SKRIV PÅ PROTESTLISTAN !!!

Skrämmande rapporter visar på folk som begår självmord pga de hårda regler försäkringskassan satt efter direktiv från regeringen.
VI MÅSTE STOPPA DETTA VANSINNE NU!!!!!


Två av de högt ansvariga för dessa mord är:
                                
Statsminister Fredrik Reinfeldt            Socialförsäkringsminister Cristina Husmark Pehrsson

Båda dessa mördare är givetvis moderater.
På julafton kommer en protestlista skickas till dessa mördare med uppmaning att sluta omedelbart, gör som jag och skriv på denna lista du med.
http://upprop.nu/SVKZ


Varför gör då dessa moderater så här?
- Anledningen är att det skett enorma skattesänkningar för de rika och för att bekosta dessa skattesänkningar så har man bestämt att man skall ta dessa pengar från de på samhällets botten, de "obetydliga", de "som inte sympatiserar med kapitalismens ideologi (vilket är vinst för få, till bekostnad av fattigdom för resten eller varför inte "BARA JAG!!!! MIG SKALL HA ALLT!!!! GIRIGHET JA VISST !!!!").

Detta har i sin tur lett till försämringar i a-kassor, större utanförskap, men framförallt, en katastrof för de sjuka.
Ni kan knappast ha missat att cancersjuka människor tvingas ut i arbete då de blir utförsäkrade efter nyår. Människor som kämpar mot döden och som mår så psykiskt dåligt så man blir tårögd. Dessa människor blir i kapitalismens mattematik en kostnad och ett hot mot de skattelättnader som de rika vill ha.

Varför vill de rika ha skattelättnader?
(MYCKET BRA FRÅGA DÄR JOCKE!!!!) 
- Girighet !!! De lever så gott så ni anar inte. De lever lika gott på en regering med skattehöjningar för de rika. Skillnaden heter girighet. När rika svin har för mycket tillgångar så händer något konstigt med människan. Man skiter i miljön (G8-möte i Köpenhamn för er som missat det och som en produkt av kapitalismens girighet), man tappar allt vad sunt förnuft och medmänskilghet heter (man startar krig för att skaffa naturresurser och bli ännu rikare och leva ännu finare, till bekostnad av miljontals människoliv).
Man blir helt enkelt ett jävla svin!

Dessa 2 jävla svin som ni ser på bilden är en sådan produkt.
Vad skall man då göra för att förhindra det?
- Till å börja med, skriv på listjäveln ovan! Regeringen har redan börjat backa i rädsla att förlora kommande val vilket leder mig in på nästa punkt, nämligen att RÖSTA PÅ VÄNSTERBLOCKET FÖR GUDS SKULL. Om inte för din egen skull så för dina barn/barnbarns och miljöns skull.


Kapitalismens sanna jag visar återigen sin stora brist på humanitet och sunt förnuft!

Kommentarer
Postat av: Jocke

Ber om ursäkt för alla svordomar.

2009-12-09 @ 18:03:54
URL: http://donsoderqvist.blogg.se/
Postat av: Tyke

Nu får det fan vara nog!!!

Hoppas borgarfittorna drabbas av lepra, cancer,mördarbakterier och binikermaskar stora som brandslangar och tvingas gå till jobbet tills de slutat andas!

2009-12-09 @ 20:46:02
URL: http://kissmezlatan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0