Sacred Geometry

Imagine a frequency that would create a world free from disease, hunger and war - where humankind collectively resonates at what we call the Frequency of Genius. Through intellectually engaging interviews, FREQUENCY OF GENIUS is an exploration of seven men who share their unique solutions and extraordinary visions for present day humanity and for future generations yet to come. Take an amazing ride on the frequency that will give you deep insight into the most to up-to-date information on physics, sacred geometry, optimum food and health, cutting-edge technologies, divine insights, and empowering economics.

 

 

http://frequencyofgenius.com/


VIKTIGA AVSLÖJANDEN, BILL COOPER (DEL 12)

Del 12 och sista delen i min serie inlägg om Bill Cooper. Jag skall försöka mig på en sammanfattning av denne herre som blev brutalt mördad efter dessa avslöjanden. William "Bill" Cooper växte upp i en militärfamilj där de reste runt på olika militäranläggningar. Hans pappa, Milton V. Cooper som var en U.S Air Force Officer och som var delaktig i hemliga militära experiment som t.ex. Philadelphia-experimentet, hade en hel del top-secret information som Bill säkerligen måste fått tagit del av.

 

 

Bill tjänade i U.S Air Force innan han tog klivet över till U.S Navy där han kom att få titeln "petty officer". Vidare skickades han till Vietnam som "patrol boat captain". Efter kriget kom Bill att jobba inom Navy Intelligence and security. Han fick där tillgång till en hel del hemligt material. Jag tycker det kan vara viktigt att veta lite om hans bakrund eftersom han hade väldigt strikta militära åsikter och typiskt amerikans patriotism i mycket av sina egna personliga åsikter (vilket inte är konstigt när man kikar på hans uppväxt och bakrund). Detta kunde göra att han smutskastade människor och blev blev osams med diverse figurer.

 

 

Jag sympatiserar inte med Bill Coopers politiska åsikter och jag håller inte med Bills smutskastning av diverse människor som t.ex. David Icke, men hans enorma mod och hans enorma insats till mänskligheten genom de avslöjanden som lett till att folk världen över fått upp ögonen på hur världen ser ut, kommer jag att vara evigt tacksam för. Bill Coopers tal blev ett uppvaknande för mig personligen och gjorde att jag kom att forska på det som de flesta människor inte har en aning om dvs. vad som händer bakom kullisserna och varför saker händer och av vilka. Speciellt att han sa att han ville att folk skulle granska allt han avslöjade, för myndigheterna skulle göra allt för att gömma det och smutskasta Bill. Han sa att all information finns på nätet, vilket gjorde att jag satte igång att leta. Jag kan inte säga hur många timmar jag lagt ner på att granska allt material, men det har varit helt otroligt intressant och nyttigt, vilket också har lett mig in på alla andra SJUKT INTRESSANTA avslöjanden som kommer att komma.

Tack för din insats Bill !

 

 

Jag tänker sluta där jag började, nämligen med William "Bill" Coopers berömda tal, denna gång i videoformat (samma tal) och slänger ut lite intressant läsning för de som vill läsa vidare om Bill (under källförteckning).

 

 

 

 

 

Källförteckning:


http://en.wikipedia.org/wiki/Milton_William_Cooper


http://www.alienresistance.org/coopermj12.htm


http://www.v-j-enterprises.com/cooper.html


http://www.youtube.com/watch?v=Q0NCIePT-ic&feature=related


VIKTIGA AVSLÖJANDEN, BILL COOPER (DEL 11)

En bas på planeten Mars ?

Ja, enligt Bill Cooper och många andra så har det existerat nu ett tag. Kollonin på Mars är ett avtal mellan USA/Aliens/Ryssland i ett av 3 alternativ i illuminatis planer.

 

Illuminati's idé om befolkningskontroll kan indelas i två huvudkategorier:

 

1. Begränsa storleken på mänskliga samhällen och övervaka / kontrollera förflyttning av personer inom dessa samhällen, och

 

2. Avsiktligt minska huvuddelen av världens befolkning genom FOLKMORD i form av iscensatta konflikter s.k "false flag", och dödlig sjukdom genom att genmanipulerade organismer förs in via vacciner och andra externa överföringar.

 

Illuminatis nuvarande plan för att minska världens befolkning sattes i rörelse vid ett symposium 1957 om framtida utvecklingen i världen. Den häpnadsväckande slutsatsen i detta symposium var att överbefolkning och överdriven exploatering av miljön skulle leda till självdestruktion på jorden till år 2000 eller kort därefter.

De tre förslagen har märkts Alternativ 1 , Alternativ 2, och Alternativ 3. Eisenhower avvisades Atlernative 1, eftersom det innebar användning av kärnvapen. Däremot godkände Eisenhower införandet av alternativ 2 och alternativ 3 (liksom Sovjetunionen).

 

Alternativ 2

 

För att bevara det "bästa" av mänskligheten när den påstådda "självdestruktionen" på jorden äger rum omkring år 2.000, så föreslog Jason Society att ett stort nätverk av underjordiska städer skulle byggas för att säkra bostäder för Illuminatis elit , högkooperativa politiker och valda militära element. Underjordiska städer är också bebodda av utomjordiska främmande grupper som i hemlighet regeringen gjort avtal med, för tekniskt utbyte och mänskligt främmande hybrid-avelsprogram.

 

På 1950-och 60-talet, så leddes den amerikanska allmänheten att tro att regeringen, i händelse av världsomfattande kärnvapenkrig , var en logisk anledning till att bygga underjordiska anläggningar, men nu vet vi att hela det sovjetiska / amerikanska kalla kriget och MAD ( Ömsesidigt garanterad förstörelse) scenario var ett iscensatt Illuminati bedrägeri att blöda både ryska och amerikanska medborgare av sina rikedomar för att finansiera svarta budget-operationer, hemlig teknisk utveckling, underjordisk stads-konstruktion, genetiska teknik-projekt, forskning av tid och rymdresor, anti-gravitation , flygande tefat och rymdfarkosters utveckling.

 

En annan möjlig orsak kan ha att göra med information som Illuminati fått från utomjordingar 1947, efter Roswell kraschen. Utomjordingarna kan ha varnat den hemliga regeringen om den inkommande banan för en stor planet som heter Nibiru , som orsakar jordbävningar, vulkanutbrott, flodvågor, m.fl.

Den amerikanska allmänheten, hålls i okunnighet om dessa underjordiska byggritningar, och vad de skulle ha för att klara sig själva på ytan när de dåliga tiderna kommer (det är också möjligt att den inkommande Nibiru / katastrof scenariot är (var) en desinformationskampanj).

Baserat på 1989 års information, hävdades det att det fanns åtminstone 75 underjordiska städer under Amerikas jord sammankopplade med hög hastighetståg kallade friktionsfri Maglev tåg ( Magnetic Levitation ).

 

Den tidigare Atomic Energy Commission hade också konstruerat 22 olika underjordiska städer för eget bruk.

Phil Schneider sade att det fanns 129 underjordiska städer och i maj 2001, så sade Stewart Swerdlow , före detta mind-kontrollerad "Montauk person", att det nu finns 133 underjordiska städer i nordamerika. Al Bielek hävdar också att det finns många hundratals underjordiska städer och baser byggs över hela världen.

 

Alternativ 3

 

På grund av den tillgång till viss främmande teknik, inklusive interplanetära rymdfärder, som blev tillgänglig för den amerikanska regeringen som en följd av Greada-fördraget som undertecknades av president Eisenhower och utomjordingarna år 1954, förslog Jason Society att de operativa baserna bör inrättas på Månen och Mars -som också skulle ge en trygg tillflyktsort för den högsta av eliten när "självdestruktionen" av jorden kommer att äga rum lite efter sekelskiftet vid det nya århundradet.

Baser på månen och Mars har faktiskt byggts och har varit i drift sedan sent 1950-tal.

 

 

Alla tre alternativ innehöll kontroll-rekommendationer till befolkningen. De inkluderade:

1. Preventivmedel

2. Sterilisering

3. Införandet av dödliga mikrober i syfte att minska och bromsa tillväxten av jordens befolkning.

 

En som kan berätta mer om Mars-projekten är barnbarnet till president Eisenhower, Laura Magdalena Eisenhower som berättar om projektet här.

 

 

Laura, som nu har som uppgift att upplysa mänskligheten om sanningen, har en mycket spännande hemsida, där hon bl.a. går in mer i detalj om Mars-projektet. Direktlänk till sidan här.

 

 

Cooper nämner inte Mars-projektet särkilt mer ingående än det jag angivit, så jag kommer ej gå in på det mer ingående utan hänvisar till vidare läsning via källförteckningen.

Jag rek. Lauras hemsida där man kan följa hennes ingående berättelse om time-travel, quantum-teknik, HAARP, militären och framförallt Mars-kollonin.

 

Källförteckning:

 

http://exopolitics.blogs.com/files/er_laura_magdalene_eisenhower_full_interview.mp3

 

http://www.educate-yourself.org/nwo/nwopopcontrol.shtml

 

http://cosmicgaia2012.com/about.html

 

http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/laura-eisenhower-unity-consciousness-will-collapse-military-industrial-complex

 

http://www.enterprisemission.com/forbidden-planet.htm


VIKTIGA AVSLÖJANDEN, BILL COOPER (DEL 10)

Bill Cooper avslöjar F.K Kennedy´s mördare, nämligen hans egen chaufför, William Greer. William var agent och hade tillbringat många år inom armén. Han kom att arbeta för president Truman, Eisenhower och Kennedy. Cooper hade själv bevittnat dokument (top secret) som angav Greer.

 

 

I denna video kan man klart se hur chauffören vänder sig om och avfyrar skott mot JF Kennedy.

 

 

Varför ville illuminati ha J.F Kennedy mördad?

Därför att Kennedy hotade med att avslöja ufo-agendan, CIA:s droghandel för att finansiera deras s.k "black budget" som ligger bakom illuminati och alla deras projekt och underjordiska städer, samt alien-agendan. Kennedy ville omstrukturera deras budget och göra en riktig rensning bland de korrupta elementen. Han fick således väldigt många farliga fiender och blev till slut mördad av mannen på bilden, William Greer

 

En fruktansvärt korrupt nation var nu helt i illuminatis ägo, CIA styrde och styr än idag hela världens droghandel för att finansiera deras agenda "black budget" (som ej behöver deklareras utan går under nationens säkerhet)

 

President Eisenhowers största misstag var förutom att teckna avtal med aliens, att lämna över makt och inflytande till grupper och hemliga rådgivare, vid den tidpunkten Rockefeller. Det var efter detta som presidenten av USA misste det mesta av inflytande och är således idag bara ett skämt som helt styrs och tillsätts av andra intressen. Demokrater och Republikaner är samma skrot och bara ett spel för allmänheten eftersom de båda sidorna kontrolleras av illuminati, vilket Barak Obama också gör, TRO INGET ANNAT.

 

Det finns dock hopp, och det hoppet heter Ron Paul. Det finns mycket mod och klokhet i denne man och jag hoppas han får vara kvar i livet. Sök gärna på hans tal på youtube och jag lovar att ni kommer bli imponerade av denne man. Det är ju inte ofta man blir det av en amerikansk politiker ;)

 

Källförteckning:

 

http://educate-yourself.org/cn/jimmarrsgatekeeper31may10.shtml

 

http://atle.alternativkanalen.com/ufocoverup.mp3


VIKTIGA AVSLÖJANDEN, BILL COOPER (DEL 9)

Som jag skrev i tidigare inlägg så finns teorier om att illuminati är styrt och manipulerat av utomjordingar, vilket bekräftas av Bill Cooper i hans tal. Syftet med Illuminati eller "Cult of the Serpent", är att bilda en hemlig organisation som samarbetar med utomjordingar för att fastställa "nya världsordningen" kallad New World Order. Steg för steg är syftet att bli förslavade, vilket vi kan se tecken på i den dagliga politiken, religionen, ekonomin, teknologin, media, samhällssystemen m.fl. Som ni skall se nedan så slöts ett första avtal med president Eisenhover av en grupp kallad "greys" (finns olika typer av greys, vilket vi skall återkomma till). Vid det tillfället kontaktades den amerikanska regeringen av en annan människoliknande ras som varnade den amerikanska regeringen för dessa greys och bad själva om att få sluta ett avtal som innebar hjälp med vår andliga utveckling. Kravet från denna ras var att USA avverkade alla typer av massförstörelsevapen. USA ville ha teknologiskt utbyte av utrustning, vilket avslogs av denna ras eftersom de ansåg att människan inte var andligt redo för denna utrustning och att vi enbart skulle använda den till att kriga med.

 

Eftersom USA vid den tidpunkten låg nära ett krig med Sovjet, så slöts därför avtalet med greys istället, vilket kan komma att visa sig vara det största misstaget mänskligheten har gjort. Som ni kan höra i talet så fick USA utbyte av teknologi, mot att greys fick föra bort människor för experiment och där man fick ta prover m.m. i löfte att lämna lista till MJ-12 på vilka, vilken tidpunkt osv. Alla dessa löften bröts, människorna manipulerades, ljögs för, utsattes för fruktansvärda övergrepp och var överlägsna vapen och teknologi. Idag har de manipulerat de högsta instanserna i alla maktväsen från religion, ekonomi, militär, media, politik m.fl. Dessa mörka krafter gör precis allt som finns för att hindra människan från att nå den andliga utveckling och medvetenhet som krävs för att de skall förlora makten över oss och försöker hindra det skifte som kommer ske 2012 genom att förstöra planeten så mycket det går och göra oss beroende av teknologi, materiell standard och falska myndigheters inflytande. Skrämseltaktik och erbjudande om skydd mot sjukdomar, terrorism m.m m.m m.m skall göra oss helt beroende av våra myndigheter och vi skall blint lita och lyda dem.

 

Jag förstår verkligen, tro mig, verkligen, att om det här är första gången du hör talas om det här, så kommer du att vara chockad och eller inte tro ett enda ord på det du nyss läst. De uppgifter jag publicerar är inga fantasier eller konspirationsteorier utan baseras på ren fakta, läckta dokument och framförallt, alla vittnen som varit och är involverade inom dessa operationer. Jag ber er som är skeptiska att göra er egen forskning och kolla upp de källor jag hänvisar till. Detta är viktigt för mänskligheten framtid och jag hoppas att du tar det på största allvar. Det finns fantastiskt mycket information på nätet om detta.

 

Det vi ser nu mina älskade vänner, är ett maktskifte, energiskifte om ni så vill, som händer världen över. Fler och fler som läser detta börjar vakna till liv och genomskåda den största bluffen i människans historia. Ekonomiska system rasar, revolutioner börjar, andlig utveckling accelererar och fundament rasar.

 

Illuminati är en fruktansvärd organisation som är uppdelad i olika ordrar där man har olika grader i pyramiden. Några av grupperna inom illuminati är Quest, the JASON Society, the Roshaniya, the Qabbalah, the Knights Templar, the Knights of Malta, the Knights of Columbus, the Jesuits, the Masons, the Ancient and Mystical Order of Rosae Crucis, the Thule Society, the Nazi Party, the Brotherhood of the Dragon, the Rosicrucians, the Royal Institute of International Affairs, the Trilateral Commission, the Bilderberg Group, the Open Friendly Secret Society (the Vatican), the Russell Trust, the Skull & Bones, the Scroll & Key. Dessa är alla sammankopplade och det kan finnas en hel del fler som jag ej känner till.

 

 

Bill Cooper talar om Jason Society och därför har jag valt att kika närmare på denna order.

 

Jason society

 

Jason Society eller Jason Scholars, har fått sitt namn från historien om Jason och det gyllene skinnet, och det är en gren av Order of the Quest, en av de högsta graderna i Illuminati. Det gyllene skinnet tar på sig rollen av sanning i jasons medlemmar. Jason är sökandet efter sanningen. Därav namnet JASON Society som betecknar en grupp av män som är engagerade i ett sökande efter sanningen. Namnet Jason stavas med stora bokstäver när den används som namn på JASON Society. Gemener används aldrig när man hänvisar till denna hemliga grupp. Namnet kan även ha en djupare mening, som namnet "Jason" och det gyllene skinnet visas genom historien i förhållande till olika andra hemliga sällskap. I detta fall av berättelsen representerar människan (Jason) sökandet av sig själv (gyllene skinnet).

 

Som historien går (och som dokumenten nedan bevisar)... påstås förre presidenten Eisenhower ha sammanställt ett hemligt sällskap som kallas Jason Society under ledning av följande; direktören för Central Intelligence, Allen Welsh Dulles, Dr Zbigniew Brzezinski, president av den trilaterala kommissionen från 1973 till 1976, och Dr Henry Kissinger, ledare av vetenskapliga insatser, att sålla bland alla de fakta, bevis, teknik, lögner och svek och hitta sanningen i Alien frågan. Sällskapet bestod av trettiotvå (32) av de mest framstående männen i USA.

 

 

Endast medlemmar i Ordern är invigda i en kungörelse från Jason Society som gör upp arbetande ledamöter av rådet för Council on Foreign Relations och i själva verket the Trilateral Commission också. George Bush skulle vara en medlem av Ordern. Hans stöd till kriget i Afghanistan var att återupprättade  opium odlingar (förbjudits av talibanerna) som gör upp 80% av heroin produktionen och finansieringen av Ordern.

 

Jason Group är en vetenskaplig organisation som bildats och anlitas av jason society och den amerikanska regeringen där grundarna av jason koncernen inkluderar medlemmar av den berömda Manhattan Project, som samlade nästan alla ledande fysiker i landet att bygga atombomben under andra världskriget. Gruppen består mestadels av teoretiska fysiker och är den största eliten av vetenskapliga sinnen i USA. Från och med 1987 års medlemskap ingår fyra nobelpristagare. Idag fortsätter jason att leverera vetenskaplig hjälp till regeringen som de inte skulle hitta någon annanstans. De är antagligen den enda grupp av forskare i USA som vet hur det egentligen står till med den mest avancerade teknik som finns att tillgå.

 

 

 

MJ-12 påstås fungera inuti Jason Society. De övre 12 medlemmarna av de 32 medlemmarna i Jason Society utpekades som MJ-12. MJ-12 har kontroll över allt. De är utsedda av koden J-1, J-2, J-3, mm hela vägen genom medlemsskaran av Jason Society. Chefen för Central Intelligence utsågs till J-1 och är direktören för MJ-12 gruppen. MJ-12 användes för att endast vara ansvariga inför presidenten för USA (inte sant längre). Nu svarar de inte för nån, de är troligtvis en militärt styrd operation. Den faktiska kostnaden för att finansiera Alien anslutna projekt är högre än något du kan tänka dig. Vissa år under 2000-talet har det talats om 50 trillioner dollar per år. Pengar som man finansierat med droghandel över hela världen.

 

Vilka ingick då i MJ-12?

Dr. Lloyd Berkner, Dr. D. W. Bronk, Dr. Vannevar Bush, Sec. James Forrestal, Gordon Gray, Admiral Roscoe Hillenkoetter. Dr. Jerome Hunsaker, Dr. Donald H. Menzel, General Robert Montague, Sidney Souers, General Nathan Twining, General Hoyt Vandenburg

 

 

Slutligen kommer en del av de top hemliga dokumenten som läckt ang Eisenhover och MJ-12

 

 

Källförteckning:

 

http://aliens.monstrous.com/jason_society.htm

 

http://www.crystalinks.com/mj12.html

 

http://www.educate-yourself.org/nwo/nwopopcontrol.shtml

 

http://www.ufocasebook.com/documents.html

 

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread60567/pg1


VIKTIGA AVSLÖJANDEN, BILL COOPER (DEL 8)

Fortsättningen från del 7 kommer här. Vi fortsätter med de spännande projekten och avslöjande dokumenten.

 

PROJEKT POUNCE (ROVFÅGELSKLO): Grundades 1968. Uppdraget för Project pounce var att utvärdera all UFO / IAC information om rymdteknik. Målet var att duplicera teknik och / eller förbättra den. Ultimat användning av teknik skulle etablera USA som den dominerande världsmakten och klyftan skulle minska i en ev. konfrontation med utomjordingar.

 

PROJEKT Redlight: Grundades 1954. Uppdraget Redlight var att testa en återvunnen utomjordisk farkost. Uppdraget har utförts delvis. Project Redlight avslutades 1963 efter att det flygbara skeppet exploderade under provflygningen. Det fanns inga överlevande bland de mänskliga testpiloterna.

 

PROJEKT ???????? (OBS. .. minns inte namnet på detta projektet och har inte heller kunnat få svar av någon. Det kan inte bestämmas om detta projekt fortfarande finns kvar.) Uppdraget för detta projekt var att utveckla en låg frekvens pulserande ljudgenerator. Den energi som produceras av denna Generator skulle koncentreras så att den skulle kunna riktas och användas som vapen för att förstöra främmande farkoster och vapen balkar. Utomjordingarnas vapenbalkar beskrevs som orange, men kan oskadliggöra eller förstöra vapen system som hittills är kända (1972). Det konstaterades också en sorts strålvapen som beskrivits att kunna förlama människor inom räckhåll. Tester har beskrivits att utomjordiska farkoster och vapen var mycket känsliga för lågfrekventa pulserade ljudvågor. Detta vapen skulle användas för att oskadliggöra utomjordingarnas försvar så att project excalibur skulle komma att lyckas i sitt uppdrag. Den inledande teknik som användes i detta projekt var att förgöra Tyskarna under WW-II. Den tyska ljudgeneratorn beskrevs kunna slå ner armerade betong-byggnader. Denna teknik ansågs som ytterligare motivera att Tyskland hade återhämtat utomjordiska farkoster och hade möjligen haft några kontakter med utomjordingar före eller under WW-II. Dokumenten som fångades under och efter WW-II visade att en utomjordisk farkost hade fångats av Tyskland 1939. Ett tysk-byggt flygande tefat tillfångatogs under årets sista månader av WW-II.

 

PROJEKT Excalibur: Grundades 1972. Uppdraget för project excalibur var att utveckla ett vapensystem som kunde oskadliggöra en främmande underjordisk bas efter det att utomjordiska strålvapen har förhindrats eller förstörts. Den främmande underjordisk basen ligger nedanför ett indianreservat nära den lilla staden Dulce, New Mexico. Enheten tränger igenom 1.000 meter tuff / hård förpackad jord utan att upprätthålla operativa skador. Denna typ är vanligt förekommande i New Mexico där den utomjordiska basen är belägen. Missile apogeum får inte överstiga 30.000 fot AGL. Impact avvikelse kommer således att överstiga 50 meter. Enheten kommer att bära en 1 megaton stridsspets.

 

Project Blue Book: Är ett US Air Force projekt etabliserat att avgöra om UFO's utgör ett hot mot säkerheten för USA och för att fastställa om UFO's uppvisar någon unik vetenskaplig information eller avancerad teknik som kan bidra till vetenskaplig eller teknisk forskning. Projektet var framgångsrik i sitt viktigaste uppdrag som beskrivs ovan. Project Blue Book var inte fullt så framgångsrik i sitt sekundära uppdrag som att offentligt förklara bort UFO-fenomenen som naturliga eller kända fenomen i syfte att förgöra allmänintresset. För att helt uppfylla de sekundära uppdragen beslutades att en extern provision på framstående forskare skulle komma att sammankallas för att permanent lägga frågan åt sidan. Efter denna "undersökning" slutförde (Condon kommissionen) flygvapnet sitt tillstånd och en fortsättning av Project Blue Book kunde inte motiveras, antingen på grund av nationell säkerhet eller intresse för vetenskap. Project Blue Book övergavs och sitt uppdrag och Information sammanställdes under Project Aquarius 1969.

 

OPERATION UFO (NSA insats till stöd för PROJEKT Pluto): Hade i uppdrag att bilda en intelligens-styrka insatt i all den kunskap som skulle vara först på scenen av någon UFO olycksplats, för att säkra tekniken och hindra det från att falla i utländska händer. Flera lag fanns över hela världen. USA var särskilt bekymrad av att man inte skulle finnas på sovjetiska landsområden. Detta uppdrag skulle utföras oavsett land för händelsen. Många återfunna utomjordiska farkoster skulle senare komma att inträffa i utländska länder liksom i USA.

 

OPERATION Moondust (som stödjer rymdprogrammet & UFO): Uppdraget för Operation Moondust var att ge en version som skulle neutralisera allmänhetens nyfikenhet medan indrivning av en utomjordisk farkost hade bedrivits.

 

Slutord om projekten:

Den första frågan som dök upp när jag fick höra detta var, "vilka raser gjordes avtal med och hur många raser finns det dokumenterat?"

Jag kommer återkomma med antalet raser, men vad jag fått erfara i all min egen forskning så är det första avtalet med en illvillig typ kallad  Greys (det finns flera typer av greys). Att det sedan är en till illvillig ras som fått fotfäste i dessa avtal och som förekommit vid basen Dulce, New Mexico, är rasen reptilians. Dessa raser har kommit att förråda alla avtal, ljuga, manipulera och utgöra ett hot mot människan. De ligger även bakom bortförandena av människor och djur på planeten. Faktum är att det idag finns en hel del som talar för att de manipulerat många av de som innehar hög makt i världen och således styr bakom kulisserna, men avancerad mind-control. Det finns de som t.o.m hävdar att toppen av illuminati inte ens är mänskliga, men det är en annan fråga och jag har inga belägg för det. Det finns ett känt ordspråk i samband med detta som lyder: The planetary system is not human because it wasen´t made by humans for humans.

Jag rek. återigen Phil Schneiders föreläsning på youtube där han beskriver konfrontationen med greys på Dulce-basen, där han lyckades (enda av två överlevande bland ca 50 pers) överleva och döda 2 large greys.

 

För att läsa mer detaljerat om projecten och de hemliga dokument som ni ser på bilderna kolla källförteckningen.

 

Källförteckning:

 

http://www.google.se/imgres?imgurl=http://www.philipcoppens.com/mj12_03.jpg&imgrefurl=http://www.philipcoppens.com/majestic12.html&usg=__PZ2aAkMun35TO-5I9YkfSN4S4Zk=&h=445&w=350&sz=63&hl=sv&start=12&zoom=1&itbs=1&tbnid=MRwUzcCL6YsN0M:&tbnh=127&tbnw=100&prev=/images%3Fq%3Dmj12%26hl%3Dsv%26client%3Dopera%26sa%3DX%26rls%3Dsv%26channel%3Dsuggest%26tbs%3Disch:1%26prmd%3Divns&ei=HW9VTbbuA8GgOrXZhYAF

 

http://www.google.se/imgres?imgurl=http://www.crystalinks.com/mj12.jpg&imgrefurl=http://www.crystalinks.com/mj12.html&usg=__O5ir2Kj59MXdcDUGkkK8mHOzJa4=&h=286&w=250&sz=33&hl=sv&start=7&zoom=1&itbs=1&tbnid=t5elPbm9oRkLDM:&tbnh=115&tbnw=101&prev=/images%3Fq%3Dmj12%26hl%3Dsv%26client%3Dopera%26sa%3DX%26rls%3Dsv%26channel%3Dsuggest%26tbs%3Disch:1%26prmd%3Divns&ei=Qm5VTcHvN4mgOsqHpPUE

 

http://www.sacred-texts.com/ufo/mj12_04.htm

 

http://atle.alternativkanalen.com/ufocoverup.mp3


VIKTIGA AVSLÖJANDEN, BILL COOPER (DEL 7)

Cooper nämner Majestic twelve/MJ12 som en grupp som kom att bildas av president Truman. Denna grupp är starkt sammankopplad med CIA.

Kontrollgruppen bildades för att övervaka en top hemlig forsknings/utvecklings & underrättelseoperation och var endast ansvarig för ordföranden (vid det laget, presidenten). Behovet för denna grupp dikterades efter konstaterandet av nedskjutna flygande tefat utspridda över 2 platser nära staden Roswell New Mexiko i juli 1947. De 4 döda kropparna var mycket små och påminde om människor men var utan tvekan utomjordingar som man hittade. Majestic Twelve är den högsta sekretessgraden av hemlighet i USA och dess existens har aldrig varit tillgängligt fullt ut till kongressen. Vad som bekostar MJ-12 är konfidentiellt av CIA.

 

 

Project, operationer och hemliga agendor under M-12 kom att operera och gör så fortfarande till min kännedom. Projecten har bytt namn vid olika tillfällen men jag skall gå igenom de mest intressanta.

 

Project Sign: Det första projektet inom Majestic Twelve. Project sign avser aliens som utomjordiska biologiska varelser.

 

Project Aquarius: Grundades 1953 av president Eisenhower under kontroll av MJ-12 och Project sign. Projektet innehåller all information som samlas in av USA eftersom det började undersöka UFO: s  och IAC: s (Identifierade Alien Craft). På den tiden såg vi att denna information fanns i ca 15 eller 16 volymer. Detta projekt blev ett självständigt arbete när Projekt Sign blev utslagen i 1960. Project Aquarius avses utomjordingar som främmande livsformer. Uppdraget för Project Aquarius var att samla alla vetenskapliga, tekniska, medicinska och underrättelseinformation från UFO & IAC iakttagelser och kontakter med livsformer. Den informationen skulle användas i rymdprogrammet.

 

PROJEKT SIGMA: Grundades 1954 som en del av Projekt Sign. Uppdraget för PROJEKT Sigma är att upprätta kommunikation med utomjordingarna. Första meddelandet grundades 1959 genom binär datorspråk. Den 25 april 1964 en USAF (OSI) tjänsteman träffade utomjordingar på en förutbestämd plats i öknen i New Mexico. Information utbyttes och en grundläggande förståelse nåddes efter flera timmar. Det man lärde sig genom denna ansträngning var att flera främmande arter av liv fanns. Kommunikationen kom  slutligen att upprättas med dem alla. Genom kommunikation bestämdes att det fanns 3 kategorier av utomjordingar. De tre kategorierna är ILLVILLIG (farligt), välvilliga (BRA-hjälpsamma), och NEUTRAL (Observatörer ENDAST). Projektet har varit mycket framgångsrik.

 

 

PROJEKT PLATO:  Grundades 1960 efter USA:s kommunikationer med utomjordingar. Uppdraget för Project Plato var att etablisera diplomatiska återföreningar med utomjordingar. Projekt Plato var ett avtal i syfte att förhindra fientligheter mellan Förenta staterna och utomjordingar. Ett avtal gjordes med illasinnade utomjordingar där de kunde kidnappar människor. Syftet med dessa kidnappningar var att ge blod och andra biologiska vätskor som mat för utomjordingarna. I utbyte skulle USA få tillgång till avancerad teknologi (vilket annars skulle gått till Ryssland, enligt rädsla). Utomjordingarna enades om att tillhandahålla en lista regelbundet till MJ-12 av namnen på de kidnappade. PROJEKT PLATO tog de åtgärder som krävdes för att förhindra ett offentliggörande.

 

PROJEKT PLUTO: Grundades 1947 efter Roswell-incidenten. Uppdraget för Project pluto var att återställa alla kraschade eller nedskjutna utomjordiska farkoster, för att återvinna alla tecken på utomjordisk närvaro eller teknik, och återställa alla främmande kroppar (levande eller död). Project Pluto godkändes som  användning av dödligt våld och / eller omlokalisering att försäkra sekretess. Project Pluto var ansvariga för informationen av biologiskt intelligenta livsformer.

 

Källförteckning och fortsättning i nästa inlägg.....

 

 

 

 


VIKTIGA AVSLÖJANDEN, BILL COOPER (DEL 6)

Okej släpper nu area 51 (dreamland) och kikar vidare på Bills tal. Han nämner "the dark side of the moon" och att det finns baser där. Baksidan av månen kan vi inte se och det finns en massa teorier om vad som finns där.

 

William Cooper, a Naval Intelligence Officer tells us that not only does the Alien Moon Base exist but the U.S. Naval Intelligence Community refers to the Alien Moon Base as "Luna," that there is a huge mining operation going on there, and that is where the aliens keep their huge mother ships while the trips to Earth are made in smaller "flying saucers". LUNA: The Alien base on the far side of the Moon. It was seen and filmed by the Apollo astronauts. A base, a mining operation using very large machines, and the very large alien craft described in sighting reports as mother ships exist there. -Bill Cooper

 

Precis som Bill säger i sitt tal, så finns det andra personer som säger likadant, och inte vilka som helst utan självaste mån-landarna och NASA-astronaterna Neil Armstrong och Edwin "Buzz" Aldrin. Jag citerar från boken "above top secret" skriven av Tomothy Good:

 

According to hitherto unconfirmed reports, both Neil Armstrong and Edwin "Buzz" Aldrin saw UFOs shortly after their historic landing on the Moon in Apollo 11 on 21 July 1969. I remember hearing one of the astronauts refer to a "light" in or on a carter during the television transmission, followed by a request from mission control for further information. Nothing more was heard.

 

According to a former NASA employee Otto Binder, unnamed radio hams with their own VHF receiving facilities that bypassed NASA's broadcasting outlets picked up the following exchange: NASA: What's there? Mission Control calling Apollo 11... Apollo: These "Babies" are huge, Sir! Enormous! OH MY GOD! You wouldn't believe it! I'm telling you there are other spacecraft out there, lined up on the far side of the crater edge! They're on the Moon watching us!

 

Så här är det. NASA är styrt av militären och ingenting av detta får komma ut till allmänheten (som vanligt). CIA ligger bakom "the cover up" och "städar" alla upptäckter och ser till att de hamnar i hemliga agendor. En professor (som vill vara anonym) gick dock ut med följande material om sitt möte med Neil Armstrong då han arbetade åt NASA:

 

Professor: What REALLY happened out there with Apollo 11?

Armstrong: It was incredible, of course we had always known there was a possibility, the fact is, we were warned off! (by the Aliens). There was never any question then of a space station or a moon city.

Professor: How do you mean "warned off"?

Armstrong: I can't go into details, except to say that their ships were far superior to ours both in size and technology - Boy, were they big!... and menacing! No, there is no question of a space station.

Professor: But NASA had other missions after Apollo 11?

Armstrong: Naturally-NASA was committed at that time, and couldn't risk panic on Earth. But it really was a quick scoop and back again. Armstrong confirmed that the story was true but refused to go into further detail, beyond admitting that the CIA was behind the cover-up.

(thanks to BBS)

 

För mer läsning om "the dark side of the moon" och de hemliga agendor som omger dem så hänvisar jag till länkarna nedan.

 

Källförteckning:

 

http://paranormal.about.com/gi/o.htm?zi=1/XJ&zTi=1&sdn=paranormal&cdn=newsissues&tm=34&f=00&su=p284.9.336.ip_p504.3.336.ip_&tt=2&bt=0&bts=0&zu=http%3A//www.ufocasebook.com/moon.html

 

http://www.ronrecord.com/astronauts/mchatelain.html

 

http://www.sacred-texts.com/ufo/moonbase.htm

 

http://www.ronrecord.com/astronauts/mchatelain.html

 

http://www.internationalnewsagency.org/us_astronauts_and_the_ufo_encoun.htm

 

http://www.debunker.com/texts/apollo11.html

 

http://www.ufodigest.com/nasa/index.htm

 

Chatelain-www.unexplainable.net

 

Armstrong- www.space.com

 

farside of moon- www.mhhe.com/

 

aldrin- www.nndb.com

 

http://atle.alternativkanalen.com/ufocoverup.mp3


Välkommen till 2011 och fortsättningen

Innan jag fortsätter min serie "viktiga avslöjanden" så slänger jag ut en video som kommer att vara synonymt med 2011 och omvandlingen som vi befinner oss i. Vi träder in i ett kosmiskt samfund vilket betyder en hel del förändring till det bättre. Vi är ljus, vi är kärlek och vi är Gud. Vi kommer att få en uppgradering i vårt DNA och en våg av energier strömmar till oss genom universum. Kvantfysiken, biologin och andligheten är på stark fram-march och kommer förena vetenskap med andlighet. Människans evolution går nu in i en fas av den största uppgradering i vår historia. Din intention blir din verklighet.

RSS 2.0