Montreal Canadiens

Skräll nummer 2:
Montreal Canadiens slog ut Washington Capitals i NHL slutspelet och mitt favoritlag måste bara hyllas för denna bedrift.


Matchen slutade i 2-1 till canadiens som därmed ställs mot Pittsburg.
Statistik från matchen:
1-0 , Marc-Andre Bergeron (power-play)
Assists: Scott Gomez, Andrei Markov
2-0 , Dominic Moore
Assists: Hal Gill
2-1 , Brooks Laich
Assists: Alexander Semin, Alex Ovechkin

Jaroslav Halak utsågs till matchens lirare då han stoppade 42 skott.

Första finalen på 38 år


Inter gjorde det omöjliga och slog ut världens bästa lag Barcelona. Jag valde att slänga in en bild på Samuel Etoó som blev vinnaren mellan honom och Zlatan (de bytte klubb på ett kontroversiellt sätt). Den ödmjuke Camerunaren sade storslaget i intervju efter matchen att Barca är världens bästa lag även om Inter slog ut dem.
Det känns förbaskat kul och häftigt att se detta Inter spela final i champions league som är den första finalen i europaspel på 38 år, och första finalen i champions league någonsin. Allt detta kan klubben tacka den fenomenale "the special one" José Mourinho.
Forza Internationale !!!!

Byggde verkligen människan pyramiderna ?

Nassim Haramein är en berömd världsfysiker som håller föredrag om den nya vetenskapen. Nassim har sysslat med ett grundligt forskningsprojekt de senaste åren, kallat "The Schwarzschild Proton" där han nyligen fick ta emot ett prestigefyllt pris vid University of Liège, Belgium under 9th International Conference CASYS'09 (Computing Anticipatory Systems).Utlåtelsen löd:
Chosen by a panel of 11 peer reviewers, Haramein's paper won the prestigious "Best Paper Award" in the field of “Physics, Quantum Mechanics, Relativity, Field Theory, and Gravitation.” This significant paper marks a new paradigm in the world of quantum theory, as it describes the nuclei of an atom as a mini black hole, where protons are attracted to each other by gravitation rather than some mysterious undefined “strong force.” This radical new view of the quantum world produces a unification of the forces and appropriately predicts measured values for the nucleon of atoms.

Här kommer ett 4 delar kort program där Nassim med humor och fysiologiska lagar forskat om huruvida det var möjligt för människan att bygga pyramiderna och de bevis som talar för och emot. Titta och njut!

del 1
del 2
del 3
del 4

Referens:
http://www.theresonanceproject.org/

Svar på tal

Hörru jocke, hur kommer det sig att du skriver om sex och orgasmer på din blogg?

- Sex och orgasmer tillhör ämnet hälsa i hög grad vilket min blogg handlar om.

Tror du att det kan uppfattas stötande att skriva om detta ämne?

- Ja bland gamla konservativa och religiöst styrda uppfattningar, men det skiter jag i! Jag skriver inte för att provocera utan för att upplysa framförallt kvinnor om rätten till sexuell njutning och självbestämmande. Allt för länge har politiska och religiösa krafter hållt kvinnor i en avbild av att tjäna mannen och vara underlägsen. I takt med att vi blir mer jämlika kommer kvinnor ta för sig mer i samhället och sin egen sexualitet. Alla har rätt att njuta av sin egen kropp tillika liv.

Slutligen, vad hoppas du kunna uppnå med att skriva om detta?

- Att så många som möjligt får upp ögonen om rätten till sin egen hälsa. De som t.ex. upplevt dessa fullkroppsorgasmer har fått ett markant bättre liv! De sover bättre, är gladare, känner sig mer kvinnlig m.m. Av egen erfarenhet så hade jag aldrig någonsin vågat hoppas på de resultat jag upplevt och många frågar mig om jag inte överdriver då jag visar dem Jason Julius material, och till dem har jag sagt, testa själv!! De som testat har kommit fram till mig, tagit mig i handen, och sagt; "Du snackade inte skit!! Det här är ju helt sjukt, vårt sexliv har gått från bra till SANSLÖST!!, Vart har du varit i mitt liv de senaste 30 åren?", för att ge några exempel.

Och till er som fortfarande undrar, TESTA SJÄLV!!

Intervjuen gjordes av mig själv förståss och handlar om de reaktioner som uppstår kring detta ämne. Jag passar återigen på att länka till min läromästare i ämnet, Jason Julius hemsida www.orgasmarts.com

Ny studie om socker och blodfetter

http://www.dagensmedicin.se/nyheter/2010/04/20/socker-i-maten-kopplas-til/index.xml

Högt intag av kolhydrater i kosten har kopplats till förekomst av blodfettsrubbningar, vilket i sin tur kan öka risken för hjärt-kärlsjukdomar.

Hälsosidorna

Hittade en mycket bra hemsida om temat hälsa.
Jag har lagt till en länk på min blogg om hemsidan (hälsosidorna) där det finns ytterligare ljudfiler på svenska om bl.a. kvantfysik. Gregg Bradens hemsida har jag också lagt till.

Låg och kikade på Seinfeld igår kväll där han kör små standup-inlägg i sin serie och kom in på kvinnlig orgasm. Han sa något i stil med att "once u have manage to give a woman an orgasm u won´t be able to do it again. You have no idé how u did and how to get back to that technique"
Han talar om vaginal orgasm i sitt skämt och jag kände mig oerhört stolt av att veta något som herr Seinfeld inte visste nämligen, hemligheten bakom en kvinnlig fullkroppsorgasm. Jag vet hur man får dem och jag vet en massa tekniker som jag lärt mig av det största geniet i modern tid, nämligen Jason Julius. För er som vill veta mer rekomenderar jag Julius hemsida www.orgasmarts.com (det kostar pengar att ta bli medlem men det är de bäst investerade pengar jag har gjort och ingen som har testat dessa tekniker har blivit besviken).
Skrev ett litet inlägg om det tidigare här på bloggen http://donsoderqvist.blogg.se/2010/march/fullkropps-orgasmer.html

På Jasosns hemsida orgasmarts går Jason igenom allt från psykologi till anatomi och tekniker i videosekvenser (mp4) från 9 min - 70 minuter beroende på vad han går igenom. Sammantaget finns film-material för flera timmar om detta ämne som ändrat livet för så många från bra till WOW, SATAN I HELVETE; VAD FAN HÄNDE!!!!
Ok, nog om detta, jag har laddat hem samtliga videoformat och som sagt de som är intresserade kan höra av sig eller testa själva om ni är osäkra.

Greg Braden

Greg braden är en vetenskapsman och visionär inom det nya paradigmet som förenar vetenskap med andlighet.
Googlade lite om honom och hittade följande citat;

New York Times
best selling author Gregg Braden is internationally renowned as a pioneer in bridging science and spirituality.

Gregg Braden is a rare blend of scientist, visionary and scholar with the ability to speak to our minds, while touching the wisdom of our hearts.
—Dr. Deepak Chopra, author of How To Know God.

Här kommer 9 avsnitt där vi får följa Greg Braden i en intervju i Australien där Greg pratar om vetenskap och Gud. Detta är mycket glädjande och optimistiska ord från Greg och mysigt att ligga och lyssna på.
del 1
del 2
del 3
del 4
del 5
del 6
del 7
del 8
del 9

Sjungande bebisen

Underbart söta Isabell sjunger så fint =)

Vem/vad är Gud ?

En trailer av filmen 'om my god' där ett filmteam åker världen runt och ställer frågan vem/vad är gud. Olika svar från olika kulturer.

Förbjud religionen

Religionen måste väl vara det mest korkade och begränsande av människan!?!
Vad har religionen gett oss genom alla århundraden? Barbariska avrättningar, tortyr, krig, elände m.m......
Allt rättfärdigas i religionens namn och för vaddå??? Ekonomiska intressen! Makt! Tröst?

Dessa dumheter MÅSTE få ett slut. Vad är religion? Heliga skrifter som granskats av vilka??? Vad är sanningshalten i dessa skrifter? Det är ju löjligt att dessa heliga skrifter ens existerar i den omfattningen. Helt plötsligt står dessa skrifter över all logik, vetenskap, allt sunt förnuft och allt inom existens. Vi vet ju inte ens vem som skrivit dessa skrifter.

Inom vetenskapen måste man kritiskt granska all fakta från varenda infallsvinkel och styrka påståenden och bevis med en hög s.k. evidens för att det skall få slagkraft. Det är DET som fört mänskligheten framåt och det är religionen som satt käppar i hjulet för vår utveckling.

Förbjud islam, kristendom, judendom, katolska kyrkan osv. Om någon vill söka tröst inom dessa så gör då så i egen regi. Lägg ner alla kyrkor och moskéer och allt vad det heter. När jag ser kvinnor i burka så blir jag så matt!! Snacka om att gå tillbaka 1000 år i tiden och begränsa kvinnors rättigheter. Inte nog med att det är fruktansvärt förnedrande, det är också fruktansvärt ohygieniskt och ohumant. Dessutom är det rent hälsofarligt då kroppen måste ha solljus på huden för att producera vit-D som är livsviktigt för oss. Moskéer skall absolut inte få byggas i Sverige och alla kyrkor skall rivas ner!!

Missförstå mig inte! Jag förstår att människan söker en mening, ett högre kall och en högre andlig förståelse med vår tillvaro OCH det är just det som jag försöker förmedla genom vetenskapen. Gud kan kallas för en god kraft, en positiv energi eller ett fält av ljus och information. Allt detta börjar man idag se inom vetenskapen i form av fysikens framsteg. Ta kvantfysik som ett ex. Vi omges av ett gigantiskt informationsfält och ett energifält som finns över hela universum. Forskning visar att vi får tillgång till ett högre medvetande i form av t.ex. meditation. Man har sett otroliga resultat inom t.ex. reconnective healing där man "kopplar upp sig" på dessa fält, krafter (kalla det vad ni vill). 

Tack!


En del saker.....

Leif Strömberg får/vill inte fortsätta som tränare i Leksand. Jag tycker man skall byta ut mer än halva laget, slänga in juniorerna som vann J20-guld och bygga ett lag som skall vara som bäst om 2 år men ändå ha ett slagkraftigt lag som kan ta sig till kvalserien. Ska man ta in någon spelare ska man ta in riktig kvalité, t.ex. Niklas Persson.

Barcelona är världens bästa fotbollslag utan tvekan och världens bäste fotbollsspelare är utan tvekan Messi.
Barcelona kommer leka hem titeln i champions league och det är bara för andra klubbar att se och lära av Barcelona.

Tentan närman sig för mig och jag tycker jag har bra koll på ämnet. Tycker det blir mer och mer klart hur otroligt svårt det är att göra allmänna upplägg i en kostplanering och då tänker jag framförallt rent hormonellt och fysiologiskt. Det är så många aspekter som man måste ta in i beräkningarna innan man ger råd, vilket jag tycker att livsmedelsverket ej har kompetens till att göra.
Jag har hävdat ända sedan jag började denna blogg att kosten är individuell och den teorin blir starkare ju mer jag läser.

Jag kommer ge massor av exempel då jag är färdig med kursen.
Ha det gott!

Mvh / Jocke

Agent ProvocateurHar ni tänkt överraska eran partner med sexiga underkläder, kolla då in http://www.agentprovocateur.com/
Victoria Secret känner ni nog alla till, men agent provocateur har möjligtvis lite mer sexiga och sensuella plagg.
T.ex. http://www.agentprovocateur.com/collections/The-Classics/info/classic-tie_sides~black

Ha det bra i påsktider.
/ Jocke

Zuperista

Matchen mellan Arsenal - Barcelona hade allt !!! Fantastisk fotboll, skador, dramatik, målchanser i massor, mål, utvisning, domslut osv.
På planen fanns regisörer så det heter duga;
ArZjavin, FabregaZ, MeZZi, AlveZ.....Men alla stod i skuggan för den störste av dem alla.....Kungen hette:
Zlatan Ibrahimovic !!!!!
Zuperistan gjorde sin bästa match i Barcelona-tröjan. Han var rörlig, han hade rätt kroppsspråk, han tog rätt löpningar, han var koncentrerad och han gjorde två mål på emirates(!) vilket man inte gör hur som helst.
Barcelona visar varför de är världens bästa lag. Inledningen på emirates var bland det ruggigaste jag någonsin sett och bollinnehavet 70-30 till barcas fördel visar ALLT !!!!

Arsenal var chockat. De har aldrig blivit så utspelat någonsin på emirates och att de kom undan med 2-2 ska de tacka högre makter för. Barcelona var bättre i allt och framförallt, de hade Zlatan i laget vilket inte går att jämföra mot Bendtner i the gunners.

Äntligen kunde Zlatan tysta alla journalister och tvivlare varför han spelar i världens bästa fotbollslag och det måste ha varit en ruggigt skön känsla för Zlatan.

RSS 2.0