Nya länkar

Slänger in nya länkar om biokemisk individualitet och funktionell träning. I nya numret av 2000-talets vetenskap kan man läsa om http://www.kroppsinvest.se/ och http://www.stac.nu/index.sv.htm där man har en holistisk syn på människan och miljön. Tränings- och kostkonsultation står i centrum och där finns ett koncept som jag till fullo stödjer och vill arbeta med i framtiden.

Hör själv vad brottaren Martin Lidberg säger om stac-centret:


Stackars groda


Låg cancerrisk med högt B-vitamin

HÄR kan du läsa en artikel från aftonbladet där man gjort en stor undersökning med ca 400.000 personer som visar att högt B-vitamin intag sänker risken att drabbas av cancer.

Jag har tidigare förespråkat B-vitamin komplexet från Thorne. Detta preparat kan du köpa här.

2012 event horizon by David Wilcock

Del 1

Del 2

Del 3

Del 4

De stora bolagens kapitalism får alltmer parasitära drag

1969 visade professor Arvid Carlsson, senare Nobelpristagare i medicin, att vissa medel mot hösnuva och liknande besvär påverkar upptaget av signalsubstansen serotonin i hjärnans nervceller.
En allergimedicin utan biverkningar istället för antideppresiv medicin fanns här att tillgå men läkemedelsbolagen kunde ej lägga patent på ämnet och därför ej tjäna pengar på dem.

Här kan du läsa resten av den smutsiga kapitalistiska marknaden och den fruktansvärda avsaknad av etik och moral som följer av dess system, i en artikel i aftonbladet, skrivet av Mikael Nyberg.

Grattis chicago blackhawks

Första titeln på 61 år är nu i hamn för chicago och ett grattis till Niklas Hjalmarsson, vår ende svensk i laget.

Världens främsta kostexperters nya kostråd till myndigheter

Vid ett symposium på Karolinska institutet talade igår flera av världens ledande experter på kost och hälsa. Ett genomgående tema var behovet av att förändra myndigheternas rekommendationer så att mer fokus riktas mot riskerna med dåliga kolhydrater. Dessa anses vara det avgörande skälet till de pågående parallella fetma- och diabetesepidemierna.

En annan Harvardprofessor, Frank Sacks, som är vice ordförande i mäktiga American heart association, beklagade att stora studier så sent som på 1990-talet utformades som lågfettdieter ”av politiska skäl”. Han sitter själv i ledningen för den mycket stora amerikanska Dash-studien som undersöker effekten av en kost som liknar medelhavsdieten.

–När Dash konstruerades på 90-talet var paradigmet att minska på fettet. Vi var flera som redan då tyckte att man lika gärna kunde växla över till mer fleromättat fett som till kolhydrater, men det vann inte stöd. Allt är politik.

Hela artikeln finns att läsa på SvD.

 

Slutsats:

ÄNTLIGEN !!!!!!!!!! Här kommer återigen kapitalismens onda sanning fram som ligger till grund för miljontals, ja kanske miljarder människors ohälsa och död i form av diabetes och hjärt-kärlsjukdom. Frank Sacks erkänner att myndigheterna medvetet gett fel kostråd i syfte att tjäna pengar på att människor blir sjuka!!!
Kapitalism !!! I rest my case !!!

Hoppas nu att idioterna i livsmedelsverkets styrelse tar och avgår i skamm av att ha blivit uppköpta av bolag och lurat människor i flera decennier. Sanningen kommer alltid fram och det är nu dags att formulera om kostråden en gång för alla.

RSS 2.0