VIKTIGA AVSLÖJANDEN, ILLUMINATI (DEL 4)

Så hur ser det ut i Sverige ? Finns hur många namn som helst och hur mycket text som helst i ämnet (länkar kommer lämnas i sista inlägget för den som vill forska vidare). Dock kan man hårddra de mest intressanta inom illuminatin i Sverige och jag tror nog inte så många av er blir förvånade.

 

Kommande text är skriven av Stig Olsson på Newsmill och jag tycker den beskriver Illuminatin i Sverige ganska bra.

 

"Många, däribland jag själv, trodde länge att Federal Reserve och Bank of England ägdes av respektive lands regeringar. Så var alltså inte fallet enär bägge är till 100% privatägda, vilket i sin tur innebär att de också kontrollerar sina länders ekonomi! Det här är ett problem, inte bara i USA och England, utan också för oss här i Sverige som även vi har en privatägd Riksbank! Det obehagliga är att många svenska politiker inte ens verkar veta om Riksbanken är privatägd eller inte. Det verkar aldrig ha ifrågasatts! Har det ifrågasatts måste locket ha lagts på mycket grundligt och skruvats fast! Jag blir som privatperson skrämd av att veta att vår Riksbank är privatägd, för det betyder att vår egen regering inte sätter folkets väl och ve i första rummet, för de är tvingade att först och främst se till att ägaren först får sin förväntade utdelning. Och vilken/vilka är det som får betala denna vinst till det privata kapitalet? Just det, skattebetalarna! Jag har läst om hur pengar skapas, hur de används och hur de fördelas. Inget av det jag läst skänker mig någon tillförsikt om framtiden.

 

En orsak är bl a att av alla "pengar" som sägs finnas i omlopp så är det bara 8% som är fysiska pengar, resterande 92% är endast digitala pengar! Tänk hur instabilt läget blir om några människor vill omsätta sina digitala förmögenheter till fysiska pengar! Oavsett detta så måste ändock målet vara att vår regering förstatligar Riksbanken så att varken regering eller befolkningen längre behöver känna trycket från Reporäntan. Sker detta inom en mycket snar framtid, förstatligandet av våra pengar (så självklart egenligen), försvinner automatiskt Bankirernas makt över oss och vi får en mycket sundare och mer begriplig ekonomi. Som det är nu befinner vi oss helt i Bankirernas klor, som i sin tur samarbetar intimt med de andra minst sagt suspekta aktörerna på den globala marknaden. De bankirer jag hela tiden hänvisar till är medlemmar inom Illuminatigruppen, även kallad "Skuggregeringen". För den som eventuellt inte hört talas om denna grupp rekommenderar jag att läsa nedanstående länk, för det är nästan ett måste för att förstå vad det är jag vill komma fram till. Länken heter: http://www.illuminati-news.com/moriah.htm

 

Inom Illuminati finns en frontgrupp som heter Bildergerg. Denna mäktiga grupp bildades formellt den 29-31 Maj 1954 på Hotell Bilderberg i Holland, därav namnet. De som grundade gruppen var prins Bernhard av Holland (f d SS-officer) och den Polska socialisten Joseph Retinger. De sitter sedan dess vid det finansiella rodret över hela världen. I juni 1973 bildades så en "underavdelning" inom Bilderberg som heter The Trilateral Commission (TTC). Denna 200-manna grupp bildades av David Rockefeller (Illuminati) och Zbigniew Brzezinski, "ZBig", (Illuminati och Barack Obama's sponsor och mentor som f ö sitter med i Obamas regering). TTC bildades för att de redan etablerade organisationerna, såsom FN, var för långsamma med etablerandet av "En Världsregering". TTC betår av industri- och handelsgiganter från den "Trilaterala Regeringen"; USA, Japan och Västeuropa. Medlemmarna är permanenta, till skillnad från Bilderbergs, som är inbjudna, förutom den styrande kommittén. Jag rekommenderar till läsning om denna "underavdelning" eftersom även de har stor makt. Länken heter: http://www.illuminati-news.com/trilateral-commission.htm Dessa grupper tillsätter kungar, presidenter, statsministrar, ja alla som kan komma att inneha någon form av maktställning i sina respektive länder.

 

Eftersom jag försöker förstå min omvärld och hur vår pengar används och till vad, drevs jag att fortsätta läsa mer på denna sajt som heter www.illuminati-news.com. Det jag fann var medlemslistan över de som var med i The Trilateral Commission 2003. Jag tror inte att listan förändrats mycket eftersom de invalda är permanenta. Listan finns på länken här under detta stycke, men för att göra det lite enklare skriver jag ner de tre svenska namn jag hittade på den listan. Dessa personer heter Urban Bäckström, Carl Bildt och Björn Svedberg. Länken heter: http://www.illuminati-news.com/tc-members.doc På länken som heter http://www.illuminati-news.com/site-map.htm finns ytterligare intressant information även för oss svenskar. Där kan man nämligen läsa om "The Shadow Government aka the Illuminati" alltså "Skuggregering, även känd som Illuminati". Nej, jag blev nog inte så överraskad när jag läste en bit ner att det stod "The House of Wallenberg" där. Kanske jag blev mer överraskad över det som stod där däremot! Jag låter dock bli att kommentera den biten, mest för att försöka väcka nyfikenhet hos den som läser den här artikeln.(på bilden; familjen Wallenberg)

 

Det jag vill ska ske nu är att vi får en öppen och ärlig debatt, av och med oss vanliga männsikor, men också av medlemmar i både Riksbanken och Regeringen. Detta för att jag anser det här vara enormt viktigt för framförallt det svenska folket att en gång för alla få klarhet i hur det förhåller sig. Är vi ägda av Illuminati genom Wallenberg och andra, eller finns det ett annat svar som jag inte lyckats hitta? Ett svar jag aldrig kommer att godta är att Riksbanken skulle vara ägd av staten! För om så vore fallet, varför har vi då Reporänta? Alltså en ränta staten måste betala när den lånar pengar från Riksbanken, vilket vore osannolikt om Riksbanken ägdes av staten. Det vore som om jag skulle betala ränta till mig själv när jag tar ut pengar från mitt eget konto, men det gör jag inte! Så, kan vi få en ärlig debatt om detta eller inte?"

 

Fortsättning följer........


Kommentarer
Postat av: Tyke

Nu börjar det här bli lite otäckt...

2010-11-28 @ 14:46:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0