Vit-C Miraklet i Nya Zeeland

Jag kopierar texten rakt av (medicinjournalisten) Bo Zackrissons blogg Toxiska epistlar.

 

Det handlar om en farmare som blev väldigt sjuk i svininfluensa. Han låg länge medvetslös och blev bara sämre och sämre. Det enda som höll honom vid liv var ECMO-maskinen med tillhörande attiraljer.


Dömd till döden av sjukhusets läkare.

 

Sjukhusets läkare gav honom ett sista datum. Har ingen förändring inträtt drar vi ur pluggen och låter honom dö! Men barnen och hans hustru ville inte acceptera detta utan letade alternativa vägar för att rädda honom. När de ville att sjukhuset skulle behandla den medvetslöse och dödsdömde mannen med C-vitamin, vägrade sjukhuset. Barnen kontaktade jurist och .... Ja, se själv!

Här är filmreportaget som är ca 17 minuter långt.

Skolmedicinens uttolkare hävdar förstås att det som hände inte kunde hända. Det tror endast på den evidensbaserade kunskap de tillåts att känna till.

 

Slutord (skrivet av mig själv)

Så stor är valutans makt att läkarna själva tappar allt vad förnuft är trots att de ser att behandling med högdoserande C-vit räddar livet på en människa. Styrda av läkemedelsbolagens vinstintressen så vägrar de acceptera och följa den kodex de tagit som livsinriktning, dvs rädda liv.

Läkemedelsbolagen gör allt de kan för att människor ej skall veta om dessa kroppsegna substanser som de ej kan lägga patent på. Kallas KAPITALISM och är ett samlingsnamn för en massa begrepp som kan sammanfattas med ett, nämligen UNDERGÅNG.

Desto gladare blir jag av att se dessa människor strida mot girighetens högra ådra. De följer sina hjärtan och räddar livet på sin familjemedlem.

Missförstå mig nu inte. Läkemedel räddar liv !! Läkemedel vid akuta situationer är livsavgörande !! Men det får inte bli som det är nu många ggr dvs att det är "my way or the highway". Det måste finnas utrymme för andra metoder som fungerar då medicinering ej fungerar. Därför rek. jag att ni kikar in tidsskriften 2000-talets vetenskap. Där står att läsa om nya fakta kring vetenskap som tex ortomolekylär medicin, integrerad medicin m.m.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0