VIKTIGA AVSLÖJANDEN, ILLUMINATI (DEL5)

David Rockefeller är "Honorary Chairman" i CFR (council of foreign relations), en permanent medlem i Bilderbergsgruppen och grundare till Trilateral Commission.

 

Här är en lista över Barack Obama´s medarbetare:

 

Admiral Dennis C. Blair: Chief of Intelligence Current member of the Trilateral Commission.

 

Hillary Clinton: Secretary of State Hillary doesn't belong to any BOD organization, but her husband is a current member of the CFR, and has attended Bilderberger and Trilateral Commission meetings.

 

Tom Daschel: Secretary of Health and Human Services Current member of the CFR. Attended the June 5-8, 2008, Bilderberger meeting.

 

Thomas Donilon: Deputy National Secretary Adviser Current member of the Trilateral Commission and the CFR.

 

Robert Gates: Secretary of Defense Current member of the CFR.

 

Timothy Geithner: Secretary of the Treasury President of the Federal Reserve Bank of New York. Current member of the Trilateral Commission, CFR, BB, and Group of 30.

 

General James L. Jones: National Security Adviser Current member of the Trilateral Commission.

 

Janet Napolitano: Head of the Office of Homeland Security Current member of the CFR.

 

Peter R. Orszag: Head of the Office of Management and Budget Current member of the CFR.

 

Susan E. Rice: UN Ambassador Current member of the Trilateral Commission and CFR.

 

Eric Shinseki: Head of the Department of Veterans Affairs Current member of the CFR.

 

Lawrence Summers: Chairman: National Economic Council Current member of the CFR, BB, and Group of Thirty.

 

Paul Volker: Special Economic Advisor to the President Honorary North American Chairman and former Chairman of the North American Group of the Trilateral Commission. Current member of the CFR, attends Bilderberger meetings.

 

Svenska medlemmar av Trilateral Commission är:

 

Urban Ahlin, riksdagsledarmot, vice ordförande i utrikesutskottet, ledarmot i utrikesnämnden och OSSE-delegationen. Han sitter i Socialdemokraternas partistyrelse och är partiets talesman i utrikespolitiska frågor. Sedan 2005 är han ordförande för socialdemokraterna i Skaraborg.

 

Carl Bildt, Sveriges utrikesminister, engagerar sig i Bilderberggruppen, fick H.M Konungens medalj i 12:e storlek med kedje, 2003 med motivering "För en synnerligen framstående politikergärning".

 

Marcus Wallenberg, Verkställande direktör för Investor AB och styrelseordförande för SEB.

 

SLUTORD

Det slutar inte här och jag kan skriva hur mycket som helst om ämnet, men väljer att begränsa mig så att ni får en generell bild över hur illa ställt det är i världen. Dock kommer jag att länka till några sidor som beskriver illuminatin väldigt bra och ingående (frimurarordern, bilderberger, majestic 12, P2 m.m) och som jag tycker att ni verkligen bör läsa.

 

En fråga som dök upp genast då jag skuggat igenom denna sekt är; Olof Palme !!

 

Varför? Jo för att Olof blev mördad av en anledning och att mördaren/mördarna aldrig åkte fast. Palme kan ha blivit mördad för att han hade aspirationer på att bli FN's generalsektreterare och att han kände till att Bofors sålde vapen till andra länder.

 

Kan Illuminati ligga bakom detta? - Ja mycket troligt. Vad visste Wallenberg tro?

 

Hela min verklighet kastades omkull efter att ha forskat i detta. Att det var så illa ställt i världen och mänskligheten kunde jag aldrig någonsin anat, på riktigt. Och då har jag bara skrapat på ytan. Det som komma skall är så otroligt chockerande att ni tror jag blivit galen, tills ni själva kollar upp källförteckningen och evidensen eller gör er egen research.

 

Det finns en orsak till att människan blivit så dominerad och styrd, men den informationen är ni nog inte redo för ännu ;-)

 

Ni förstår att om alla avslöjanden som jag kommer skriva om den närmaste tiden så är den röda tråden Illuminati i precis allt. Och det som kommer vara chockerande är det som ligger bakom Illuminati och dess avsikter. Låt mig säga såhär; Vi är inte ensamma i universum och människan har blivit manipulerad (mer om detta i kommande avslöjanden)

 

Illuminati styr ALLT !! Radio, Tv, Läkemedel, Kostråd (vilket ni iof redan listat ut och vetat sedan tidigare) m.m

 

Jag vet att detta är mycket dystert att läsa om och jag tycker inte om det jag skriver. MEN DET FINNS HOPP !!!! Jag skrev i första inlägget om bl.a hoppet för mänskligheten , och tro mig, det är verkligen underbar läsning. Vidare kommer jag skriva en hel del om 2012 och om de fantastiska genombrott som vetenskapen (framförallt fysiken och biologin) har gjort, och som visar hur vi kan skapa vår egen verklighet och som visar den andliga kapacitet (ej att förknippa med religion)  som vi besitter.

 

Länkar väl värda att besöka och som besitter massor av information:

 

http://www.nyapolitiken.biz/frimurare_o_illuminater/universums-harskare.html

http://atle.alternativkanalen.com/

http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten?cid=130503

http://illuminati.ifokus.se/

http://www.vaken.se/

http://gryningensljus.blogspot.com/2009/02/band-mellan-david-rockefeller-och.html

http://killuminati.devote.se/

http://www.wordmworld.net/uncategorized/oppet-brev-journalister

http://www.davidicke.com/articles/illuminati-mainmenu-57

 

Källa:

Dr. Stanley Monteith månadsbrev för december 2008

http://en.wikipedia.org/wiki/Council_on_Foreign_Relations

http://sv.wikipedia.org/wiki/Urban_Ahlin

http://gryningensljus.blogspot.com/2009/02/band-mellan-david-rockefeller-och.html

http://www.wordmworld.net/uncategorized/sanningen-ute-affischer-revolution

http://gryningensljus.blogspot.com/2009/02/band-mellan-david-rockefeller-och.html

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

För det första... Urban Ahlin var ju med i de läckta dokumenten via Wikileaks.För det andra, jag tappade helt intresset för allt du skrivit i samband med att jag läste:"Och det som kommer vara chockerande är det som ligger bakom Illuminati och dess avsikter. Låt mig säga såhär; Vi är inte ensamma i universum och människan har blivit manipulerad"Det kvittar vad du syftar på... Illuminati (eller vad dom nu egentligen skulle vilja kalla sig) är drivna av sin egen makthunger och inte av små gröna män från alla hörn av universum. Där går gränsen...

2010-12-03 @ 11:02:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0