VIKTIGA AVSLÖJANDEN, BILL COOPER (DEL 1)

 

Milton William (Bill) Cooper 6/5-1943 - 5/11-2001 blev skjuten till döds utanför sitt hem i Arizona. Han visste om att han var hotad till livet och han var förberedd. Efter en skottlossning med uniformerade män blev William skjuten till döds.

 

Här kommer historien om varför han sköts till döds, den riktiga historien (amerikanska myndigheter låter hitta på att Bill Cooper var efterlyst för ett flertal brott, bl.a skattebrott) !!

 

Detta är något av de mest häpnandsväckande avslöjanden jag varit med om, och som ordagrant fick mig att gapa i ren förvåning om den värld vi lever i. Jag har ägnat väldigt mycket tid åt denne man eftersom det finns så mycket smutspropaganda om honom. Tillslut lyckades jag filtrera en del av all fakta och detta är den bild jag vill förmedla om Bill.

 

Jag minns ögonblicket mycket väl då jag lyssnade på detta unika tal av Bill Cooper för första gången. Jag ber er att ta er tid och lyssna på detta tal i lugn och ro, och ha tålamod, för det kommer komma en hel del oväntade avslöjanden en bra bit in i talet.

 

Varsågod:

 

http://atle.alternativkanalen.com/ufocoverup.mp3

 

Fortsättning följer .........

 

Källor:

 

http://atle.alternativkanalen.com/ufocoverup.mp3

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Milton_William_Cooper


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0