VIKTIGA AVSLÖJANDEN, BILL COOPER (DEL 9)

Som jag skrev i tidigare inlägg så finns teorier om att illuminati är styrt och manipulerat av utomjordingar, vilket bekräftas av Bill Cooper i hans tal. Syftet med Illuminati eller "Cult of the Serpent", är att bilda en hemlig organisation som samarbetar med utomjordingar för att fastställa "nya världsordningen" kallad New World Order. Steg för steg är syftet att bli förslavade, vilket vi kan se tecken på i den dagliga politiken, religionen, ekonomin, teknologin, media, samhällssystemen m.fl. Som ni skall se nedan så slöts ett första avtal med president Eisenhover av en grupp kallad "greys" (finns olika typer av greys, vilket vi skall återkomma till). Vid det tillfället kontaktades den amerikanska regeringen av en annan människoliknande ras som varnade den amerikanska regeringen för dessa greys och bad själva om att få sluta ett avtal som innebar hjälp med vår andliga utveckling. Kravet från denna ras var att USA avverkade alla typer av massförstörelsevapen. USA ville ha teknologiskt utbyte av utrustning, vilket avslogs av denna ras eftersom de ansåg att människan inte var andligt redo för denna utrustning och att vi enbart skulle använda den till att kriga med.

 

Eftersom USA vid den tidpunkten låg nära ett krig med Sovjet, så slöts därför avtalet med greys istället, vilket kan komma att visa sig vara det största misstaget mänskligheten har gjort. Som ni kan höra i talet så fick USA utbyte av teknologi, mot att greys fick föra bort människor för experiment och där man fick ta prover m.m. i löfte att lämna lista till MJ-12 på vilka, vilken tidpunkt osv. Alla dessa löften bröts, människorna manipulerades, ljögs för, utsattes för fruktansvärda övergrepp och var överlägsna vapen och teknologi. Idag har de manipulerat de högsta instanserna i alla maktväsen från religion, ekonomi, militär, media, politik m.fl. Dessa mörka krafter gör precis allt som finns för att hindra människan från att nå den andliga utveckling och medvetenhet som krävs för att de skall förlora makten över oss och försöker hindra det skifte som kommer ske 2012 genom att förstöra planeten så mycket det går och göra oss beroende av teknologi, materiell standard och falska myndigheters inflytande. Skrämseltaktik och erbjudande om skydd mot sjukdomar, terrorism m.m m.m m.m skall göra oss helt beroende av våra myndigheter och vi skall blint lita och lyda dem.

 

Jag förstår verkligen, tro mig, verkligen, att om det här är första gången du hör talas om det här, så kommer du att vara chockad och eller inte tro ett enda ord på det du nyss läst. De uppgifter jag publicerar är inga fantasier eller konspirationsteorier utan baseras på ren fakta, läckta dokument och framförallt, alla vittnen som varit och är involverade inom dessa operationer. Jag ber er som är skeptiska att göra er egen forskning och kolla upp de källor jag hänvisar till. Detta är viktigt för mänskligheten framtid och jag hoppas att du tar det på största allvar. Det finns fantastiskt mycket information på nätet om detta.

 

Det vi ser nu mina älskade vänner, är ett maktskifte, energiskifte om ni så vill, som händer världen över. Fler och fler som läser detta börjar vakna till liv och genomskåda den största bluffen i människans historia. Ekonomiska system rasar, revolutioner börjar, andlig utveckling accelererar och fundament rasar.

 

Illuminati är en fruktansvärd organisation som är uppdelad i olika ordrar där man har olika grader i pyramiden. Några av grupperna inom illuminati är Quest, the JASON Society, the Roshaniya, the Qabbalah, the Knights Templar, the Knights of Malta, the Knights of Columbus, the Jesuits, the Masons, the Ancient and Mystical Order of Rosae Crucis, the Thule Society, the Nazi Party, the Brotherhood of the Dragon, the Rosicrucians, the Royal Institute of International Affairs, the Trilateral Commission, the Bilderberg Group, the Open Friendly Secret Society (the Vatican), the Russell Trust, the Skull & Bones, the Scroll & Key. Dessa är alla sammankopplade och det kan finnas en hel del fler som jag ej känner till.

 

 

Bill Cooper talar om Jason Society och därför har jag valt att kika närmare på denna order.

 

Jason society

 

Jason Society eller Jason Scholars, har fått sitt namn från historien om Jason och det gyllene skinnet, och det är en gren av Order of the Quest, en av de högsta graderna i Illuminati. Det gyllene skinnet tar på sig rollen av sanning i jasons medlemmar. Jason är sökandet efter sanningen. Därav namnet JASON Society som betecknar en grupp av män som är engagerade i ett sökande efter sanningen. Namnet Jason stavas med stora bokstäver när den används som namn på JASON Society. Gemener används aldrig när man hänvisar till denna hemliga grupp. Namnet kan även ha en djupare mening, som namnet "Jason" och det gyllene skinnet visas genom historien i förhållande till olika andra hemliga sällskap. I detta fall av berättelsen representerar människan (Jason) sökandet av sig själv (gyllene skinnet).

 

Som historien går (och som dokumenten nedan bevisar)... påstås förre presidenten Eisenhower ha sammanställt ett hemligt sällskap som kallas Jason Society under ledning av följande; direktören för Central Intelligence, Allen Welsh Dulles, Dr Zbigniew Brzezinski, president av den trilaterala kommissionen från 1973 till 1976, och Dr Henry Kissinger, ledare av vetenskapliga insatser, att sålla bland alla de fakta, bevis, teknik, lögner och svek och hitta sanningen i Alien frågan. Sällskapet bestod av trettiotvå (32) av de mest framstående männen i USA.

 

 

Endast medlemmar i Ordern är invigda i en kungörelse från Jason Society som gör upp arbetande ledamöter av rådet för Council on Foreign Relations och i själva verket the Trilateral Commission också. George Bush skulle vara en medlem av Ordern. Hans stöd till kriget i Afghanistan var att återupprättade  opium odlingar (förbjudits av talibanerna) som gör upp 80% av heroin produktionen och finansieringen av Ordern.

 

Jason Group är en vetenskaplig organisation som bildats och anlitas av jason society och den amerikanska regeringen där grundarna av jason koncernen inkluderar medlemmar av den berömda Manhattan Project, som samlade nästan alla ledande fysiker i landet att bygga atombomben under andra världskriget. Gruppen består mestadels av teoretiska fysiker och är den största eliten av vetenskapliga sinnen i USA. Från och med 1987 års medlemskap ingår fyra nobelpristagare. Idag fortsätter jason att leverera vetenskaplig hjälp till regeringen som de inte skulle hitta någon annanstans. De är antagligen den enda grupp av forskare i USA som vet hur det egentligen står till med den mest avancerade teknik som finns att tillgå.

 

 

 

MJ-12 påstås fungera inuti Jason Society. De övre 12 medlemmarna av de 32 medlemmarna i Jason Society utpekades som MJ-12. MJ-12 har kontroll över allt. De är utsedda av koden J-1, J-2, J-3, mm hela vägen genom medlemsskaran av Jason Society. Chefen för Central Intelligence utsågs till J-1 och är direktören för MJ-12 gruppen. MJ-12 användes för att endast vara ansvariga inför presidenten för USA (inte sant längre). Nu svarar de inte för nån, de är troligtvis en militärt styrd operation. Den faktiska kostnaden för att finansiera Alien anslutna projekt är högre än något du kan tänka dig. Vissa år under 2000-talet har det talats om 50 trillioner dollar per år. Pengar som man finansierat med droghandel över hela världen.

 

Vilka ingick då i MJ-12?

Dr. Lloyd Berkner, Dr. D. W. Bronk, Dr. Vannevar Bush, Sec. James Forrestal, Gordon Gray, Admiral Roscoe Hillenkoetter. Dr. Jerome Hunsaker, Dr. Donald H. Menzel, General Robert Montague, Sidney Souers, General Nathan Twining, General Hoyt Vandenburg

 

 

Slutligen kommer en del av de top hemliga dokumenten som läckt ang Eisenhover och MJ-12

 

 

Källförteckning:

 

http://aliens.monstrous.com/jason_society.htm

 

http://www.crystalinks.com/mj12.html

 

http://www.educate-yourself.org/nwo/nwopopcontrol.shtml

 

http://www.ufocasebook.com/documents.html

 

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread60567/pg1


Kommentarer
Postat av: Daniella

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.

2011-05-07 @ 01:58:21
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0