VIKTIGA AVSLÖJANDEN, BILL COOPER (DEL 7)

Cooper nämner Majestic twelve/MJ12 som en grupp som kom att bildas av president Truman. Denna grupp är starkt sammankopplad med CIA.

Kontrollgruppen bildades för att övervaka en top hemlig forsknings/utvecklings & underrättelseoperation och var endast ansvarig för ordföranden (vid det laget, presidenten). Behovet för denna grupp dikterades efter konstaterandet av nedskjutna flygande tefat utspridda över 2 platser nära staden Roswell New Mexiko i juli 1947. De 4 döda kropparna var mycket små och påminde om människor men var utan tvekan utomjordingar som man hittade. Majestic Twelve är den högsta sekretessgraden av hemlighet i USA och dess existens har aldrig varit tillgängligt fullt ut till kongressen. Vad som bekostar MJ-12 är konfidentiellt av CIA.

 

 

Project, operationer och hemliga agendor under M-12 kom att operera och gör så fortfarande till min kännedom. Projecten har bytt namn vid olika tillfällen men jag skall gå igenom de mest intressanta.

 

Project Sign: Det första projektet inom Majestic Twelve. Project sign avser aliens som utomjordiska biologiska varelser.

 

Project Aquarius: Grundades 1953 av president Eisenhower under kontroll av MJ-12 och Project sign. Projektet innehåller all information som samlas in av USA eftersom det började undersöka UFO: s  och IAC: s (Identifierade Alien Craft). På den tiden såg vi att denna information fanns i ca 15 eller 16 volymer. Detta projekt blev ett självständigt arbete när Projekt Sign blev utslagen i 1960. Project Aquarius avses utomjordingar som främmande livsformer. Uppdraget för Project Aquarius var att samla alla vetenskapliga, tekniska, medicinska och underrättelseinformation från UFO & IAC iakttagelser och kontakter med livsformer. Den informationen skulle användas i rymdprogrammet.

 

PROJEKT SIGMA: Grundades 1954 som en del av Projekt Sign. Uppdraget för PROJEKT Sigma är att upprätta kommunikation med utomjordingarna. Första meddelandet grundades 1959 genom binär datorspråk. Den 25 april 1964 en USAF (OSI) tjänsteman träffade utomjordingar på en förutbestämd plats i öknen i New Mexico. Information utbyttes och en grundläggande förståelse nåddes efter flera timmar. Det man lärde sig genom denna ansträngning var att flera främmande arter av liv fanns. Kommunikationen kom  slutligen att upprättas med dem alla. Genom kommunikation bestämdes att det fanns 3 kategorier av utomjordingar. De tre kategorierna är ILLVILLIG (farligt), välvilliga (BRA-hjälpsamma), och NEUTRAL (Observatörer ENDAST). Projektet har varit mycket framgångsrik.

 

 

PROJEKT PLATO:  Grundades 1960 efter USA:s kommunikationer med utomjordingar. Uppdraget för Project Plato var att etablisera diplomatiska återföreningar med utomjordingar. Projekt Plato var ett avtal i syfte att förhindra fientligheter mellan Förenta staterna och utomjordingar. Ett avtal gjordes med illasinnade utomjordingar där de kunde kidnappar människor. Syftet med dessa kidnappningar var att ge blod och andra biologiska vätskor som mat för utomjordingarna. I utbyte skulle USA få tillgång till avancerad teknologi (vilket annars skulle gått till Ryssland, enligt rädsla). Utomjordingarna enades om att tillhandahålla en lista regelbundet till MJ-12 av namnen på de kidnappade. PROJEKT PLATO tog de åtgärder som krävdes för att förhindra ett offentliggörande.

 

PROJEKT PLUTO: Grundades 1947 efter Roswell-incidenten. Uppdraget för Project pluto var att återställa alla kraschade eller nedskjutna utomjordiska farkoster, för att återvinna alla tecken på utomjordisk närvaro eller teknik, och återställa alla främmande kroppar (levande eller död). Project Pluto godkändes som  användning av dödligt våld och / eller omlokalisering att försäkra sekretess. Project Pluto var ansvariga för informationen av biologiskt intelligenta livsformer.

 

Källförteckning och fortsättning i nästa inlägg.....

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Malin Petersson

Vad spännande dina inlägg verkar vara. kommer med all säkerhet att läsa igen! =) Hoppas du har en rolig vardag :p

2011-02-22 @ 09:24:16
URL: http://jade.se
Postat av: Jocke

Tack !

Kul att du gillar dem =)

2011-02-22 @ 23:01:55
URL: http://donsoderqvist.blogg.se/
Postat av: Isa

Måste säga att jag till 100% diggar din sida. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

2011-05-08 @ 14:12:35
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0