Det riktiga X-files

Gillade du Arkiv-X serierna/filmerna, så kommer du älska detta. Dokumenterade och sanna avslöjanden från all världens myndigheter och högt uppsatta personer vittnar här om banbrytande historier som kommer ändra din uppfattning om den värld vi lever i. Se själv i denna 3 avsnitt välgjorda dokumentär.

http://newparadigm.no/web/guest/free-screening


Den bästa blogg jag någonsin besökt

Vill härmed ge en eloge till den bästa blogg jag besökt. Materialet på denna blogg är det som fått mig att förändra synen på allt existentiellt och som ger mig en positiv och hoppfull framtid. Ta en titt själva;

http://ettnyttparadigm.blogspot.com/


Lif-besök på lekterapin i Falun

11 spelare från Leksands IF besökte under tisdagen Falulasarett och lekterapin. Det här är inslag som jag skulle vilja se mer av hos välbetalda idrottsmän. Hockeyn ligger före många andra sporter som tex fotboll på detta område. En bild som berörde mig extra mycket är denna:

Tomas Kollar med bebis.

Hela bildspelet går att följa här.


Vit-C Miraklet i Nya Zeeland (del 2)

Alldeles nyligen publicerade Bo Zackrisson (medicinjournalist) ett reportage från Nya Zeeland där man sensationellt botat svårt sjuk svininfluensa med höga doser av vit-C (på sin blogg). Jag skrev om det här på bloggen eftersom det nu snackas om detta runt om i världen (se länk).

 

Här kommer den skrämmande bortförklaringen av en läkare som är livrädd för att människor skall överleva utan mediciner från rika läkemedelsbolag som ger han provision. Australiens 60 minutes har gjort ett 15 minuter långt reportage som upprör oss vanliga människor världen över men som ger hopp och som sätter hela läkemedelsindustrin i gungning. Detta är man livrädd för att det skall komma ut.....vitamin-C kan man ju inte lägga patent på........stora summor att förlora för dessa kapitalistiska bolag. Direktlänk här! (del 2)

 

Tyvärr är jag inte ett dugg förvånad över kapitalismens destruktiva och hemska krafter som förstör liv och miljö. Desto gladare blir jag när de goda krafterna segrar som i det här fallet då man krigar för en människas liv och lyckas rädda det. Hoppas det sprids och att intravenös vit-C behandling blir lika vanlig som en alvedon! Kunskapen finns och det är bara att hoppas att det uppmärksammas mer och mer.


Konst

Denna bild över stjärnhimlen är så vacker att jag skulle vilja måla hela taket med motivet och bara ligga och njuta av det storslagna.....


Klicka på länken och läs beskrivnngen 2 ggr

http://www.google.se/search?hl=sv&defl=en&q=define%3AKaster&sa=X&ei=WqKkTM7DO5CLswaiy72YCA&ved=0CBUQkAE

Så här var han alltså utklädd 


RSS 2.0