Fantastiskt


Protein

Halkar ofta in på raw food nuförtiden och det här med protein. Protein är komplex och starka kedjor av aminosyror, vilket är väldigt energikrävande för våra kroppar att bryta ner. Har kikat på många klipp på slutet angående detta och det slående och kanske självklara är:
Varför inte äta aminosyrorna direkt istället för att äta protein som bryts ner (energikrävande) till aminosyror, för att sedan användas av kroppen för att bygga vävnad (muskler bl.a), hormoner osv ?
Vart kryllar det av aminosyror ?
Oprocessad mat som inte är tillagad. Frukter, grönsaker, bär m.m är fullproppade med (enzymer) aminosyror. Har du någonsin sett en undernärd och tanig gorilla, t.ex ? ;)
Vet inte om biokemin är lämpad för alla, men visst finns det en poäng i detta ?

En annan värld är möjlig

Joakim Fagerström - En annan värld är möjlig from LvMI Sverige on Vimeo.


VIKTIGT MEDDELANDE

ALLVARLIGT !!
Om det är någon som tvivlar på detta år 2011 så är det hög tid att vakna upp. Vi blir fler och fler varje dag som ser denna dagliga aktivitet och många som jag känner i bröstet att någonting är allvarligt fel med detta. Frågan som återkommer på allas läppar är: Vem utför det här och varför? Vem finansierar det här?
Vad jag vet är detta:
Provtagningar världen över (jag har samlat in över 1000 st) visar på mellan 500-8000 ggr över gränsvärdet av aluminium, strontium och barium. Samtliga mycket giftiga för levande organismer i sådana skalor.
Det är inte contrails som har en annan temperatur i atmosfären och som försvinner efter några sekunder eller högst nån minut.
Aluminiumfabriker (en stor i Sverige) ägs av familjen Rotschild (tillhör toppen av den globala elit som kallas illuminati och som kontrollerar bl.a. CIA, världsbanken, läkemedelsbolagen, all den största media och dess byråer, regeringar som Israel, militärer, utbildningsinstanser, kort sagt allt i de högre samhällsskikten).
Googlar man på Rotschild depopulation så gör de knappast någon hemlighet i att de vill minska världens population med över 90 % !
Varför skriver jag då ner det här och vad har det här med sprayningen av vår atmosfär att göra. Någon utför detta i militärt hemligstämplat syfte och eftersom vi nu vet vilka som kontrollerar militären så vet vi också att det är dessa figurer som sysslar med något djävulskap. Och vad det än är så är det inte bra !! Vilket provresultaten visat. Det finns sedan en massa teorier kring vad de har för agenda bakom detta, allt från väderkontroll, exotisk krigföring osv..
Det som bekymrar mig är att man vägrar uttala sig från myndigheters håll. Jag personligen har mailat och skickat brev till samtliga nyhetsbyråer i detta land och inte fått svar av en enda. Det jag vill med detta inlägg är att väcka dig som läser om det allvarliga i vad som sker i den luft du andas. Jag vill att fler ställer frågor till myndigheter och att folk börjar tala om det här. Om fler talar om detta och kräver svar så kan de inte undvika det längre.

Kan detta vara ett botemedel mot cancer?

Scientists cure cancer, but no one takes notice !!!

Så lyder rubriken och jag råkar veta varför varken media eller läkemedelsbolagen är intresserade av detta, som kanadensiska forskarna kommit på. Jag tänker ej gå in på det utan ni får använda er magkänsla och lista ut svaret själva. Det viktiga är dock att det verkar fungera och att det är ett spår i denna vetenskap som behöver utvecklas vidare.
Bara att läsa rapporten:
http://hubpages.com/hub/Scientists_cure_cancer__but_no_one_takes_notice

Nya frekvenser = ny värld

Fantastiskt klok och vacker beskrivning om 2012 och maja-kalenderns riktiga budskap. Vi kliver in i universums 5:e dimension och nya frekvenser gör att folk vaknar och kommer mer och mer till insikt om den verklighet som nu skapas. Fred och kärlek !

Anti- cancer, diabetes & hjärtkärl -kost


Scientists: Alien Genes in Human DNA & Extraterrestrial Abilities to Modify DNA

http://humansarefree.com/2011/05/scientists-alien-genes-in-human-dna.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HumansAreFree+%28We+Are+Free+Human+Beings%29

VIKTIGA AVSLÖJANDEN, MEDIA BLUFFEN


I Choose Love

Stäng av media och meditera, lyssna på vacker musik, spendera tid med nära och kära och allt som stimulerar den högra hjärnhalvan. Välj Kärlek !

RSS 2.0