VIKTIGA AVSLÖJANDEN, BILL COOPER (DEL 8)

Fortsättningen från del 7 kommer här. Vi fortsätter med de spännande projekten och avslöjande dokumenten.

 

PROJEKT POUNCE (ROVFÅGELSKLO): Grundades 1968. Uppdraget för Project pounce var att utvärdera all UFO / IAC information om rymdteknik. Målet var att duplicera teknik och / eller förbättra den. Ultimat användning av teknik skulle etablera USA som den dominerande världsmakten och klyftan skulle minska i en ev. konfrontation med utomjordingar.

 

PROJEKT Redlight: Grundades 1954. Uppdraget Redlight var att testa en återvunnen utomjordisk farkost. Uppdraget har utförts delvis. Project Redlight avslutades 1963 efter att det flygbara skeppet exploderade under provflygningen. Det fanns inga överlevande bland de mänskliga testpiloterna.

 

PROJEKT ???????? (OBS. .. minns inte namnet på detta projektet och har inte heller kunnat få svar av någon. Det kan inte bestämmas om detta projekt fortfarande finns kvar.) Uppdraget för detta projekt var att utveckla en låg frekvens pulserande ljudgenerator. Den energi som produceras av denna Generator skulle koncentreras så att den skulle kunna riktas och användas som vapen för att förstöra främmande farkoster och vapen balkar. Utomjordingarnas vapenbalkar beskrevs som orange, men kan oskadliggöra eller förstöra vapen system som hittills är kända (1972). Det konstaterades också en sorts strålvapen som beskrivits att kunna förlama människor inom räckhåll. Tester har beskrivits att utomjordiska farkoster och vapen var mycket känsliga för lågfrekventa pulserade ljudvågor. Detta vapen skulle användas för att oskadliggöra utomjordingarnas försvar så att project excalibur skulle komma att lyckas i sitt uppdrag. Den inledande teknik som användes i detta projekt var att förgöra Tyskarna under WW-II. Den tyska ljudgeneratorn beskrevs kunna slå ner armerade betong-byggnader. Denna teknik ansågs som ytterligare motivera att Tyskland hade återhämtat utomjordiska farkoster och hade möjligen haft några kontakter med utomjordingar före eller under WW-II. Dokumenten som fångades under och efter WW-II visade att en utomjordisk farkost hade fångats av Tyskland 1939. Ett tysk-byggt flygande tefat tillfångatogs under årets sista månader av WW-II.

 

PROJEKT Excalibur: Grundades 1972. Uppdraget för project excalibur var att utveckla ett vapensystem som kunde oskadliggöra en främmande underjordisk bas efter det att utomjordiska strålvapen har förhindrats eller förstörts. Den främmande underjordisk basen ligger nedanför ett indianreservat nära den lilla staden Dulce, New Mexico. Enheten tränger igenom 1.000 meter tuff / hård förpackad jord utan att upprätthålla operativa skador. Denna typ är vanligt förekommande i New Mexico där den utomjordiska basen är belägen. Missile apogeum får inte överstiga 30.000 fot AGL. Impact avvikelse kommer således att överstiga 50 meter. Enheten kommer att bära en 1 megaton stridsspets.

 

Project Blue Book: Är ett US Air Force projekt etabliserat att avgöra om UFO's utgör ett hot mot säkerheten för USA och för att fastställa om UFO's uppvisar någon unik vetenskaplig information eller avancerad teknik som kan bidra till vetenskaplig eller teknisk forskning. Projektet var framgångsrik i sitt viktigaste uppdrag som beskrivs ovan. Project Blue Book var inte fullt så framgångsrik i sitt sekundära uppdrag som att offentligt förklara bort UFO-fenomenen som naturliga eller kända fenomen i syfte att förgöra allmänintresset. För att helt uppfylla de sekundära uppdragen beslutades att en extern provision på framstående forskare skulle komma att sammankallas för att permanent lägga frågan åt sidan. Efter denna "undersökning" slutförde (Condon kommissionen) flygvapnet sitt tillstånd och en fortsättning av Project Blue Book kunde inte motiveras, antingen på grund av nationell säkerhet eller intresse för vetenskap. Project Blue Book övergavs och sitt uppdrag och Information sammanställdes under Project Aquarius 1969.

 

OPERATION UFO (NSA insats till stöd för PROJEKT Pluto): Hade i uppdrag att bilda en intelligens-styrka insatt i all den kunskap som skulle vara först på scenen av någon UFO olycksplats, för att säkra tekniken och hindra det från att falla i utländska händer. Flera lag fanns över hela världen. USA var särskilt bekymrad av att man inte skulle finnas på sovjetiska landsområden. Detta uppdrag skulle utföras oavsett land för händelsen. Många återfunna utomjordiska farkoster skulle senare komma att inträffa i utländska länder liksom i USA.

 

OPERATION Moondust (som stödjer rymdprogrammet & UFO): Uppdraget för Operation Moondust var att ge en version som skulle neutralisera allmänhetens nyfikenhet medan indrivning av en utomjordisk farkost hade bedrivits.

 

Slutord om projekten:

Den första frågan som dök upp när jag fick höra detta var, "vilka raser gjordes avtal med och hur många raser finns det dokumenterat?"

Jag kommer återkomma med antalet raser, men vad jag fått erfara i all min egen forskning så är det första avtalet med en illvillig typ kallad  Greys (det finns flera typer av greys). Att det sedan är en till illvillig ras som fått fotfäste i dessa avtal och som förekommit vid basen Dulce, New Mexico, är rasen reptilians. Dessa raser har kommit att förråda alla avtal, ljuga, manipulera och utgöra ett hot mot människan. De ligger även bakom bortförandena av människor och djur på planeten. Faktum är att det idag finns en hel del som talar för att de manipulerat många av de som innehar hög makt i världen och således styr bakom kulisserna, men avancerad mind-control. Det finns de som t.o.m hävdar att toppen av illuminati inte ens är mänskliga, men det är en annan fråga och jag har inga belägg för det. Det finns ett känt ordspråk i samband med detta som lyder: The planetary system is not human because it wasen´t made by humans for humans.

Jag rek. återigen Phil Schneiders föreläsning på youtube där han beskriver konfrontationen med greys på Dulce-basen, där han lyckades (enda av två överlevande bland ca 50 pers) överleva och döda 2 large greys.

 

För att läsa mer detaljerat om projecten och de hemliga dokument som ni ser på bilderna kolla källförteckningen.

 

Källförteckning:

 

http://www.google.se/imgres?imgurl=http://www.philipcoppens.com/mj12_03.jpg&imgrefurl=http://www.philipcoppens.com/majestic12.html&usg=__PZ2aAkMun35TO-5I9YkfSN4S4Zk=&h=445&w=350&sz=63&hl=sv&start=12&zoom=1&itbs=1&tbnid=MRwUzcCL6YsN0M:&tbnh=127&tbnw=100&prev=/images%3Fq%3Dmj12%26hl%3Dsv%26client%3Dopera%26sa%3DX%26rls%3Dsv%26channel%3Dsuggest%26tbs%3Disch:1%26prmd%3Divns&ei=HW9VTbbuA8GgOrXZhYAF

 

http://www.google.se/imgres?imgurl=http://www.crystalinks.com/mj12.jpg&imgrefurl=http://www.crystalinks.com/mj12.html&usg=__O5ir2Kj59MXdcDUGkkK8mHOzJa4=&h=286&w=250&sz=33&hl=sv&start=7&zoom=1&itbs=1&tbnid=t5elPbm9oRkLDM:&tbnh=115&tbnw=101&prev=/images%3Fq%3Dmj12%26hl%3Dsv%26client%3Dopera%26sa%3DX%26rls%3Dsv%26channel%3Dsuggest%26tbs%3Disch:1%26prmd%3Divns&ei=Qm5VTcHvN4mgOsqHpPUE

 

http://www.sacred-texts.com/ufo/mj12_04.htm

 

http://atle.alternativkanalen.com/ufocoverup.mp3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0