Vit-C Miraklet i Nya Zeeland

Jag kopierar texten rakt av (medicinjournalisten) Bo Zackrissons blogg Toxiska epistlar.

 

Det handlar om en farmare som blev väldigt sjuk i svininfluensa. Han låg länge medvetslös och blev bara sämre och sämre. Det enda som höll honom vid liv var ECMO-maskinen med tillhörande attiraljer.


Dömd till döden av sjukhusets läkare.

 

Sjukhusets läkare gav honom ett sista datum. Har ingen förändring inträtt drar vi ur pluggen och låter honom dö! Men barnen och hans hustru ville inte acceptera detta utan letade alternativa vägar för att rädda honom. När de ville att sjukhuset skulle behandla den medvetslöse och dödsdömde mannen med C-vitamin, vägrade sjukhuset. Barnen kontaktade jurist och .... Ja, se själv!

Här är filmreportaget som är ca 17 minuter långt.

Skolmedicinens uttolkare hävdar förstås att det som hände inte kunde hända. Det tror endast på den evidensbaserade kunskap de tillåts att känna till.

 

Slutord (skrivet av mig själv)

Så stor är valutans makt att läkarna själva tappar allt vad förnuft är trots att de ser att behandling med högdoserande C-vit räddar livet på en människa. Styrda av läkemedelsbolagens vinstintressen så vägrar de acceptera och följa den kodex de tagit som livsinriktning, dvs rädda liv.

Läkemedelsbolagen gör allt de kan för att människor ej skall veta om dessa kroppsegna substanser som de ej kan lägga patent på. Kallas KAPITALISM och är ett samlingsnamn för en massa begrepp som kan sammanfattas med ett, nämligen UNDERGÅNG.

Desto gladare blir jag av att se dessa människor strida mot girighetens högra ådra. De följer sina hjärtan och räddar livet på sin familjemedlem.

Missförstå mig nu inte. Läkemedel räddar liv !! Läkemedel vid akuta situationer är livsavgörande !! Men det får inte bli som det är nu många ggr dvs att det är "my way or the highway". Det måste finnas utrymme för andra metoder som fungerar då medicinering ej fungerar. Därför rek. jag att ni kikar in tidsskriften 2000-talets vetenskap. Där står att läsa om nya fakta kring vetenskap som tex ortomolekylär medicin, integrerad medicin m.m.


The Yes Man (dokumentär om kapitalisters horribla människosyn)

The yes man fix the world, heter denna dokumentär från SVT-play. Humor blandat med kapitalistisk politik som visar hur girigheten förstör allt förnuft. Dokumentären visar hur två sköna personer fått nog av orättvisorna i världen och valt att agera med sina egna metoder. Klicka här för direktlänk till dokumentären.

Avslöjandet om sockret som sprids över världen

Fantastisk föreläsning som avslöjar politiken bakom de flesta sjukdomarna i modern tid. Varför sockret är den största boven? Se denna världsberömda föreläsning som det snackas om idag.

 


Fallet Annica - En världsnyhet (alliansens fruktansvärda människosyn)Fallet om den cancersjuke Annica som nekas sjukersättning upprör mig och många andra nåt så fruktansvärt. Det som retar mig mest är att då Reinfeldt, Hägglund & Co får frågan om detta så har de inget svar utan vill ej kommentera fallet (?) och försöker slingra sig undan frågan.
Om de ändå kunnat säga; Så här får det verkligen inte gå till, vi skall se över hela systemet och se till att Annica får en värdig avslutning på sitt liv.... Så hade jag inte kännt sånt hat mot dessa borgarsvin. Men å andra sidan så är detta den människosyn borgarna har och har alltid haft! Ni som röstar eller tänkt rösta på alliansen bör läsa detta och ställa er frågan;
Är det så här jag ser på andra människor?
- OM JA, grattis du är borgare och du får en gratis bostad i helvetet med alla tänkbara avdrag.
- OM NEJ, tack gode gud. Du var nära att göra ditt livs största misstag men genomskådade ormtungornas lögner.

BLOGGEN som blivit en världsnyhet.

Aftonbladets artikel om fallet


Stellan Skarsgård talar i Kungsträdgården (bästa politiska talet jag hört på länge)


MYCKET VIKTIGT MEDDELANDE

Till er som har familj. Tänk er följande scenario; Skillsmässa, sjukdom och arbetslöshet. Lönerna är så usla efter att fackförbunden har försvagats och löneavtalen strykts. Ni tvingas ta 3 jobb (som i USA), ni lever på skräpmat som är billigast och snabbast och sedan pang bom, diabetes på köpet. Nu dags för svindyr medicin (som USA), inget socialt skyddsnät där inte, DETTA ÄR KAPITALISM -> ALLIANSEN! Rösta för din familj och välfärdens skull den 19 sep. Följ ditt hjärta, inte din ilska och misstro som den sittande regeringen tutar i befolkningen.

Borgarna tar från de svaga & sjuka och ger till de rika & giriga. Din röst kan bli guld värd för ett bättre samhälle.

Tack för att du bryr dig


B-vit kan minska risken för Alzheimer och demens

Forskningen har publicerats i tidsskriften Public Library of Science One och har utförts av ett team från the Oxford Project, skriver BBC. I gruppen ingick 168 äldre personer som lider av förstadiet till demens och Alzheimer, det vill säga minnesförluster och språkproblem som inte går att förklara enbart med hög ålder.

 

Höga halter av B-vitamin Hälften av personerna i gruppen fick tabletter med en mycket hög halt av vitamin B6 och B12. De andra fick sockerpiller. Efter två år mätte läkarna testpersonernas hjärnor för att se hur mycket de krympt. En normal hjärna krymper 0, 5 procent per år efter att man fyllt 60 år. En hjärna som börjat visa de första tecknen på demens eller försvagning krymper dubbelt så snabbt. Men forskarna upptäckte att för de som åt tillskottet med B-vitamin bromsades hjärnans minskning med 30 procent, i vissa fall upp till 50 procent.

 

Mer om studien här.


Länkar

Joakim Dettner från STAC har en mycket läsvärd blogg med ett tränings, kost och miljötänk som jag helt och fullt ut stöder. Det tänket går hand i hand med mina egna åsikter om både kost, hälsa och politik!

Här ett intressant blogginlägg från "Jocke";

http://jdettner.blogspot.com/search/label/Kost

 

Jimmy Lidberg (brottaren) tog ett brons i VM och tackar sin kostrådgivare "Joakim Dettner" för sina resultat. Jimmy beskriver att han fått mer ork efter att ha skurit ner på kolhydrater och ersatt det med mer fett och protein.

http://www.dn.se/sport/brons-for-jimmy-lidberg-1.1165826


RSS 2.0