ny arena till hösten) men att 20.000 människor följde matchen hemma i montreals arena Bell Centre !!!! Snacka om intresse och kultur


Kommentarer
Postat av: TyKe

Håller med dig; IK Brage rullade ut Hammarby IF på självaste Söderstadion och sällan har en seger smakat så sött! Speciellt som "Bajän-Isaak" satt här bredvid och såg likblek ut :)

Stort av Montreal att först slå ut Washington :( och nu Piss-Crosbys Pitt(!)sburgh!! Börjar lukta 1993 på riktigt nu ;)

2010-05-14 @ 21:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0