Låg cancerrisk med högt B-vitamin

HÄR kan du läsa en artikel från aftonbladet där man gjort en stor undersökning med ca 400.000 personer som visar att högt B-vitamin intag sänker risken att drabbas av cancer.

Jag har tidigare förespråkat B-vitamin komplexet från Thorne. Detta preparat kan du köpa här.

Kommentarer
Postat av: TyKe

Kan starkt rekommendera Thorne Vitamin-B preparat! De har haft en stor del i att mina migrän-attacker gått från 2-3ggr i veckan till 1-3ggr i månaden...Skaplig skillnad vilket lett till ett lyckligare, rikare och mer aktivt liv :)

Helt otroligt faktiskt.Dessutom blir kisset att dofta Kalaspuffar! Kan det bli bättre undrar man?

Jodå! Jag känner mig även mer skärpt och klar i huvudet, smartare helt enkelt! Kan även vara en effekt av D-vitaminen jag också äter.Stort tack för att du introducerade dessa "kosstillskott" i mitt liv! TACK!Mer kroppsegna preparat inom vården skulle ändra människors syn på medicin radikalt!Ps. det här blev ju värsta "Promotion"-inlägget :) Om någon på Thorn skulle se detta inlägg kan ni höra av er....jag tar jobbet som säljchef för ert dödsknark omedelbart! Ds.

2010-06-17 @ 22:44:34
Postat av: Jocke

Det glädjer mig förbannat mycket att höra att preparaten hjälpt dig med migrän och annat, tyke. Det ger mig stor glädje och tillfredsställelse. Jag har också märkt en förvånansvärt stor skillnad sedan jag kontinuerligt börjat använda mig av diverse tillskott bl.a. B-vitamin komplexet. Precis som du säger så har den mentala energin ökat.

Finns en anledning till att jag promotar Thornes produkter. De är rena och seriösa och jag har intressen i sådana koncept ;)

Säljchef !! Varför inte , jag hakar lätt på :) !!

2010-06-17 @ 23:07:38
URL: http://donsoderqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0