Reconnective Healing och forskning

Vad säger forskarna och vetenskapsmännen? Reconnective Healing® väcker stort intresse från läkare och forskare över hela världen. Reconnective Healing kan mätas på många olika sätt och nivåer med t.ex: EKG, EEG, Infraröd, Röntgen, Elektromagnetiskt m.m ... här är lite av vad de upptäckt hittils. EEG och EKG : Reconnective Healing sätter igång markanta förändringar i hjärnaktiviteten ( EEG scaner) och hjärtaktivitet (via EKG scanner) i både utövare och klient under en healing session. Speciellt hjärtfrekvensen hos utövaren påverkar klientens hjärnvågor. EKG scannern registrerar det oavsett om mottagaren är medveten om det eller inte.

 

Fri termodynamisk energi Dr Tiller, professor Emeritus, Stanford University, författare av åtta böcker och 250 vetenskapliga artiklar och stjärna i filmen ”What The Bleep!?”, Har bedrivit forskning om hur de fysikaliska egenskaperna hos ett rum eller utrymme förändras till följd av att energi healing frekvenser införs i det rummet. Han har studerat Reconnective Healing frekvenser under seminarier sedan 2006. Vad Dr Tiller har funnit är att dessa intelligenta frekvenser börja förändra quantum fältets effekter i rummet, eller "konditionerar rymden" minst 36 timmar eller mer innan ett seminarium ens börjar, överskottet av fri termodynamisk energi ökar dramatiskt i rummet. Med andra ord, om detta helt enkelt var den energi som vi hittar i energi healing, skulle temperaturen i rummet ha ökat med 300 grader Celsius. Med Reconnective Healing, medans den faktiska rumstemperaturen inte förändras, så ändras den mängd energi, ljus och information som laddar rummet, påtagligt och dramatiskt. Förmåga att förmedla och ta emot ljus och andra elektromagnetiska frekvenser.

 

Dr.Gary E. Schwartz,Är professor i medicin, neurologi, psykologi, psykiatri och kirurgi vid University of Arizona. Han är chef för laboratoriet för "Advances in Consciousness and Health" och har publicerat mer än 450 vetenskapliga artiklar och är en av de forskare som studerat Reconnective Healing längst och har lett många av de studier som gjorts. I en studie som gjorts både på laberatorie och på seminarier runt om i världen mäter de människors förmåga att arbeta med, känna, förmedla och ta emot ljus och andra elektromagnetiska frekvenser före och efter det att de deltog i seminariet. Vad de fann var dramatiskt. Av de mer än 100+ personer som deltog i studien, gick alla ut med permanent expanderade och nya elektromagnetiska förmågor till följd av Reconnective Healing seminariumet, oavsett om de aldrig hade studerat healing eller om de var mästare/lärare i någon av de åtskilliga energi healing tekniker som är kända idag, nya eller gamla. Medan Dr Tiller har mätt de dramatiska fält effekter som uppstår vid dessa seminarier och Gary Schwartz focuserat på de som deltar i seminariet har Dr Korotokov studerat både fält effekter och effekter på enskilda seminarium deltagare.

 

Dr.Koroktov Rysk-amerikansk fysiker. Hans team har utvecklat ny teknik som sätter nya normer för studiet av det mänskliga energifältet, samt att skapar en ny förståelse av verkligheten och har en mängd intressanta studier bakom sig. Koroktov mäter energifältet på deltagare före och efter de deltar på ett Reconnective Healing seminarium och kan mäta en klar skillnad i energifältet. Han har även bekräftat studier av Reconnective Healing av både Dr. Tiller och Dr.Schwartz. Dr. Koroktov har också uppmätt att efter en healing session är kroppens chakra center mer i balans (i linje) Sagt om Reconnective Healing från när jag deltog på Los Angeles konferansen okt-09: Dr. Gary Swartz- absolut bortom energi healing, inkluderar energi naturligtvis men det är mer" Dr. Koroktov -" Ingen tvekan om att det här är nytt steg i mänsklig utveckling"

 

Här är några fler saker olika forskare observerat: Elektromagnetiska fält Ett annat expriment mätte det elektromagnetiska fältet runt händerna på frivilliga före och efter att de deltagit på ett Reconnective Healing seminarie och fann att fältet ökade dramatiskt. Separata forskningsstudier i mekanismen bakom energi healing har funnit att de höga nivåerna av elektromagnetisk energi i healarens händer medför förändringen från ett tillstånd av obalans(sjukdom) till jämvikt(hälsa).

 

Andra mätbara forskningsstudier konfirmerar att Reconnective Healing utövare kan avge och överföra en ökad mängd ljus och andra elektromagnetiska frekvenser runt deras kroppar. Reconnective Healing utövare kan "slå på" frekvenserna , vilket ökar amplituden och svängningar av magnetiska frekvenser kring deras kroppar. Dessa förändringar har uppmätts i ett laboratorie. Förändringar i DNA I labberatoriestudier har Reconnective Healig utövare visats påverka förändringar i DNA genom att hjälpa växterna att läka efter att de har blivit "chockad" eller skadade. (Forskarna skadar/ "stressar" löv genom att bränna dem med hetta eller elektricitet.) Normalt dör ett "plockat" löv inom 7-10 dagar men med Reconnective Healing har löv levt i upp till 90 dagar och en utvecklade till och med nya rötter. Dubbelblinda, randomiserade studier Reconnective Healing frekvenserna är starka och påtagliga. De kan normalt kännas genom fysiska förnimmelse tester och har visat sig vara verkliga i dubbelblinda, randomiserade studier.

 

Gammastrålning De har också mätt förändringar av absorbtion av gammastrålning under sessioner. Normalt avger kroppen en ofarlig låg nivå av gammastrålning på grund av att det finns kalium i mjukdelarna. Under Reconnective Healing sessioner absorberar både utövare och klient det. Separata forskningsstudier på olika bioenergi healing har visat en länk mellan absortion av gamma strålning och healing. Kirlianfotografering och andra mätinstrument som har avbildat och bekräftat förekomsten av Reconnective Healing frekvenser. Se en bild av Eric Pearls händer:http://www.thereconnection.com/ericpearl/kirlian

 

Dessutom verkar Reconnective Healing flytta saker till ett tillstånd av organisation och välbefinnande. (eg engelskans "ease" betyder=välbefinnande, lättnad,naturligt, otvunget...) enligt studier med en slumpmässig händelse generator. Andra utrycker det som att Reconnective Healing verkar ändra saker från kaos till harmoni. Fler spännande studier pågår och många vetenskapliga rapporter beräknas publiceras inom kort Källor och mer information:

 

The Reconnections: Första Europeiska Masterkonferansen Science, Consciousness & Healing i Hamburg -08 The 7th Annual U.S. Mastery Conference: Science, Consciousness & Healing i Los Angeles -09

http://www.thereconnection.com http://www.sunzoomspark.com/Reconnection/Science.html "Utforska nästa nivå av Healing för mänskligheten" Av M. Darren Gregor

http://www.tiller.org

Plejaderna

 

Avslutningsvis en intervju med Eric Pearl gjord i Stockholm 2010

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0