The Reconnection

Jag har tidigare fått distans-healing från den nya formen reconnective healing. Det är en mycket intressant och stark healing som kommer från universum. Eric Pearl som är frontfigur inom denna kvantfysiska energimedicin har figurerat i media åtskilliga ggr.

Det blev nu dags för att göra den starkaste av healingar, nämligen "The Reconnection", som man gör endast en gång i livet. Denna healing ger vägledning och öppnar kanaler till de energilinjer som finns i våra kroppar (meridianer). Efter denna upplevelse så har jag nu möjlighet att utföra healing själv och jag har fått lära mig lite om hur jag ska göra för att både på distans och närvarande healing. Alla kan utföra detta.

Flummigt ? Skojaru eller !!! Det är hur flummigt som helst och jag kan ej förklara fenomenet, men forskning har gjorts på reconnective healing med häpnandsväckande resultat. Minns ni inlägget jag publicerade om Eric Pearls händer där små ljuspartiklar (lite likt avatarerna) lyste starkare under healingen (fotoner).

Tro vad ni vill men det var bland det behagligaste jag gjort på länge. Jag fick upp visuella intryck av färgen lila (som förknippas med andlighet), en tryckvåg som träffar jordklotet, en bild på DNA-sträng och en bild på Eric Pearl ! (jag var den tredje personen på en vecka som fått upp denna bild, förklarade healern).

Min mamma hade en väldigt stark upplevelse där hon flaxade med armarna likt ett krampanfall och kände sig helt färdig efteråt, dock med en behaglig känsla.

Länkar om Reconnective Healing:

http://www.heladig.cc/empty_10.html

http://www.heladig.cc/text1_40.html

http://www.thereconnection.com/

http://www.youtube.com/watch?v=MypMZ8sCobE

http://www.youtube.com/watch?v=X1e5OCQ8bnw

http://www.youtube.com/watch?v=XufFRqaY3Lw&feature=related

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0