VIKTIGA AVSLÖJANDEN, BILL COOPER (DEL 1)

 

Milton William (Bill) Cooper 6/5-1943 - 5/11-2001 blev skjuten till döds utanför sitt hem i Arizona. Han visste om att han var hotad till livet och han var förberedd. Efter en skottlossning med uniformerade män blev William skjuten till döds.

 

Här kommer historien om varför han sköts till döds, den riktiga historien (amerikanska myndigheter låter hitta på att Bill Cooper var efterlyst för ett flertal brott, bl.a skattebrott) !!

 

Detta är något av de mest häpnandsväckande avslöjanden jag varit med om, och som ordagrant fick mig att gapa i ren förvåning om den värld vi lever i. Jag har ägnat väldigt mycket tid åt denne man eftersom det finns så mycket smutspropaganda om honom. Tillslut lyckades jag filtrera en del av all fakta och detta är den bild jag vill förmedla om Bill.

 

Jag minns ögonblicket mycket väl då jag lyssnade på detta unika tal av Bill Cooper för första gången. Jag ber er att ta er tid och lyssna på detta tal i lugn och ro, och ha tålamod, för det kommer komma en hel del oväntade avslöjanden en bra bit in i talet.

 

Varsågod:

 

http://atle.alternativkanalen.com/ufocoverup.mp3

 

Fortsättning följer .........

 

Källor:

 

http://atle.alternativkanalen.com/ufocoverup.mp3

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Milton_William_Cooper


Instick

Ett till instick innan vidare avslöjanden.
Kungen av fotbollsvärlden heter Zlatan för tillfället !! Inte Ronaldo, Messi lr nån annan, utan Zlatan. Varför ?
- Jo därför att han kommer till ett jävla pisslag och lyfter det till en rätt överlägsen förstaplats i ligan, tar dem vidare i champions league och ger dem högre publiksnitt, allt detta helt på egen hand !!!!
Jag tippade innan säsongen att Milan kommer vinna serie A tack vare Zlatan och jag ser inget som helst hot eller anledning att ändra på det tipset.
Grattis Zlatan, du är en vinnare !!
p.s synd att du spelar i ett sådant tråkigt jävla pisslag bara ;)

Totte

Ett litet instick från ett gympass med Totte

VIKTIGA AVSLÖJANDEN, ILLUMINATI (TILLÄGG)

Slänger in ett tillägg om Illuminati. Detta är en serie på youtube om Illuminati som jag tycker är värt eran tid. Detta är avsnitt 1 och därefter får ni klicka på tvåan via youtube osv....

VIKTIGA AVSLÖJANDEN, ILLUMINATI (DEL5)

David Rockefeller är "Honorary Chairman" i CFR (council of foreign relations), en permanent medlem i Bilderbergsgruppen och grundare till Trilateral Commission.

 

Här är en lista över Barack Obama´s medarbetare:

 

Admiral Dennis C. Blair: Chief of Intelligence Current member of the Trilateral Commission.

 

Hillary Clinton: Secretary of State Hillary doesn't belong to any BOD organization, but her husband is a current member of the CFR, and has attended Bilderberger and Trilateral Commission meetings.

 

Tom Daschel: Secretary of Health and Human Services Current member of the CFR. Attended the June 5-8, 2008, Bilderberger meeting.

 

Thomas Donilon: Deputy National Secretary Adviser Current member of the Trilateral Commission and the CFR.

 

Robert Gates: Secretary of Defense Current member of the CFR.

 

Timothy Geithner: Secretary of the Treasury President of the Federal Reserve Bank of New York. Current member of the Trilateral Commission, CFR, BB, and Group of 30.

 

General James L. Jones: National Security Adviser Current member of the Trilateral Commission.

 

Janet Napolitano: Head of the Office of Homeland Security Current member of the CFR.

 

Peter R. Orszag: Head of the Office of Management and Budget Current member of the CFR.

 

Susan E. Rice: UN Ambassador Current member of the Trilateral Commission and CFR.

 

Eric Shinseki: Head of the Department of Veterans Affairs Current member of the CFR.

 

Lawrence Summers: Chairman: National Economic Council Current member of the CFR, BB, and Group of Thirty.

 

Paul Volker: Special Economic Advisor to the President Honorary North American Chairman and former Chairman of the North American Group of the Trilateral Commission. Current member of the CFR, attends Bilderberger meetings.

 

Svenska medlemmar av Trilateral Commission är:

 

Urban Ahlin, riksdagsledarmot, vice ordförande i utrikesutskottet, ledarmot i utrikesnämnden och OSSE-delegationen. Han sitter i Socialdemokraternas partistyrelse och är partiets talesman i utrikespolitiska frågor. Sedan 2005 är han ordförande för socialdemokraterna i Skaraborg.

 

Carl Bildt, Sveriges utrikesminister, engagerar sig i Bilderberggruppen, fick H.M Konungens medalj i 12:e storlek med kedje, 2003 med motivering "För en synnerligen framstående politikergärning".

 

Marcus Wallenberg, Verkställande direktör för Investor AB och styrelseordförande för SEB.

 

SLUTORD

Det slutar inte här och jag kan skriva hur mycket som helst om ämnet, men väljer att begränsa mig så att ni får en generell bild över hur illa ställt det är i världen. Dock kommer jag att länka till några sidor som beskriver illuminatin väldigt bra och ingående (frimurarordern, bilderberger, majestic 12, P2 m.m) och som jag tycker att ni verkligen bör läsa.

 

En fråga som dök upp genast då jag skuggat igenom denna sekt är; Olof Palme !!

 

Varför? Jo för att Olof blev mördad av en anledning och att mördaren/mördarna aldrig åkte fast. Palme kan ha blivit mördad för att han hade aspirationer på att bli FN's generalsektreterare och att han kände till att Bofors sålde vapen till andra länder.

 

Kan Illuminati ligga bakom detta? - Ja mycket troligt. Vad visste Wallenberg tro?

 

Hela min verklighet kastades omkull efter att ha forskat i detta. Att det var så illa ställt i världen och mänskligheten kunde jag aldrig någonsin anat, på riktigt. Och då har jag bara skrapat på ytan. Det som komma skall är så otroligt chockerande att ni tror jag blivit galen, tills ni själva kollar upp källförteckningen och evidensen eller gör er egen research.

 

Det finns en orsak till att människan blivit så dominerad och styrd, men den informationen är ni nog inte redo för ännu ;-)

 

Ni förstår att om alla avslöjanden som jag kommer skriva om den närmaste tiden så är den röda tråden Illuminati i precis allt. Och det som kommer vara chockerande är det som ligger bakom Illuminati och dess avsikter. Låt mig säga såhär; Vi är inte ensamma i universum och människan har blivit manipulerad (mer om detta i kommande avslöjanden)

 

Illuminati styr ALLT !! Radio, Tv, Läkemedel, Kostråd (vilket ni iof redan listat ut och vetat sedan tidigare) m.m

 

Jag vet att detta är mycket dystert att läsa om och jag tycker inte om det jag skriver. MEN DET FINNS HOPP !!!! Jag skrev i första inlägget om bl.a hoppet för mänskligheten , och tro mig, det är verkligen underbar läsning. Vidare kommer jag skriva en hel del om 2012 och om de fantastiska genombrott som vetenskapen (framförallt fysiken och biologin) har gjort, och som visar hur vi kan skapa vår egen verklighet och som visar den andliga kapacitet (ej att förknippa med religion)  som vi besitter.

 

Länkar väl värda att besöka och som besitter massor av information:

 

http://www.nyapolitiken.biz/frimurare_o_illuminater/universums-harskare.html

http://atle.alternativkanalen.com/

http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten?cid=130503

http://illuminati.ifokus.se/

http://www.vaken.se/

http://gryningensljus.blogspot.com/2009/02/band-mellan-david-rockefeller-och.html

http://killuminati.devote.se/

http://www.wordmworld.net/uncategorized/oppet-brev-journalister

http://www.davidicke.com/articles/illuminati-mainmenu-57

 

Källa:

Dr. Stanley Monteith månadsbrev för december 2008

http://en.wikipedia.org/wiki/Council_on_Foreign_Relations

http://sv.wikipedia.org/wiki/Urban_Ahlin

http://gryningensljus.blogspot.com/2009/02/band-mellan-david-rockefeller-och.html

http://www.wordmworld.net/uncategorized/sanningen-ute-affischer-revolution

http://gryningensljus.blogspot.com/2009/02/band-mellan-david-rockefeller-och.html

 


VIKTIGA AVSLÖJANDEN, ILLUMINATI (DEL 4)

Så hur ser det ut i Sverige ? Finns hur många namn som helst och hur mycket text som helst i ämnet (länkar kommer lämnas i sista inlägget för den som vill forska vidare). Dock kan man hårddra de mest intressanta inom illuminatin i Sverige och jag tror nog inte så många av er blir förvånade.

 

Kommande text är skriven av Stig Olsson på Newsmill och jag tycker den beskriver Illuminatin i Sverige ganska bra.

 

"Många, däribland jag själv, trodde länge att Federal Reserve och Bank of England ägdes av respektive lands regeringar. Så var alltså inte fallet enär bägge är till 100% privatägda, vilket i sin tur innebär att de också kontrollerar sina länders ekonomi! Det här är ett problem, inte bara i USA och England, utan också för oss här i Sverige som även vi har en privatägd Riksbank! Det obehagliga är att många svenska politiker inte ens verkar veta om Riksbanken är privatägd eller inte. Det verkar aldrig ha ifrågasatts! Har det ifrågasatts måste locket ha lagts på mycket grundligt och skruvats fast! Jag blir som privatperson skrämd av att veta att vår Riksbank är privatägd, för det betyder att vår egen regering inte sätter folkets väl och ve i första rummet, för de är tvingade att först och främst se till att ägaren först får sin förväntade utdelning. Och vilken/vilka är det som får betala denna vinst till det privata kapitalet? Just det, skattebetalarna! Jag har läst om hur pengar skapas, hur de används och hur de fördelas. Inget av det jag läst skänker mig någon tillförsikt om framtiden.

 

En orsak är bl a att av alla "pengar" som sägs finnas i omlopp så är det bara 8% som är fysiska pengar, resterande 92% är endast digitala pengar! Tänk hur instabilt läget blir om några människor vill omsätta sina digitala förmögenheter till fysiska pengar! Oavsett detta så måste ändock målet vara att vår regering förstatligar Riksbanken så att varken regering eller befolkningen längre behöver känna trycket från Reporäntan. Sker detta inom en mycket snar framtid, förstatligandet av våra pengar (så självklart egenligen), försvinner automatiskt Bankirernas makt över oss och vi får en mycket sundare och mer begriplig ekonomi. Som det är nu befinner vi oss helt i Bankirernas klor, som i sin tur samarbetar intimt med de andra minst sagt suspekta aktörerna på den globala marknaden. De bankirer jag hela tiden hänvisar till är medlemmar inom Illuminatigruppen, även kallad "Skuggregeringen". För den som eventuellt inte hört talas om denna grupp rekommenderar jag att läsa nedanstående länk, för det är nästan ett måste för att förstå vad det är jag vill komma fram till. Länken heter: http://www.illuminati-news.com/moriah.htm

 

Inom Illuminati finns en frontgrupp som heter Bildergerg. Denna mäktiga grupp bildades formellt den 29-31 Maj 1954 på Hotell Bilderberg i Holland, därav namnet. De som grundade gruppen var prins Bernhard av Holland (f d SS-officer) och den Polska socialisten Joseph Retinger. De sitter sedan dess vid det finansiella rodret över hela världen. I juni 1973 bildades så en "underavdelning" inom Bilderberg som heter The Trilateral Commission (TTC). Denna 200-manna grupp bildades av David Rockefeller (Illuminati) och Zbigniew Brzezinski, "ZBig", (Illuminati och Barack Obama's sponsor och mentor som f ö sitter med i Obamas regering). TTC bildades för att de redan etablerade organisationerna, såsom FN, var för långsamma med etablerandet av "En Världsregering". TTC betår av industri- och handelsgiganter från den "Trilaterala Regeringen"; USA, Japan och Västeuropa. Medlemmarna är permanenta, till skillnad från Bilderbergs, som är inbjudna, förutom den styrande kommittén. Jag rekommenderar till läsning om denna "underavdelning" eftersom även de har stor makt. Länken heter: http://www.illuminati-news.com/trilateral-commission.htm Dessa grupper tillsätter kungar, presidenter, statsministrar, ja alla som kan komma att inneha någon form av maktställning i sina respektive länder.

 

Eftersom jag försöker förstå min omvärld och hur vår pengar används och till vad, drevs jag att fortsätta läsa mer på denna sajt som heter www.illuminati-news.com. Det jag fann var medlemslistan över de som var med i The Trilateral Commission 2003. Jag tror inte att listan förändrats mycket eftersom de invalda är permanenta. Listan finns på länken här under detta stycke, men för att göra det lite enklare skriver jag ner de tre svenska namn jag hittade på den listan. Dessa personer heter Urban Bäckström, Carl Bildt och Björn Svedberg. Länken heter: http://www.illuminati-news.com/tc-members.doc På länken som heter http://www.illuminati-news.com/site-map.htm finns ytterligare intressant information även för oss svenskar. Där kan man nämligen läsa om "The Shadow Government aka the Illuminati" alltså "Skuggregering, även känd som Illuminati". Nej, jag blev nog inte så överraskad när jag läste en bit ner att det stod "The House of Wallenberg" där. Kanske jag blev mer överraskad över det som stod där däremot! Jag låter dock bli att kommentera den biten, mest för att försöka väcka nyfikenhet hos den som läser den här artikeln.(på bilden; familjen Wallenberg)

 

Det jag vill ska ske nu är att vi får en öppen och ärlig debatt, av och med oss vanliga männsikor, men också av medlemmar i både Riksbanken och Regeringen. Detta för att jag anser det här vara enormt viktigt för framförallt det svenska folket att en gång för alla få klarhet i hur det förhåller sig. Är vi ägda av Illuminati genom Wallenberg och andra, eller finns det ett annat svar som jag inte lyckats hitta? Ett svar jag aldrig kommer att godta är att Riksbanken skulle vara ägd av staten! För om så vore fallet, varför har vi då Reporänta? Alltså en ränta staten måste betala när den lånar pengar från Riksbanken, vilket vore osannolikt om Riksbanken ägdes av staten. Det vore som om jag skulle betala ränta till mig själv när jag tar ut pengar från mitt eget konto, men det gör jag inte! Så, kan vi få en ärlig debatt om detta eller inte?"

 

Fortsättning följer........


VIKTIGA AVSLÖJANDEN, ILLUMINATI (DEL 3)

Här kommer en fortsättning av Mats Sederholms text om Illuminati.

 

Illuminati är alltså både en yttre makt i formen av en global elit och en inre makt bestående av de normer som människor präglas och programmeras med. Hur kan man styra världen? Det behövs inte göras så mycket från den globala elitens sida. Människor själva LEVER de normer som Illuminati planterat. Det handlar om tron på makt, konkurrens, rangordnande, regler, patriarkat, konventioner, kontroll och en oändlig rad av egenskaper som alla har sitt säte i människors vänstra hjärnhalva.

 

För att kunna styra över världens utveckling krävs alltså dels en befolkning vars hjärnor är marinerade i normsystemen och dels en medveten elit som tålmodigt formar vår värld i en medveten riktning. Eliten använder sig av klassiska metafysiska strategier som fungerat i tusentals år och som fungerar precis lika bra idag. Vår "upplysta värld" är fortfarande inte klok nog till att genomskåda vart "mänskligheten är på väg". Människor märker dock vart det barkar men vi har inga ord eller struktur som gör det förståeligt för oss.

 

Det sägs ingenting i våra skolor eller i media och därför "finns det ingen medveten global utveckling". De flesta betraktar t.ex. globaliseringen, tillkomsten av de globala unionerna, mediamakt-koncentraten, cynismen, pengars ökade inflytande, utslagning, plastigare levnadsstilar, krig och terror, "expertsamhället" , ökande övervakning o.s.v. som något som "bara sker", som spridda fenomen utan sammanhang. Illuminati har alltså såsom min inledningsillustration ett seende som är överlägset det mänskliga kollektiva seendet. Ungefär som vi vuxna har ett seende överlägset våra barn. Vi skulle utan problem kunna styra över våra småbarns utveckling utan att de förstår hur (och vi gör det också). Vi skulle kunna stressa våra barn genom att utsätta dem för ömsom konflikter, ömsom tröst och kärlekssubstitut och därigenom "mjölka fram" en individ som inte skulle må särskilt bra, en slavmänniska vars hjärta och själ skulle vara förseglat(dessvärre förekommer även detta). Men barn växer och de förstår till sist och många upptäcker och avslöjar sina präglingar de fått i sin uppväxt och försöker göra upp med dem. Men den kollektiva massan däremot, växer och utvecklas inte. Endast ett fåtal människor "ser".

 

Det kollektiva seendet kontrolleras via normsystemet. Ett av de klassiska styrmedlen och strategierna som Illuminati verkar genom är skapa ett problem med ena handen och sedan erbjuda en lösning med den andra. Människor ser inte att händerna tillhör samma kropp eftersom figuren befinner sig bortom det kollektiva seendet. Med ovan strategi kan man t.ex. intrigera fram krig genom att i lönndom nära två framtida fiender. Man kan skapa konflikter via s.k. skenbara attacker. Man iklär sig fiendens färger och attackerar sig själva för att därigenom piska upp folkets aggression och man får en anledning till att gå ut i krig eller att dra igång en lönsam krigsindustri. 9/11 är ett sådant exempel, men historien har många fler. Sådana operationer kallas för False-Flag operations. Man agerar i lönndom under fiendens flagga.

 

Ett annat klassiskt tema är att söndra och härska. Minns att Illuminatis "inre" hemvist är människans vänstra hjärnhalva. Där huserar det strikta tänkandet, det pura logikifierandet, intellektualiserandet, kunskapsstaplandet och här frodas nördarna. Här hålls kunskaperna inlåsta och splittrade i delar. Men så fort en människa får kontakt med sin högra hjärnhalva så händer något. Det uppstår samband och helhetstänk. Man drar strecken mellan punkterna och ser figuren. Vänstra hjärnhalvans kunskaper förvandlas till vishet. Det uppstår ett "seende" som är större än alla de ingående kunskapsdelarna tillsammans. Illuminati påverkar alltså människor via normsystemet så att deras varseblivning hålls splittrad.

 

Allt som har med helhetsseende, eftertanke, kontemplation, kreativt tänkande hålls per automatik ouppmärksammat, det avlönas dåligt, det rankas alltid som andra hand. Människor formas med dessa splittrade seenden redan som barn via utbildningssystemen. Det fortsätter in i vuxenlivet och hålls levande via bl.a. media. Att krångla sig ur detta kräver såväl mod, skarpsinnighet och en kontakt med sig själv och sitt hjärta. Men Illuminati påverkar också mänskligheten i stort genom att också splittra den till enbart lösdrivande individer så att en gemensam och kollektiv vishet aldrig uppstår.

 

Man vill hålla "mänsklighetens vänstra hjärnhalva" instängd. Man vill inte att människor ska "dra streck mellan de världsliga punkterna och se den stora figuren". Och utan en mänsklighet som kan se samband så går Illuminati säkra. Därför är Illuminatis grundavsikt att splittra och därmed kunna härska. Den mänskliga splittringen skapas t.ex. genom att riva nationsgränser eller att urvattna kulturer. Varför skrivs det inget om det i media? Därför att det framstår som osannolikt. Det är för obehagligt, det är inte rumsrent och känns för avlägset och samtidigt för omfattande. Media ägs av intressenter som heller inte vill se en djupare analys av Illuminati och den globala världsstyrningen. En tidning eller en nyhetskanal på TV skulle framstå som oseriösa och samhällsfientliga ifall de skulle lyfta på locket. När de t.ex. granskar frimurarorden så är det just bara frimurarorden de granskar. Media "ser" inga övergripande trender och frågar inte vart mänskligheten är på väg.

 

Fortsättning följer med Svenska medlemmar..........


VIKTIGA AVSLÖJANDEN, ILLUMINATI (DEL 2)

Illuminati, New World Order ,,,

 

Att ett fåtal kan styra över ett flertal är knappast något nytt. Att det finns en elit i olika sammanhang är vardagsspråk. Men om man säger att det finns en global elit, då skymtar rynkorna i människors pannor fram. Visste du att det nyligen getts ut en bok där den globala eliten erkänner sin egen existens? Den heter: "Superclass: The Global Power Elite and the World They Are Making," av David Rothkopf Hur som helst, Illuminati är alltså namnet på en sådan global elit.

 

Namnet Illuminati kommer från ordet illuminerad som betyder upplyst. Idag används namnet Illuminati som ett namn på ett nätverk av samverkande elitgrupperingar. Människorna inom Illuminati finns i de högsta kretsarna inom banker, media, domstolar och andra trossystem. Andra som har en position inom topparna i trossystemen har dock ingen aning om att de, liksom Illuminati finns alltså representerade bland trossystemen världen över och upplysningen som ordet Illuminati vittnar om, är metafysiska kunskaper. Det är kunskaper inom filosofi, andlighet, vetenskap, psykologi, kosmos men gränsöverskridande och satta i ett sammanhang. De härrör sig till antiken, ja till och med så långt tillbaka som till Babylonien och till Sumererna. Kunskaperna har t.ex. förvaltats via mysterieskolor i Egypten vidare genom historien och dyker upp i kretsar som hos Eséerna vid döda havet, i kloster i Tibet, bland tänkarna i det antika Grekland, bland makthavarna i Rom och har sedan via spridits via den europeiska kungliga och aristokratiska eliten över Europa vidare till Amerika men även till orienten.

 

Illuminati finner vi fortfarande inom samhällets aristokratier men också inom Vatikanstaten och dess "arme" Jesuitorden. Illuminati verkar alltså genom våra trossystem såsom utbildning, media, politiker m.fl. och främst via finansfamiljer som Rockefeller, Rotschilds, Oppenheimer men även inom säkerhetstjänster världen över. Illuminati består uteslutande av män med inflytande från samhällets olika trossystem. Det kan vara domare, politiker, styrelsemedlemmar i företag, biskopar, maffialedare, militärer m.fl. De stängda sällskapen där deras sanna lojalitet finns kan vara brödraskap såsom frimurarorden, malteserorden eller vanliga elitklickar i samhället. Illuminati är organiserade som i en pyramid där ju högre upp du kommer, desto mer kunskaper du har, desto mer inflytelserika positioner du besitter i samhället, desto mer involverad är du. Men det är endast inom den yttersta toppen som man är "medveten" om den globala styrningen. Illuminati är alltså inte något judiskt, något kristet, något konservativt, något kommunistiskt o.s.v. Illuminati personifierar makten själv och tar sig de religiösa eller politiska uttryck som bäst tjänar deras byggande på en global ordning.

 

Ett konkret exempel på hur den globala eliten kan gestalta sig är sammanslutningen Bilderberggruppen som årligen och numera offentligt samlas. I denna grupp finns gräddan av världens makt. Vad deras verkställande och innersta cirklar handlägger är det ingen som vet. Och det är just i de innersta cirklarna som man finner Illuminati. Andra sällskap med medlemmar ur världens maktelit är Skulls & Bones Society, Knights Of Malta och P2(Propaganda Due). Det jag beskrivit ovan är den gängse bilden av Illuminati men extremt kortfattat.

 

För att kunna styra utvecklingen av världen så skulle Illuminati behöva infiltrera varenda litet beslutsfattande och det inser de flesta, utom de värsta Illuminatiforskarfundamentalisterna, inte är möjligt. Så för att förstå Illuminatis makt så måste man inse att Illuminati inte enbart är ett yttre fenomen. För vad de flesta konspirationsforskare bortser ifrån är själva normsystemet som Illuminati håller vid liv. Utan ett väl planterat normsystem så skulle de inte kunna styra över någonting. Poängen är att det är människor själva som håller den pyramidala samhällsstrukturen på plats. Människor präglas och fostras in i den Illuminatiska normsättningen, den som styr människor inifrån. Det "inre" Illuminati kräver en förståelse för självkännedom och ett intresse för personlig utveckling. Inte lika spännande kanske men ett absolut måste.

 

Fortsättning följer....


VIKTIGA AVSLÖJANDEN, ILLUMINATI (DEL 1)

Illuminati

Den order som styr världsordningen går under namnet Illuminati. Det finns oändligt mycket text och videoklipp på youtube om illuminati och jag kommer härmed att kopiera fakta rakt av andra bloggar och böcker.

På sajten www.illuminati.ifokus.se görs en bra beskrivning om denna order;

"Om den maktelit som bakom kulisserna styr vad som sker i världen.

Vilka krig som ska startas. Vilken politik som ska gälla. Vilka kandidater som ska föras fram. Vilka sjukdomar som ska släppas lös i deras uttalade agenda att genomföra en befolkningsreduktion så att befolkningen inte överstiger 500 miljoner.

Deras stenmonument Georgia Guide Stones beskriver detta. De har regerat bakom kulisserna i minst 150 år. Många av dem känner vi till. Det är David Rockefeller med söner ,Släkten Rothschild m. fl. De ligger bakom det mesta av större hemskheter som förekommit. Hitlers krigsmaskin byggdes upp av dessa två och Prescott Bush....farfar till Baby Bush(George W). Prescott fick t.o.m. ett litet straff för det. Det är dock betydligt fler släkter som ingår i Illuminati Jag gissar att de har ca. 100.000 medlemmar De står oftast bakom bägge kandidaterna i det Amerikanska valet. Hur många vet att Obama är släkt med både George W och Dick Chaney? Krigsförbrytarna Henry Kissinger och Zbigniew Brzezinski står mycket nära Barack Obama!  Frimurarordens 33:e grad är inte den högsta. Det finns 13 grader till De brukar benämnas Illuminati."

 

Vidare vill jag citera Mats Sederholm i hans utmärkta pdf-fil "Illuminati for dummies" Mats har skrivit en bok som heter Robotfolket Hela följande text är skriven av Mats Sederholm. Hela Mats text finns att läsa här.

"Svårigheten med att acceptera konspirationer är snarare en fråga om att våga ta till sig ovanliga nyheter. Det är en fråga om vad andra tror, om hur rädd man är för att samhället inte är vad man fått lära sig att det är. Man är rädd att mista sin trygghet, sin identitet, att hamna utanför och mista sin plats i flocken och bli sedd som konstig. Att det finns hundratusentals sidor med information om Illuminati skrivna, att det finns vederhäftiga och dokumenterade bevis hjälper inte.

För människors åsikter har med vad de programmerats till att tro snarare än vad som är sanning. Det har att göra med vad de, i sin kamp om att bli sedda och accepterade, vågar identifiera sig med. Jag ska avsluta detta med konspirationsteorier med ett par bra uttryck som ofta används i kretsarna.

Det är "koncensustrans" och "koncensuslögner". D.v.s., ett bland flera människor, hypnotiskt tillstånd av samförstånd över något som egentligen är en lögn, men som blir till en sanning eftersom alla bekräftar varandras åsikter och påståenden om att det är sant. "Jo jag hörde också det, det är många som sagt det där, det verkar ju vara så". Så, gör inte människor och världen mer konstig än vad den är. Ni känner redan till smaken av konspirationer. Fråga er istället varför ni reagerar på ordet konspirationsteorier med en omedelbar reaktion av frånstötande och utan att våga ta reda på fakta? Är det dina egna reaktioner, eller är det reaktioner som planterats i dig?

 

Innan jag fortsätter med Mats Sederholms text så slänger jag in ett ganska kort klipp på youtube om illuminati

 

Fortsättning följer......

 


VIKTIGA AVSLÖJANDEN

 

 

Efter att nu studerat och researchat olika material i några månader enbart för att kunna presentera det som kommer att få er läsare att tappa hakan, så kommer jag att dela upp mina inlägg i en serie "viktiga avslöjanden" för att försöka göra detta helt begripligt och lätt att få en överblick och hänga med i det som skrivs. Jag kommer skriva om vem och vilka som ligger bakom den världsordning som regerat mänskligheten i över 150 år. Namnet på de svenska medlemmar som finns med i en speciell "order" och som har inflytande och makt i den finansiella marknaden och den världsordning som regerar. Vidare kommer jag avslöja bild-och filmbevis samt namnet på den som mördade John F Kennedy, vilket är direkt kopplat till denna order, och varför just han blev mördad. Jag kommer sprida vidare den information som Bill Cooper (tidigare högt uppsatt militär i U.S Army) delade med sig innan han mördades av (enligt vittnen) uniformerade män i en skottlossning, samt många fler i liknande tidigare positioner.

 

Här kommer en sammanställning över fler punkter som jag kommer sprida vidare i en serie inlägg som ingen myndighet i världen vill skall komma ut:

 

* Dokumenterade UFO-fall

* Avslöjande fakta om de 57 dokumenterade raserna som besökt jorden

* Den enorma korruptionshärva som styr världsordningen

* Vilka som egentligen låg bakom 9/11 och varför

* Kunskapen finns som skulle kunna rädda de globala miljöförstöringarna och varför de hindras

* Obama är släkt med både George W och Dick Chaney

* Frimurarordern och deras grader

* Illuminati

* Planterade virus som t.ex AIDS (för att hålla nere befolkningen) och svniinfluensavaccineringen m.m

* 2012

* Hoppet för mänskligheten

* Fysikens och Andlighetens genombrott

* Superfoods

* Varför kostpyramiden ser ut som den gör

* Läkemedelskonsumtionen

* Kalcificeringen av hjärnans Tallkottkörtel (pineal gland) i syfte att undvika andlig utveckling av människan

* Kemikaliesamhället

 

Föresten.... jag kan fortsätta i evigheter men jag lovar att jag skall börja från början så ni vet varför vi befinner oss i den världsordning som vi gör samt botemedlet mot dessa onda element. För tro mig, det finns hopp och jag skall avslöja namnen på de underbara människor på youtube som är här för att hjälpa oss och sprider informationen om det uppvaknande som håller på att ske i detta nu.

 

Dessa avslöjanden kommer att ske under ett par månader med olika storlek och jag kommer variera skrift med videoinlägg och bilder. Jag vet att ni precis som jag (när jag fick nys om dessa fakta) efter vad ni nyss läst fnyser lite lätt och undrar om jag tillhör nån ny grupp av konspirationsteoretiker som svamlar iväg. Jag vet också att ni kommer (precis som jag) tappa hakan över den nya information och den verklighet vi lever i. Det som gör mig besluten att skriva om detta är att det har en direkt koppling till den största händelse i den mänskliga historien som kommer ske den 21 dec 2012. Jag kommer givetvis publicera alla fakta och dokument som ger er chansen att bilda er egna uppfattning. Det ligger också i direkt linje med den andliga och vetenskapliga utveckling som revolutionerar oss i detta nu. Detta är så spännande så nu kör vi !!! Fortsättning följer ;-)


RSS 2.0