VIKTIGA AVSLÖJANDEN, BILL COOPER (DEL 3)

Dulce New Mexico

Nu börjar det bli riktigt spännande.

 

Det finns ett begrepp som kallas Black Budget i USA och är en inkomst som går direkt till militära ändamål (forskning, säkerhet osv) och som ej behöver redovisas. Inte ens presidenten har insyn i dessa nationella säkerhetsdokument. Men dessa har läckt ut och visar att de finansierar underjordiska baser som Dulce i New Mexico, Area 51, Groome Lake Nevada m.fl.

 

2008 omsatte Black Budget 32 billioner amerikanska dollar (1) och 2009 omsattes 50 billioner amerikanska dollar (2). Bill Cooper avslöjar detta i sitt tal och ber alla som tvivlade på honom att ta forska vidare på detta. Jag forskade vidare på detta och hittade en del intressanta avslöjanden.

 

Vi börjar med Philip Schneider.

"Philip Schneider was an ex-government structural engineer who was involved in building underground military bases around the United States , and to be one of only three people to survive an incident that occurred in 1979 between Grey aliens and U.S. military forces at the Dulce underground base."

 

Efter att ha läst om president Eisenhowers möte med Grays (alien) där avtal slöts om experiment, teknologiutbyte m.m. och efter att ha lyssnat på vittnen på plats vid Edwards Air Force Base så dyker Philip Schneider fram som en structural engineer fram och vittnar om hela den underjordiska basen vid Dulce. Inte nog med det. Han beskrivs som en av tre personer som överlevt en våldsam drabbning mellan grays och människor 1979.

 

Philip Schneider slutade arbeta åt armen efter den incidenten, chockad och förvånad över ha blivit lurad och ej underättad vad som försigick under Dulce. Istället reste han runt och vittnade/avslöjade/föreläste för allmänheten om dessa top hemliga baser och experimenten med utomjordingar. Strax efteråt hittades Phil mördad i sin lägenhet med en pianotråd lindad runt hans hals och tecken på tortyr innan han mördades. Han blev tydligen alldeles för obekväm och illuminati beslutade som så många ggr tidigare att tysta ner sanningen genom mord.

Detta var det sista framträdandet från Phil:

http://www.youtube.com/watch?v=0kYTnIeEUdc

 

Jag rek. följande föreläsningar från Phil då han förklarar bl.a hur han dödade två grays:

 

En sida som har hur mycket info som helst om Phil Schneider är denna.

 

Phil avslöjar en hel del i sina tal om Dulce och man får verkligen gnugga sig en och två ggr i ögonen efter att ha tittat på detta.

Men innan jag släpper Phil så måste jag bara nämna Phils exfru som här publicerat ett minst sagt intressant brev efter Phils död. Brevet kan du läsa här.

 

Nästa inlägg fortsätter med den underjordiska basen vid Dulce......

 

Källförteckning:

1. ^ Broad, William J. (2008-04-01). "Inside the Black Budget". The New York Times. Retrieved 2010-04-26.

2. ^ [1] Pentagon’s Black Budget Grows to More Than $50 Billion - Wired Magazine, May 2009

http://www.apfn.org/apfn/phil.htm

http://www.apfn.org/apfn/ex_wifephil.htm

http://www.youtube.com/watch?v=0kYTnIeEUdc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Xs4emKd_fG4

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0