VIKTIGA AVSLÖJANDEN, ILLUMINATI (DEL 1)

Illuminati

Den order som styr världsordningen går under namnet Illuminati. Det finns oändligt mycket text och videoklipp på youtube om illuminati och jag kommer härmed att kopiera fakta rakt av andra bloggar och böcker.

På sajten www.illuminati.ifokus.se görs en bra beskrivning om denna order;

"Om den maktelit som bakom kulisserna styr vad som sker i världen.

Vilka krig som ska startas. Vilken politik som ska gälla. Vilka kandidater som ska föras fram. Vilka sjukdomar som ska släppas lös i deras uttalade agenda att genomföra en befolkningsreduktion så att befolkningen inte överstiger 500 miljoner.

Deras stenmonument Georgia Guide Stones beskriver detta. De har regerat bakom kulisserna i minst 150 år. Många av dem känner vi till. Det är David Rockefeller med söner ,Släkten Rothschild m. fl. De ligger bakom det mesta av större hemskheter som förekommit. Hitlers krigsmaskin byggdes upp av dessa två och Prescott Bush....farfar till Baby Bush(George W). Prescott fick t.o.m. ett litet straff för det. Det är dock betydligt fler släkter som ingår i Illuminati Jag gissar att de har ca. 100.000 medlemmar De står oftast bakom bägge kandidaterna i det Amerikanska valet. Hur många vet att Obama är släkt med både George W och Dick Chaney? Krigsförbrytarna Henry Kissinger och Zbigniew Brzezinski står mycket nära Barack Obama!  Frimurarordens 33:e grad är inte den högsta. Det finns 13 grader till De brukar benämnas Illuminati."

 

Vidare vill jag citera Mats Sederholm i hans utmärkta pdf-fil "Illuminati for dummies" Mats har skrivit en bok som heter Robotfolket Hela följande text är skriven av Mats Sederholm. Hela Mats text finns att läsa här.

"Svårigheten med att acceptera konspirationer är snarare en fråga om att våga ta till sig ovanliga nyheter. Det är en fråga om vad andra tror, om hur rädd man är för att samhället inte är vad man fått lära sig att det är. Man är rädd att mista sin trygghet, sin identitet, att hamna utanför och mista sin plats i flocken och bli sedd som konstig. Att det finns hundratusentals sidor med information om Illuminati skrivna, att det finns vederhäftiga och dokumenterade bevis hjälper inte.

För människors åsikter har med vad de programmerats till att tro snarare än vad som är sanning. Det har att göra med vad de, i sin kamp om att bli sedda och accepterade, vågar identifiera sig med. Jag ska avsluta detta med konspirationsteorier med ett par bra uttryck som ofta används i kretsarna.

Det är "koncensustrans" och "koncensuslögner". D.v.s., ett bland flera människor, hypnotiskt tillstånd av samförstånd över något som egentligen är en lögn, men som blir till en sanning eftersom alla bekräftar varandras åsikter och påståenden om att det är sant. "Jo jag hörde också det, det är många som sagt det där, det verkar ju vara så". Så, gör inte människor och världen mer konstig än vad den är. Ni känner redan till smaken av konspirationer. Fråga er istället varför ni reagerar på ordet konspirationsteorier med en omedelbar reaktion av frånstötande och utan att våga ta reda på fakta? Är det dina egna reaktioner, eller är det reaktioner som planterats i dig?

 

Innan jag fortsätter med Mats Sederholms text så slänger jag in ett ganska kort klipp på youtube om illuminati

 

Fortsättning följer......

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0