VIKTIGA AVSLÖJANDEN, ILLUMINATI (TILLÄGG)

Slänger in ett tillägg om Illuminati. Detta är en serie på youtube om Illuminati som jag tycker är värt eran tid. Detta är avsnitt 1 och därefter får ni klicka på tvåan via youtube osv....

Kommentarer
Postat av: Tyke

Hallå där!

Jag sitter fortfarande och kollar vidare på de länkar du lämnat efter all fakta du lämnat och jag har kommit till ett beslut: De fakta och den info du lämnat i dina inlägg är otroliga och jävligt bra presenterade!

MEN jag anser att de flesta av de argument och orsaker du presenterar kan förklaras genom Kapitalism!Har man kartan lagd framför sig är det inte särskilldt svårt att staka ut vägen, Dvs iom det som hände 11/9-2001 följde MASSOR av Media/Filmmaterial och "fakta" som kan nära alla de sk. Konspirations-teoretiker och jag tror att det är exakt det vi ser facit av iom de filmer och fakta Du just presenterat.Däremot köper jag "Verkan" av Allt det du just lagt fram, (Sjukdommar/Epedemier, Finanskriser, Terrordåd mm) däremot har jag svårt att se hur det kan härledas till det som du beskriver ( Hemliga sällskap ).Vi går på samma stig, men med olika mål!MVH// TyKe!

2010-11-28 @ 15:46:53
Postat av: Jocke

Girighet går hand i hand med kapitalism och om det kommer jag skriva om inläggen 2012 framöver. Tror du kommer tycka mitt kommande material om Bill Cooper och hans avslöjanden mycket intressanta.

Ja vårt mål är ju gemensamt; KROSSA KAPITALISMEN !!!

Jag vill också jobba för att göra människan mer medveten och min dröm är att det en dag inte finns någon valuta. Det roligaste med allt detta är de framsteg som händer i fysiken och biologin och som på nåt sätt förenar vetenskapen med andligheten. Om det kommer jag givetvis också skriva en hel del om ;-)Tack för dina synpunkter !

2010-11-28 @ 18:33:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0