VIKTIGA AVSLÖJANDEN, BILL COOPER (DEL 4)

Bill Coopers avslöjanden kan relateras i denna text (på svenska) skriven av James Casbolt, tidigare MI6 (Military Intelligence Section 6). MI6 är Storbritanniens underrättelsetjänst för inhämtning i av information i utlandet. MI6 är en militär organisation och lyder under Försvarsministeriet.

 

I james tal kommer det fram att det finns en massa underjordiska baser världen över bl.a i Narvik (Norge) och Gotland !?! här i Sverige. Phil Schneider hävdar att Vatikanen betalar för bygget en underjordisk bas i Sverige som kostar 3 trillioner $$$ dvs 3000 miljarder dollar... denna bas är 3 kilometer i kubik, dvs en kub med sida 3 kilometer, denna är belägen åtskilliga kilometer under jordens yta. Detta är helt nytt för mig och jag ber om att få återkomma med mer info kring detta. Iaf så återkommer Dulce som en viktig bas åter i hans tal pga de hemska experiment som försigår där.

 

Som ni kan se i bilden nedan så finns en beskrivning kring hur den underjordiska basen i Dulce är uppbyggd.

 

Fruktansvärda experiment där varje avdelning har sina speciella experiment. Avdelning 7 kallas "the nightmare hall" förövrigt. Mer info här.

 

Bilder som sägs ha läckt från basen kan man se här (källan dock opålitlig eftersom källan ej har ref. för bilderna men låter er själva avgöra trovärdigheten i detta)

 

Ytterliggare ett vittne, Thomas Castello, security officer vid Dulceanläggningen, talar ut i en intervju om vad som försigick där (länk). Tro det eller ej, men efter intervjun försvann Thomas under mystiska omständigheter och ingen vet sedan vad som hänt Thomas.

 

The following material comes from people who know the Dulce underground base exists. They are people who worked in the labs; abductees taken to the base; people who assisted in the construction; intelligence personnel, [NSA,CIA; etc.] and some specific UFO inner Earth researchers (länk).

 

En video som påstås ha läckt från "Dulce papers" här. Och ytterliggare en film på en "grey" här. Huruvida dessa är trovärdiga överlåter jag till läsaren.

 

Det finns oändligt med material på nätet om Dulce. Mängder med videos och ögonvittnen runt området.

Jag har nu kastat upp ett axplock av Dulce och det är sedan upp till dig som läsare att granska materialet. Experiment med aliens, människor, djur m.m. samt mind-manipulation och bortföranden återkopplas ständigt till Dulce. Innan Phil Schneider mördades sade han att det skulle byggas en stor anläggning i Sverige! Det första som ploppade upp i min skalle var Kiruna, vars hela stad nu skall flyttas pga en stor utbyggnad i gruvan (som förövrigt har över 60 mil asfalterad väg under jord) och att det finns rasrisk för stadsbygget.

LKAB som driver gruvan är helt ägd av staten.

 

The Underground highspeed transit system kan du läsa om hemliga dokument och kartor här.

 

Bill Cooper talade om detta i sitt berömda tal och jag skulle kunna skriva hur många inlägg som helst om detta. Dock är detta endast basen Dulce! Det finns hur många baser som helst världen över och en bas som kommer i nästa inlägg är det berömda area 51.

 

Fortsättning följer.....

 

Källförteckning

http://www.nyapolitiken.biz/ufo_o_utomjordingar/underjordiska_baser_utomjordingar.html

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread61316/pg1

http://sv.wikipedia.org/wiki/Secret_Intelligence_Service

http://www.thewatcherfiles.com/dulce_security.html

http://www.title14.com/ufo/dulce/y5blupla.html

http://www.youtube.com/watch?v=mK2BThOGh4s&feature=related

http://en.wikipedia.org/wiki/Dulce_Base

http://sv.wikipedia.org/wiki/LKAB

http://www.thelivingmoon.com/45jack_files/03files/The_Tubes.html


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0