Vit-C Miraklet i Nya Zeeland (del 2)

Alldeles nyligen publicerade Bo Zackrisson (medicinjournalist) ett reportage från Nya Zeeland där man sensationellt botat svårt sjuk svininfluensa med höga doser av vit-C (på sin blogg). Jag skrev om det här på bloggen eftersom det nu snackas om detta runt om i världen (se länk).

 

Här kommer den skrämmande bortförklaringen av en läkare som är livrädd för att människor skall överleva utan mediciner från rika läkemedelsbolag som ger han provision. Australiens 60 minutes har gjort ett 15 minuter långt reportage som upprör oss vanliga människor världen över men som ger hopp och som sätter hela läkemedelsindustrin i gungning. Detta är man livrädd för att det skall komma ut.....vitamin-C kan man ju inte lägga patent på........stora summor att förlora för dessa kapitalistiska bolag. Direktlänk här! (del 2)

 

Tyvärr är jag inte ett dugg förvånad över kapitalismens destruktiva och hemska krafter som förstör liv och miljö. Desto gladare blir jag när de goda krafterna segrar som i det här fallet då man krigar för en människas liv och lyckas rädda det. Hoppas det sprids och att intravenös vit-C behandling blir lika vanlig som en alvedon! Kunskapen finns och det är bara att hoppas att det uppmärksammas mer och mer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0