Cancerceller och fruktos

Fruktos som vi rek. att ätas varje dag enligt livsmedelsverket är inte så nyttigt som vi tror enligt ny forskning. Cancerceller gillar verkligen fruktos och förutom cancer så höjer fruktos/socker risken för övervikt, hjärtkärl och diabetes. Annika Dahlkvist som fått så mycket skit genom åren, varnade tidigt för dessa effekter av fruktosen. Hon blev förlöjligad och spottad i media och förhoppningsvis känner nu Annika en viss upprättelse.

Fruktos eller fruktsocker finns i frukt, juice, läsk och som sötningsmedel i massor av produkter, t.ex. fruktossirap som används sjukt mycket i USA (i var och varannan produkt) och som alltmer blir vanligt i Sverige. Fruktossirap anses vara en stark bidragande orsak till de sjukdomar jag räknade upp ovan i USA och övriga västvärlden.

Mer om forskningen kan ni läsa i ett inlägg hos reuters här;

http://www.reuters.com/article/idUSTRE6714ZH20100802


Kommentarer
Postat av: TyKe

Gött att du är tillbaka!!

Känns som att Annika D kommer att få upprättelse i små steg framöver varteftersom "Forskare" mfl. inser att den diet hon förespråkar är riktig!

Gå med Gud!

2010-08-04 @ 18:26:22
Postat av: Jocke

Hej och tack !Anledningen till sånt motstånd mot Annika är att hon och många andra rör om i de vinstdrivande krafter som tjänar pengar på människors ohälsa.

Jag kommer alltid att gå med gud !!

2010-08-04 @ 22:06:27
URL: http://donsoderqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0