Våren

Hej !

Våren är här och jag har fullt upp med studier bl.a. men lägger upp lite funderingar. Fantastiskt OS av Sverige, speciellt av längdskidåkarna. Kvalserien närmar sig och Leksand har en chans, mer än så säger jag inte. Jay-z till peace&love, so what ? tycker han är kass. Arsenal utklassade Porto i cl och det utan kung Fabregas och jag ser med glädje fram emot Arsenals matcher framöver.

Svensk hockey är så tråkig att titta på jämfört med den hockey som spelas på liten rink. Dags att följa utvecklingen svenska hockeyförbundet !!! Svenska hockeyligan, ni är ett stort skämt !!!

Final fantasy XIII är grymt kul. Slår dock ej 12:an...

Ha det bra som bara fan


Kommentarer
Postat av: Arsenal-fan

Ja det ska bli kul att följa Arsenal i år, inte för att det är tråkigt annars men ändå :) Man skulle flugit över till London och sett en hemmamatch.

2010-03-14 @ 03:01:01
URL: http://www.londonportalen.se/arsenal-fc/
Postat av: Jocke

Ja verkligen, åker mer än gärna tillbaks till emirates. Arsenal står för en revolution inom den engelska fotbollen, främst tack vare Arsene Wenger och hans syn på fotboll. Det är en fröjd att skåda dessa unga bollgenier i en annars pengastyrd marknad där spelare kommer och går, och som saknar både själ och en röd tråd (chealsea) ;)

2010-03-14 @ 11:09:13
URL: http://donsoderqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0