VIKTIGA AVSLÖJANDEN, ILLUMINATI (DEL 2)

Illuminati, New World Order ,,,

 

Att ett fåtal kan styra över ett flertal är knappast något nytt. Att det finns en elit i olika sammanhang är vardagsspråk. Men om man säger att det finns en global elit, då skymtar rynkorna i människors pannor fram. Visste du att det nyligen getts ut en bok där den globala eliten erkänner sin egen existens? Den heter: "Superclass: The Global Power Elite and the World They Are Making," av David Rothkopf Hur som helst, Illuminati är alltså namnet på en sådan global elit.

 

Namnet Illuminati kommer från ordet illuminerad som betyder upplyst. Idag används namnet Illuminati som ett namn på ett nätverk av samverkande elitgrupperingar. Människorna inom Illuminati finns i de högsta kretsarna inom banker, media, domstolar och andra trossystem. Andra som har en position inom topparna i trossystemen har dock ingen aning om att de, liksom Illuminati finns alltså representerade bland trossystemen världen över och upplysningen som ordet Illuminati vittnar om, är metafysiska kunskaper. Det är kunskaper inom filosofi, andlighet, vetenskap, psykologi, kosmos men gränsöverskridande och satta i ett sammanhang. De härrör sig till antiken, ja till och med så långt tillbaka som till Babylonien och till Sumererna. Kunskaperna har t.ex. förvaltats via mysterieskolor i Egypten vidare genom historien och dyker upp i kretsar som hos Eséerna vid döda havet, i kloster i Tibet, bland tänkarna i det antika Grekland, bland makthavarna i Rom och har sedan via spridits via den europeiska kungliga och aristokratiska eliten över Europa vidare till Amerika men även till orienten.

 

Illuminati finner vi fortfarande inom samhällets aristokratier men också inom Vatikanstaten och dess "arme" Jesuitorden. Illuminati verkar alltså genom våra trossystem såsom utbildning, media, politiker m.fl. och främst via finansfamiljer som Rockefeller, Rotschilds, Oppenheimer men även inom säkerhetstjänster världen över. Illuminati består uteslutande av män med inflytande från samhällets olika trossystem. Det kan vara domare, politiker, styrelsemedlemmar i företag, biskopar, maffialedare, militärer m.fl. De stängda sällskapen där deras sanna lojalitet finns kan vara brödraskap såsom frimurarorden, malteserorden eller vanliga elitklickar i samhället. Illuminati är organiserade som i en pyramid där ju högre upp du kommer, desto mer kunskaper du har, desto mer inflytelserika positioner du besitter i samhället, desto mer involverad är du. Men det är endast inom den yttersta toppen som man är "medveten" om den globala styrningen. Illuminati är alltså inte något judiskt, något kristet, något konservativt, något kommunistiskt o.s.v. Illuminati personifierar makten själv och tar sig de religiösa eller politiska uttryck som bäst tjänar deras byggande på en global ordning.

 

Ett konkret exempel på hur den globala eliten kan gestalta sig är sammanslutningen Bilderberggruppen som årligen och numera offentligt samlas. I denna grupp finns gräddan av världens makt. Vad deras verkställande och innersta cirklar handlägger är det ingen som vet. Och det är just i de innersta cirklarna som man finner Illuminati. Andra sällskap med medlemmar ur världens maktelit är Skulls & Bones Society, Knights Of Malta och P2(Propaganda Due). Det jag beskrivit ovan är den gängse bilden av Illuminati men extremt kortfattat.

 

För att kunna styra utvecklingen av världen så skulle Illuminati behöva infiltrera varenda litet beslutsfattande och det inser de flesta, utom de värsta Illuminatiforskarfundamentalisterna, inte är möjligt. Så för att förstå Illuminatis makt så måste man inse att Illuminati inte enbart är ett yttre fenomen. För vad de flesta konspirationsforskare bortser ifrån är själva normsystemet som Illuminati håller vid liv. Utan ett väl planterat normsystem så skulle de inte kunna styra över någonting. Poängen är att det är människor själva som håller den pyramidala samhällsstrukturen på plats. Människor präglas och fostras in i den Illuminatiska normsättningen, den som styr människor inifrån. Det "inre" Illuminati kräver en förståelse för självkännedom och ett intresse för personlig utveckling. Inte lika spännande kanske men ett absolut måste.

 

Fortsättning följer....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0