VIKTIGA AVSLÖJANDEN, BILL COOPER (DEL 11)

En bas på planeten Mars ?

Ja, enligt Bill Cooper och många andra så har det existerat nu ett tag. Kollonin på Mars är ett avtal mellan USA/Aliens/Ryssland i ett av 3 alternativ i illuminatis planer.

 

Illuminati's idé om befolkningskontroll kan indelas i två huvudkategorier:

 

1. Begränsa storleken på mänskliga samhällen och övervaka / kontrollera förflyttning av personer inom dessa samhällen, och

 

2. Avsiktligt minska huvuddelen av världens befolkning genom FOLKMORD i form av iscensatta konflikter s.k "false flag", och dödlig sjukdom genom att genmanipulerade organismer förs in via vacciner och andra externa överföringar.

 

Illuminatis nuvarande plan för att minska världens befolkning sattes i rörelse vid ett symposium 1957 om framtida utvecklingen i världen. Den häpnadsväckande slutsatsen i detta symposium var att överbefolkning och överdriven exploatering av miljön skulle leda till självdestruktion på jorden till år 2000 eller kort därefter.

De tre förslagen har märkts Alternativ 1 , Alternativ 2, och Alternativ 3. Eisenhower avvisades Atlernative 1, eftersom det innebar användning av kärnvapen. Däremot godkände Eisenhower införandet av alternativ 2 och alternativ 3 (liksom Sovjetunionen).

 

Alternativ 2

 

För att bevara det "bästa" av mänskligheten när den påstådda "självdestruktionen" på jorden äger rum omkring år 2.000, så föreslog Jason Society att ett stort nätverk av underjordiska städer skulle byggas för att säkra bostäder för Illuminatis elit , högkooperativa politiker och valda militära element. Underjordiska städer är också bebodda av utomjordiska främmande grupper som i hemlighet regeringen gjort avtal med, för tekniskt utbyte och mänskligt främmande hybrid-avelsprogram.

 

På 1950-och 60-talet, så leddes den amerikanska allmänheten att tro att regeringen, i händelse av världsomfattande kärnvapenkrig , var en logisk anledning till att bygga underjordiska anläggningar, men nu vet vi att hela det sovjetiska / amerikanska kalla kriget och MAD ( Ömsesidigt garanterad förstörelse) scenario var ett iscensatt Illuminati bedrägeri att blöda både ryska och amerikanska medborgare av sina rikedomar för att finansiera svarta budget-operationer, hemlig teknisk utveckling, underjordisk stads-konstruktion, genetiska teknik-projekt, forskning av tid och rymdresor, anti-gravitation , flygande tefat och rymdfarkosters utveckling.

 

En annan möjlig orsak kan ha att göra med information som Illuminati fått från utomjordingar 1947, efter Roswell kraschen. Utomjordingarna kan ha varnat den hemliga regeringen om den inkommande banan för en stor planet som heter Nibiru , som orsakar jordbävningar, vulkanutbrott, flodvågor, m.fl.

Den amerikanska allmänheten, hålls i okunnighet om dessa underjordiska byggritningar, och vad de skulle ha för att klara sig själva på ytan när de dåliga tiderna kommer (det är också möjligt att den inkommande Nibiru / katastrof scenariot är (var) en desinformationskampanj).

Baserat på 1989 års information, hävdades det att det fanns åtminstone 75 underjordiska städer under Amerikas jord sammankopplade med hög hastighetståg kallade friktionsfri Maglev tåg ( Magnetic Levitation ).

 

Den tidigare Atomic Energy Commission hade också konstruerat 22 olika underjordiska städer för eget bruk.

Phil Schneider sade att det fanns 129 underjordiska städer och i maj 2001, så sade Stewart Swerdlow , före detta mind-kontrollerad "Montauk person", att det nu finns 133 underjordiska städer i nordamerika. Al Bielek hävdar också att det finns många hundratals underjordiska städer och baser byggs över hela världen.

 

Alternativ 3

 

På grund av den tillgång till viss främmande teknik, inklusive interplanetära rymdfärder, som blev tillgänglig för den amerikanska regeringen som en följd av Greada-fördraget som undertecknades av president Eisenhower och utomjordingarna år 1954, förslog Jason Society att de operativa baserna bör inrättas på Månen och Mars -som också skulle ge en trygg tillflyktsort för den högsta av eliten när "självdestruktionen" av jorden kommer att äga rum lite efter sekelskiftet vid det nya århundradet.

Baser på månen och Mars har faktiskt byggts och har varit i drift sedan sent 1950-tal.

 

 

Alla tre alternativ innehöll kontroll-rekommendationer till befolkningen. De inkluderade:

1. Preventivmedel

2. Sterilisering

3. Införandet av dödliga mikrober i syfte att minska och bromsa tillväxten av jordens befolkning.

 

En som kan berätta mer om Mars-projekten är barnbarnet till president Eisenhower, Laura Magdalena Eisenhower som berättar om projektet här.

 

 

Laura, som nu har som uppgift att upplysa mänskligheten om sanningen, har en mycket spännande hemsida, där hon bl.a. går in mer i detalj om Mars-projektet. Direktlänk till sidan här.

 

 

Cooper nämner inte Mars-projektet särkilt mer ingående än det jag angivit, så jag kommer ej gå in på det mer ingående utan hänvisar till vidare läsning via källförteckningen.

Jag rek. Lauras hemsida där man kan följa hennes ingående berättelse om time-travel, quantum-teknik, HAARP, militären och framförallt Mars-kollonin.

 

Källförteckning:

 

http://exopolitics.blogs.com/files/er_laura_magdalene_eisenhower_full_interview.mp3

 

http://www.educate-yourself.org/nwo/nwopopcontrol.shtml

 

http://cosmicgaia2012.com/about.html

 

http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/laura-eisenhower-unity-consciousness-will-collapse-military-industrial-complex

 

http://www.enterprisemission.com/forbidden-planet.htm


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0